Sohbet meydanI

153.780 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
turkislam54

turkislam54

Aktif Üye · 51 mesaj

esselamun aleyküm öncelikle uzun zamandır yoktum yeni gelen bütün kardeşlerimiz hoşgeldiniz..
Tovbekar..

Tovbekar..

Yeni Üye · 6 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim
hayırlı günler :)
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

Tovbekar..selamun aleyküm kardeşlerim
hayırlı günler :)

aleyküme selam kardeşim.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

çok canım sıkılıyor.üst kattaki adam içki içip karısını çocuğunu dövüyor her akşam sesleri geliyor
utanmaz adam çok üzüldüm.ablaya dua ediyorum sizde edin
didmer

didmer

Aktif Üye · 59 mesaj

selamün aleyküm;
bende yeni katıldım aranıza,öyle güzel bilgiler öğreniyorum ki allah hepinizden razı olsun.ekmek param içn dua ediyorum sizde ekmeğimin devamı için bir dua ederseniz çok sevinirim.bilirim ki allah'ımın en sevdiği dualar bir müminin hiç tanımadığı bir mümin için yaptığı duadır.
selam ve dua ile...
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

İNCİNURçok canım sıkılıyor.üst kattaki adam içki içip karısını çocuğunu dövüyor her akşam sesleri geliyor

Allah cc yardımcıları olsun inşallah...:(
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

didmerselamün aleyküm;
bende yeni katıldım aranıza,öyle güzel bilgiler öğreniyorum ki allah hepinizden razı olsun.ekmek param içn dua ediyorum sizde ekmeğimin devamı için bir dua ederseniz çok sevinirim.bilirim ki allah'ımın en sevdiği dualar bir müminin hiç tanımadığı bir mümin için yaptığı duadır.
selam ve dua ile...

Ve aleykümselam... Allah cc rızkınızı arttırsın inşallah....Allah cc ya emanet olun. hayırlı günler inşallah. ..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
gerçekyaşam

gerçekyaşam

Yeni Üye · 0 mesaj

Esselamu aleykum yoktum uzun süredir bazı sorunlar vardı halletmemiz gereken üstesinden gelebildik allahın izniyle yeni katılan butun kardeşlerime hoş geldiniz diyorum ..bide bana yardımcı olsanız mukabele dinlicem ama bulamıyorum hiçbiyerde ........ esselamu aleykum tekrar .......
EL-Mina

EL-Mina

Aktif Üye · 71 mesaj

İNCİNURçok canım sıkılıyor.üst kattaki adam içki içip karısını çocuğunu dövüyor her akşam sesleri geliyor

rabbim o adamı ıslah etsin hidayete erenlerden eylesin inşallah:a33:
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim hayırlı ve bereketli ramazanlar dilerim
lalezargül

lalezargül

Üye · 23 mesaj

Yüce Mevlam içi dışı bir gönül dostlarıyla karşılaştırsın bizleri.Yoksa al gülüm ver gülüm hayat bir şekilde geçip gidiyor.Geriye dönüp baktığımızda kötülük tohumları ekmektense kalplerimizdeki nuru dışarı çıkarabilmeyi ihsan eylesin allahım.Artık herkes birbirine nefretle bakıyor şu üç günlük dünyada.peki Allahın huzuruna çıktığımızda utanç duyduklarımızdan pişmanlık bize fayda sağlayacak mı?Kalpte iman korkusu olmadıktan sonra kulun kula hakkı nasıl ödenecek sorarım dostlar.
EL-Mina

EL-Mina

Aktif Üye · 71 mesaj

esselamün aleyküm ve rahmetüllahü ve berakütü...
tüm site sakinlerinin cuması mübarek olsun ...rabbim hepimizi rızasını kazananlardan eyllesin inşallah..dünyada zülum gören bütün müslüman kardeşlerimize allah yardım etsin..bugün o kardeşlerimiz için dua edelim..
hak geldi batıl zail oldu.

selametle..
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

el-minaesselamün aleyküm ve rahmetüllahü ve berakütü...
Tüm site sakinlerinin cuması mübarek olsun ...rabbim hepimizi rızasını kazananlardan eyllesin inşallah..dünyada zülum gören bütün müslüman kardeşlerimize allah yardım etsin..bugün o kardeşlerimiz için dua edelim..
[sıze="6"]hak geldi batıl zail oldu.[/sıze]

selametle..

aleyküm selam kardeşim amin o güzel dualarına .....inşallah dualarımla her zaman yanlarındayım rabbim bütün müslüman kullarını feraha çıkarsın inşallah
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

aleyküm selam kardeşerim
hepimizin cuması mübarek olsun
tüm dualarımız bu nübarek gün ve ayda kabul olsun inşaALLAH
AMİN AMİN AMİN
kalbisagda

kalbisagda

Yeni Üye · 3 mesaj

selemaleyküm ama kadınlar bence daha dikkatli..
turkkuazz

turkkuazz

Yeni Üye · 6 mesaj

selamun aleyküm kimse varmı
derinmavideniz

derinmavideniz

Kıdemli Üye · 114 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim,hoş geldiniz :)
EL Ra'uf

EL Ra'uf

Aktif Üye · 78 mesaj

a.s. hoşgeldiniz.:)
Ahsen_Eflal

Ahsen_Eflal

Aktif Üye · 50 mesaj

selamun aleykum hayırlı gunler
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.