Grup Yeniçağ...Yardım...
7.633 görüntülenme · 32 yanıt
S.Aleyküm Hülya Abla..
İnan 2 Saattir ARıyorum İnternette. Grup Yeniçağ'ın Hep İlahileri Şarkı Sözü Değilde Görüntülü Sesli Olarak Var.
YouTube - Grup Yenicag : Nat
Youtube Kapalı Olduğundan Abla. Dtunnel.com will protect your anonymity on the internet, helping you evade url and ip filters! a gir buradan altta buton var ona bas youtubedesin.:)
Halan Araştırıyorum Abla. İlahinin İçinden Başka Bildiğin Sözler Varsa Yaz :)
...........
İnan 2 Saattir ARıyorum İnternette. Grup Yeniçağ'ın Hep İlahileri Şarkı Sözü Değilde Görüntülü Sesli Olarak Var.
Youtube Kapalı Olduğundan Abla. Dtunnel.com will protect your anonymity on the internet, helping you evade url and ip filters! a gir buradan altta buton var ona bas youtubedesin.:)
...........
MyKaBuS, post: 788951, member: 16903S.Aleyküm Hülya Abla..
...........
Aleyküm Selam
Allah c.c. razı olsun Kürşat kardeşim inan ki bende arıyorum netten bulamadım "grup yeniçağ ilahi sözleri" dedim bazı ilahilerinin sözlerini buldum ama benim istediğim yok :a20:
"ezelden askinla bir yane geldim ya Rasulallah
bir zalim semile pervane geldim ya Rasulallah"
fethullah gülen hoca efendinin olabilir bu naat öyle araştırın isterseniz genelde grup yeni çag hoca efendinin şirlerini kullanıyor eserlerinde ;)
a.s kardeş bi sitede buldum inş. dualrıı eksik etmezsin.
şifresi galiba : Forumrahmet ttir.
RapidShare: Easy Filehosting
Alıntı..
Alıntı..
bende bulamadım hülya kardeşim başka bir sitede birisi daha arıyor .. hayırdır ne için lazımdı ..
KırıkGitar, post: 789003, member: 22944a.s kardeş bi sitede buldum inş. dualrıı eksik etmezsin.
Aleyküm Selam
Kardeş saol Allah c.c. razı olsun ama bana sözleri lazım ilahi bende var.
aminenur, post: 789013, member: 37970bende bulamadım hülya kardeşim başka bir sitede birisi daha arıyor .. hayırdır ne için lazımdı ..
Bu ilahiyi bir arkadaşım söyledi sözlerini merak ediyor 14 yıldır dinlediği bir ilahi ama sözlerinin anlamını bilmiyor ve sizlere sormamı rica etti bilen vardır belki dedi bende ilahiyi dinledim 2 gündür sürekli dinliyorum çok güzel ama sözlerinin anlamını da merak ediyorum
hakkını helal et kardeşim. maalesef bende bulamdım. ama en kısa zamanda kendim yazar paylaşırım..:)
beklersin umarım.
beklersin umarım.
KırıkGitarhakkını helal et kardeşim. maalesef bende bulamdım. ama en kısa zamanda kendim yazar paylaşırım..:)
beklersin umarım.
Allah c.c. razı olsun kardeş size karşı hakkım olduğunu sanmıyorum varsa helal olsun "en kısa zamanda kendim yazarım" demekle ne demek istediniz :a05: anlayamadım ben o kadar çok dinliyorum ki bu ilahiyi ama anlayamıyorum yine :a03: ben burda bekliyorum hayırlı haberler :a16:
hülyacım.senin için dün gece baktım.ve sonuçççççç
buldum ama söylemem:a01:o kadar uykusuz kaldım demi.:a12:
buldum ama söylemem:a01:o kadar uykusuz kaldım demi.:a12:
rüyam3:a45: ağlarim bende iyide sen msnde bulamadım dememişmiydin :a43: kafa bulma benle yaaaa
canım dur süpriz yapıcam.şimdi çıkmam lazım .misafirim gelicek.Allaha emanet ol.hayırlı iftarlar.
mahsun kulcanım dur süpriz yapıcam.şimdi çıkmam lazım .misafirim gelicek.Allaha emanet ol.hayırlı iftarlar.
canım ne süprizi döndüğünde beni bulabilecen mi? kalpten gitmezsem tabi bak heyecan yaptım şimdi valla ne diyim Allah c.c. bee Allah c.c. razı olsun canım saol bekliyorum....
Rüyam3Allah c.c. razı olsun kardeş size karşı hakkım olduğunu sanmıyorum varsa helal olsun "en kısa zamanda kendim yazarım" demekle ne demek istediniz :a05: anlayamadım ben o kadar çok dinliyorum ki bu ilahiyi ama anlayamıyorum yine :a03: ben burda bekliyorum hayırlı haberler :a16:
Selamun Aleykum kardeşlerim Hülya kardeşim sendende ALLAH razı olsun ki bende senin gibi bu eserin sözlerini arıyodum eser bendede vardı kelime kelime dinleyrek yazdım İNŞALLAH yanlış yoktur gende kontrol edeceğim sayenizde siteye yeni üye oldum görüşmek üzere Cümlemize SELAMUN ALEYKÜM en derin saygılarımla:))
YA RESULALLAH
Ezelden aşkınla bir yane geldim YaresulAllah.
Bir salim şem ide pervane geldim YaresulAllah.
Şu hüsnün bağıdır seyrane geldim YaresulAllah.
gönülden sıtk ile kurbane geldim YaresulAllah.
Yoruldum alemi insane geldim YaresulAllah.
Yıkıp ram ale-i divane geldim YaresulAllah.
Hem tabiinde hal olduğum söyler YaresulAllah.
Ne hayır ermişim nervane geldim YaresulAllah.
Ne badem hasretinle yanar canım YaresulAllah.
Şefaat sedeyim hayrane geldim YaresulAllah.
Çok defalar dergahına yüz sürüp YaresulAllah.
Nedayım lütfu ha ihsane geldim YaresulAllah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41548-grup-yenicag-yardim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.