yardım
1.170 görüntülenme · 4 yanıt
hepinize hayırlı cumalar ben dınımı yasamaya calısan bırıyım evlıyım fakat eşim dinden uzak bir hayatı var allaha ve peygambere inancı var ama diğer islam alimlerine ve onların kitaplarına hadislere inanmıyor bu yüzden tartışmalarımız sıklaşmaya başladı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum bana öyle sorular soruyorki bende çok bilgili olmadığım için onu tatmin edici cvplar veremiyorum bu durumda ne yapabilirim ona nasıl yardımcı olabilirim bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim
RE: yardım
S.A. bacim bende onceden fazla bilmezdim ama butun musluman kardeslerimizden razi olsun onlar sayesinde okadar sey ogrendimki bu siteden ayrilmaa umdugundanda fazla bilgileneceksin
A.E.O ALLAH (C.C) INSALLAH DOGRU YOLDAN AYIRMASIN
reycan yazdı:
hepinize hayırlı cumalar ben dınımı yasamaya calısan bırıyım evlıyım fakat eşim dinden uzak bir hayatı var allaha ve peygambere inancı var ama diğer islam alimlerine ve onların kitaplarına hadislere inanmıyor bu yüzden tartışmalarımız sıklaşmaya başladı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum bana öyle sorular soruyorki bende çok bilgili olmadığım için onu tatmin edici cvplar veremiyorum bu durumda ne yapabilirim ona nasıl yardımcı olabilirim bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim
S.A. bacim bende onceden fazla bilmezdim ama butun musluman kardeslerimizden razi olsun onlar sayesinde okadar sey ogrendimki bu siteden ayrilmaa umdugundanda fazla bilgileneceksin
A.E.O ALLAH (C.C) INSALLAH DOGRU YOLDAN AYIRMASIN
RE: yardım
ALLAH (C.C) YAR VEYARDIMCIN OLSUN INSALLAH UMIDINI KESME BOL BOL DUA ET NAMAZ KIL ALLAH SANA INSALLAH YARDIM EDER BACIMM
ALLAH (C.C) YAR VEYARDIMCIN OLSUN INSALLAH UMIDINI KESME BOL BOL DUA ET NAMAZ KIL ALLAH SANA INSALLAH YARDIM EDER BACIMM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18076-yardim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Arkadaslar lutfen yardım sorunum kılom bı yardım! Sağlık ve Yaşam 10 cevap
- kalp gözünün acılması .........yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Vesvese müptelasıyım yardım eli uzatın biriniz lütfen Genel Konular 3 cevap
- Bana dularınızla yardım edermisiniz kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- kardeşlerim yardım kunut duaları Namaz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.