🔒 ÇANAKKALE' deyiz
20.806 görüntülenme · 109 yanıt
RE: ÇANAKKALE' deyiz
Aleykümselam Allah razı olsun teşekkür ederim.. Rabbim dileyen herkese oraları görmeyi nasip eylesin KABİR ZİYARETLERİ BOYUNCA ÖZELLİKLEDE SOĞANLI DERE ŞEHİTLİĞİNDE ÇİMENLİKLERE BATIRMADILAR YOL BOYUNCA MERDİVENLERİ KULLANDIK TEKERLİ SIRALAR HALİNDE REHMER ÖZELLİKLE UYARDI..
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME TANI DÜŞÜN ALDINCA BİNLERCE KEFENSİZ YATANI DEDİ. ŞEHİT MEZARLIĞI OLABİLİR DİYEDE EKLEDİ MEVLAM CÜMLEMİZE O HAVAYI MANEVİ ŞUURLA ALMAYI NASİP EYLESİN EĞER MANEVİ ŞUUR YOKSA HİÇ NASİP EYLEMESİN... İNŞALLAH
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL HEPSİDE. BUSENE BEN ÇOK İSTEMİŞTİM AMA GİDEMEMİŞTİM:(:(:( NASİP DEMEKKİ. AMA İNŞALLAH RABBİM KISMET EDERSE GİDİCEM BİRGÜN ORDAKİ MANEVİYATI HİSSETMEK KOKLAMAK Bİ BAŞKA OLUYODUR EMİNİM. ŞİMDİ SADECE FOTOĞRAFLARA BAKARKEN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM. FAKAT AYNI ZAMANDADA UTANDIM Bİ ANDA ONLARIN EMANETİ NASIL KORUYORUZ NASIL SAHİP DİYE:(:(:(:(. RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN. ALLAH'AEMANET OLUN.SELAMUN ALEYKÜM.
Aleykümselam Allah razı olsun teşekkür ederim.. Rabbim dileyen herkese oraları görmeyi nasip eylesin KABİR ZİYARETLERİ BOYUNCA ÖZELLİKLEDE SOĞANLI DERE ŞEHİTLİĞİNDE ÇİMENLİKLERE BATIRMADILAR YOL BOYUNCA MERDİVENLERİ KULLANDIK TEKERLİ SIRALAR HALİNDE REHMER ÖZELLİKLE UYARDI..
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME TANI DÜŞÜN ALDINCA BİNLERCE KEFENSİZ YATANI DEDİ. ŞEHİT MEZARLIĞI OLABİLİR DİYEDE EKLEDİ MEVLAM CÜMLEMİZE O HAVAYI MANEVİ ŞUURLA ALMAYI NASİP EYLESİN EĞER MANEVİ ŞUUR YOKSA HİÇ NASİP EYLEMESİN... İNŞALLAH
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Aleykümselam;
Teşekkür ederim Allah razı olsun... Rabbim nasip eyler inşAllah Allah'a emanet ol kardeşim
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum.
Harika resimler gerçekten. Ayaklarına, ellerine sağlık. Rabbim bizlerede oranın kokusunu almayı nasip eylesin. MEHMETÇİKlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitler ölmez..
Allah yolunda öldürülenleri sakın 'ölüler' saymayın. Hayır, onlar, Rableri katında diridirler, rızıklanmaktadırlar. (AL-İ İMRAN SURESİ / 169)
Hepimiz Osmanlı'lıyız
Hepimiz Çanakkale'liyiz
Hepimiz Müslümanız...
Teşekkürler Aşka Mecnun gitmiş gibi olduk gerçekten. Ama oranın kokusunu almak daha güzel olucaktır emenim.
Allahaısmarladık... B)
Aleykümselam;
Teşekkür ederim Allah razı olsun... Rabbim nasip eyler inşAllah Allah'a emanet ol kardeşim
Nasip değilmiş ama inşAllah nasip olur hayırlısı ile.. Allah'a emanet olun selam ve dua ile
MAVI HUZUN yazdı:
okulun düzenlediği bir gezi vardı da gitmemiştim :(:(
şimdi bu fotoğrafları görünce nasıl pişman oldum...
inşallah bir gün görebilirm bende buraları...
emeğine sağlık kardeşim hepsini pc me ekledim
Nasip değilmiş ama inşAllah nasip olur hayırlısı ile.. Allah'a emanet olun selam ve dua ile
Aleykümselam; Teşekkür ederim Amin inşAllah nasip olur Allah'a emanet olun selam ve dua ile
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.RABBİM BİZEDE ÇANAKKALEYE GİTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Aleykümselam; Teşekkür ederim Amin inşAllah nasip olur Allah'a emanet olun selam ve dua ile
tamam inşaAllah abi..maklube olmasa da olur zaten latife yapim dedim:):)oraları görmek yeterli olur zaten..gözüm sitede olcak bir davet varmı diye..emanetlerin asıl sahibine emanet olun..dua edin inşaAllah..s.aleyküm..
aska mecnun yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
aska mecnun yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz..
s.aleyküm gerçekten çok güzel resimler..inşaallah ben de görebilirim ve bizi biz yapan değerleri yerinde görerek,hissedebiliriz..allah razı olsun allaha emanet olun..''haber verseydiniz ben de gelirdim:):):):):):)''
ALEYKÜMSELAM;,,,
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH SANADA NASİP OLUR... ALLAH'IN İZNİYLE 3 YILDIR GİDİYORUM YİNE TEKRAR GİTMEKTE NASİP OLUR İNŞALLAH BİLSEYDİM ANKARA'LAR DAN GELEBİLECEĞİNİ ÇAĞIRIRDIM VALLA EŞLİK EDERDİN BANA, :) NEYSE AKLIMDASIN İNŞALLAH BİR DAHA Kİ SEFERE UNUTMAZ ÇAĞIRIRIM GELMEZSEN DARILIRIM ONA GÖRE;);)
inşaallah görebilirim abi..haftasonu olmak kaydıyla:):):) her zaman gelirim inşaallah siz çağırın yeter..rehberlik edersiniz hem öyle daha güzel olur..tamam haber bekliycem çanakkale yolculuğu için:):)belki maklubeyi de yiyebiliriz..allah razı olsun allaha emanet olun abi..s.aleyküm
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz..
yazdım bir kenara unutmam inşAllah tekrar gitmek nasip olursa çağırırım.. Ama maklube biraz zor olur yahu yaz sıcaklarında iyi gitmez yinede duruma bakarız :D;)
tamam inşaAllah abi..maklube olmasa da olur zaten latife yapim dedim:):)oraları görmek yeterli olur zaten..gözüm sitede olcak bir davet varmı diye..emanetlerin asıl sahibine emanet olun..dua edin inşaAllah..s.aleyküm..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D
OKULDAYKEN GİTMİŞTİK BİZDE AMA..ŞİMDİ YENİ DÜZENLEMEDEN SONRA DAHA GÜZEL OLMUŞ..
GEZİLMESİ GÖRÜLMESİ GEREKEN HARİKA Bİ YER....B)
OKULDAYKEN GİTMİŞTİK BİZDE AMA..ŞİMDİ YENİ DÜZENLEMEDEN SONRA DAHA GÜZEL OLMUŞ..
GEZİLMESİ GÖRÜLMESİ GEREKEN HARİKA Bİ YER....B)
s.a
allah razı olsun çok güzel resimler .resimlerden öte çanakkale gerçekten tam bi kahramanlık şehri.ben gittim ama nasip olmadı önemli yerleri gezmek.başka sefere inşallah.selametle..
s.a
allah razı olsun çok güzel resimler .resimlerden öte çanakkale gerçekten tam bi kahramanlık şehri.ben gittim ama nasip olmadı önemli yerleri gezmek.başka sefere inşallah.selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
Emeğinize sağlık efendim.Birkez daha bize o manevi atmosferi yaşattınız.Sağolun.Ben de Askerliğimi çanakkalede yapan biri olarak bu görüntüleri seyrederken inanınız gözlerim yaşardı.Ecdadımızın haçlı ordusunu bozguna uğratırken,250 bini aşkın vatan evladını şehit vererek çanakkaleyi geçilmez kılması gurur ve iftihar tablomuzdur.Şehitlerimizi tekrar tekrar rametle yad eder,yüce rabbimizden şefaatlerini taleb ederiz.
Emeğinize sağlık efendim.Birkez daha bize o manevi atmosferi yaşattınız.Sağolun.Ben de Askerliğimi çanakkalede yapan biri olarak bu görüntüleri seyrederken inanınız gözlerim yaşardı.Ecdadımızın haçlı ordusunu bozguna uğratırken,250 bini aşkın vatan evladını şehit vererek çanakkaleyi geçilmez kılması gurur ve iftihar tablomuzdur.Şehitlerimizi tekrar tekrar rametle yad eder,yüce rabbimizden şefaatlerini taleb ederiz.
;) ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN,RABBİM SENDEN VE İSLAMİYET.GEN.TR YÖNETİMİNDEN RAZI OLSUN..
BEN 2 EYLÜL DE ÇANAKKALE'DEYDİM.GÖRDÜĞÜM YERLERİN RESMİNİ BURADAN YAYINLAMAK ÇOK İSTEMİŞTİM..ÇOK ŞÜKÜR SEN YETİŞTİN..ORALARA SANKİ TEKRAR GİTMİŞİM GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ..RESİMLEME MÜKEMMEL..:)
RABBİM BİZLERİ ÇANAKKALE RUHUNU ANLAYANLARDAN EYLESİN..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
aska mecnun yazdı:
30/06/2007 İslamiyet.gen.tr Yönetimini temsilen Çanakkale'dey dim...
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hükümet tarafından yaptırılan 2006/2007 Çanakkale Şehitlik Kabirleri
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Soğanlıdere'nin tarihe gömülen gerçek şehitliğini gün yüzüne çıkaran Zeytinburnu Belediyesine Teşekkür ederiz...
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
;) ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN,RABBİM SENDEN VE İSLAMİYET.GEN.TR YÖNETİMİNDEN RAZI OLSUN..
BEN 2 EYLÜL DE ÇANAKKALE'DEYDİM.GÖRDÜĞÜM YERLERİN RESMİNİ BURADAN YAYINLAMAK ÇOK İSTEMİŞTİM..ÇOK ŞÜKÜR SEN YETİŞTİN..ORALARA SANKİ TEKRAR GİTMİŞİM GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ..RESİMLEME MÜKEMMEL..:)
RABBİM BİZLERİ ÇANAKKALE RUHUNU ANLAYANLARDAN EYLESİN..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
DUR YOLCU!
BASIPTA GEÇTİĞİN BU TOPRAKLAR;
BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR..
aska mecnun yazdı:
30/06/2007 İslamiyet.gen.tr Yönetimini temsilen Çanakkale'dey dim...
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN VİDEOYU YENİ İZLEME FIRSATIM OLDU.
DUYGU YÜKLÜ BU PAYLAŞIMIN İÇİNDE AYRİYETEN TEŞEKKÜR EDERİM.RABBİM HER DAİM YARDIMCIN OLSUN VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.ALLAH(CC)HERZAMAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR.
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hükümet tarafından yaptırılan 2006/2007 Çanakkale Şehitlik Kabirleri
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Soğanlıdere'nin tarihe gömülen gerçek şehitliğini gün yüzüne çıkaran Zeytinburnu Belediyesine Teşekkür ederiz...
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
DUR YOLCU!
BASIPTA GEÇTİĞİN BU TOPRAKLAR;
BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18167-canakkale-deyiz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.