Yardım edermisiniz????
4.250 görüntülenme · 10 yanıt
selamun aleykum arkadaşlar ben pc den çok anlamıyorum bugün bi siteden bi kaç kitap indirdim kitapları her açtığımda "lütfen winrar ın ücretsiz bir yazılım olmadığını dikkate alın.40 günlük deneme süresi sonrasında bir lisans satın almalı veya programı bilgisayarınızdan silmelisiniz."yazısıyla karşılaşıyorum bu ne demek?ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj
o uyarı her zaman çıkar.Sende her zaman kapatmak zorundasın...O uyarının çıkmaması için ücretli lisansını satın alacaksın.
ve aleykum selam kardeşim. Siz denetim masası / program ekle kaldır dan winrar programını sisteminizden kaldırınız. Aşağıda linki ni vereceğim winrarı bilgisayarınıza kurunuz. Bundan sonra size her hangi bir uyarı vermeyecektir.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: WinRaR 4 Türkçe.exe

ibra, post: 1378302, member: 37970eğer bilgisayarımızdaki proğramları lisanslı kullanacak olsak.
1000 dolar ortalama para harcamak lazım :)
1 kereylede olacak şey değil.
o hergün 40 gün gösterir. bir problem yok yani :)
dedim ya anlamıyorum :)haliyle böyle oluyo işte tamam teşekkür ettim
TakeOne, post: 1378324, member: 37970ve aleykum selam kardeşim. Siz denetim masası / program ekle kaldır dan winrar programını sisteminizden kaldırınız. Aşağıda linki ni vereceğim winrarı bilgisayarınıza kurunuz. Bundan sonra size her hangi bir uyarı vermeyecektir.
teşekkür ederim kardeşim programı söylediğin gbi kaldırdım linkten dierini de indiriyorum sanırım, işlem devam ediyo bakalım :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76229-yardim-edermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- yardım edermisiniz acil Yemek Tarifleri 9 cevap
- banada yardım edermisiniz Dini sohbet 70 cevap
- nasıl davranmam gerektiğini neyin doğru olduğunu bilmiyorum bana yardım edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- YARDIM EDERMiSiNiZ ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- yardım edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.