Sohbet meydanI

153.781 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ee tabi ama şu sıcak havada insan da tatil istiyor
ama nerdeee::D
ufuk1335

ufuk1335

Kıdemli Üye · 168 mesaj

:) arkadaslar dua edın yarın acıkögretım sonucları acıklanıcak ınsallah bıter son sınıftayım işletme .....
ufuk1335

ufuk1335

Kıdemli Üye · 168 mesaj

Tatılı ramazana sakladık
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

neeeeee sonuçlar yarınmı açıklanıyo abbbbbbbbbbboooooooooooo
VaVeyla

VaVeyla

ufuk1335:) arkadaslar dua edın yarın acıkögretım sonucları acıklanıcak ınsallah bıter son sınıftayım işletme .....

inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsın
e ben de aol okuyorum
sınavımız aof den önceydi ama bizim sonuç hala açıklanmadı demek sizinki yarın açıklanacak
neyse hayırlısı
ufuk1335

ufuk1335

Kıdemli Üye · 168 mesaj

Buyuk bır ıhtımal yarın acıklanıcakk ınsallah basarılı oluruz yaa cok calısıtımm bır daha o besmelesız kıtaparlı okumak ıstemıyorumm ....
Insallahh
TRHACKER

TRHACKER

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah cc hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
pisiko_212

pisiko_212

Aktif Üye · 89 mesaj

Selamaleyküm
herkese günaydın
VaVeyla

VaVeyla

ve aleyküm selam
hoşgeldiniz
pisiko_212

pisiko_212

Aktif Üye · 89 mesaj

teşekkür ederim
hoşbuldum
ahmetbayar

ahmetbayar

Yeni Üye · 1 mesaj

tüm islam aleminin geçmiş oldumuz üç ayların başlangıcı kabul edilen REGAİB KANDİLİ
mübarek olsun
azerbaijan

azerbaijan

Yeni Üye · 2 mesaj

Salam.Necsiniz???
Meni dusunduren bir soru var.Cennetde insanlar,daha dogrusu yaslilar yeniden eski halemi donuyo,yoksa ihtiyar gibi kalio...Yani Cennetde genclesiomuyuz???

Yorumu olan varsa bekliyirem...
Firdevs Nisa

Firdevs Nisa

Aktif Üye · 75 mesaj

azerbaijan lı kardeşim şöyle bi paylaşımları gezerken senin sorunla karşılaştım ve bu gesel sorunu peygamberimizin (sas) bir latifesiyle cevap vermek isterim

Yaşlı bir kadın mescide gelir ve Peygamber efendimize; “Ey Allah’ın elçisi, benm için dua ette Allah beni cennetine koysn.” der

Hz Peygamber ; “Yaslı kadınlar cennete giremez” der.

Bunun üzerine kadın üzülür ve aglamaya baslar. Resulullah gülerek ;üzülme”Der, cennete herkes gençlesmiş olarak girecek”.
:
a12::a12::a12:

RABBİM' e emanet olun....
TRHACKER

TRHACKER

azrri kardeş cenntte hrks aynı yaşta olacak ve gnç olacak
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamü aleyküm kimse var mı?
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamü aleyküm kimse var mı?
tövbeee

tövbeee

Üye · 14 mesaj

insanlar ve değer yargıları

insanlar ve değer yargıları

selamünalleyküm arkadaslar

benim acmak istediğm konu insanların deger yargıları.1insana veya arkadasına deger verirsin ona deger verdiğini bir şekilde gösterir ifade edersin ama hani bir söz vardır ya birini 40 gün sırtında taşı 1gün indir senden kötüsü yoktur,o durum misali veya bir insan neden hep ben demek ihtiyacı duyar kendinin iyi önemli bilgili olduğunu gösterme cabasındadır ön planda durmak iöin herseyi yapar bu tür ilişkiler(arkadaslık)ne kadar ve nereye kadar gider ve ne kadar saglıklı olur.getirisi ve götürüsü nedir.ve ne yapmak lazım bu insanlarla bi şekilde hep iç içeysen.sen düşünüyor ama karsındaki veya ler düşünemiyor yada kendilerini yormak istemiyor.....
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

insanoğlu nankörüz benciliz kardeşim bunun için kendimizi eğitmeye çalışıyoruz islam dini insanı eğiten değiştiren bir din. ama herkeste uygulamıyor iyi niyetli insan az bir laf ediyor şaşırıp kalıyorsun çünkü beklemiyorsun karşındakinden kimseyle görüşmeden de olmuyor hayat böyle gidiyor
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

aleyküm selam kardeşlerim hayırlı sabahlar
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.