yardım

1.170 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
reycan

reycan

Yeni Üye · 1 mesaj

hepinize hayırlı cumalar ben dınımı yasamaya calısan bırıyım evlıyım fakat eşim dinden uzak bir hayatı var allaha ve peygambere inancı var ama diğer islam alimlerine ve onların kitaplarına hadislere inanmıyor bu yüzden tartışmalarımız sıklaşmaya başladı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum bana öyle sorular soruyorki bende çok bilgili olmadığım için onu tatmin edici cvplar veremiyorum bu durumda ne yapabilirim ona nasıl yardımcı olabilirim bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

RE: yardım

reycan yazdı:
hepinize hayırlı cumalar ben dınımı yasamaya calısan bırıyım evlıyım fakat eşim dinden uzak bir hayatı var allaha ve peygambere inancı var ama diğer islam alimlerine ve onların kitaplarına hadislere inanmıyor bu yüzden tartışmalarımız sıklaşmaya başladı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum bana öyle sorular soruyorki bende çok bilgili olmadığım için onu tatmin edici cvplar veremiyorum bu durumda ne yapabilirim ona nasıl yardımcı olabilirim bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim

S.A. bacim bende onceden fazla bilmezdim ama butun musluman kardeslerimizden razi olsun onlar sayesinde okadar sey ogrendimki bu siteden ayrilmaa umdugundanda fazla bilgileneceksin
A.E.O ALLAH (C.C) INSALLAH DOGRU YOLDAN AYIRMASIN
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

RE: yardım

ALLAH (C.C) YAR VEYARDIMCIN OLSUN INSALLAH UMIDINI KESME BOL BOL DUA ET NAMAZ KIL ALLAH SANA INSALLAH YARDIM EDER BACIMM
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

Ailemden tecrübe edinerek annemde zamanında dinden biraz uzaktı deli dolu çılgındı ama yaş 35 i geçince ağırlaşmaya başladı dine yaklaşmaya başladı
diyorumki zamanla elbet olur
terressa

terressa

Yeni Üye · 6 mesaj

Ailemden tecrübe edinerek annemde zamanında dinden biraz uzaktı deli dolu çılgındı ama yaş 35 i geçince ağırlaşmaya başladı dine yaklaşmaya başladı
diyorumki zamanla elbet olur
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.