Sohbet meydanI
153.786 görüntülenme · 1.906 yanıt
mir_erhanhoş bulduk merve kardeşim.
Allah senden razı olsun hamd olsun
ekrana baka baka bir hal oldum inan hani kavye geliştirmesi için
bakalım
sen nasılsın kardeşim
bende iyiyim
sağol kardeşim
çalış bakalım:D
çalışmadan olmaz :)
ama o da kötü olur yaa off sadece yazmak
insan bi süreden sonra bunalır
inşallah faydası olurda iyi geçer sınav
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
TRHACKER kardeşim yok ya öle deme ben aslında muhabetinize daldım.
zaten benim mesai bitti ben geçip biraz dinleneyim kalvye çalışmalarına devam edeceğim.
kardeşim kusura bakma sormadım seni değil mi.
bak iş te dedimya dinlemeyi daha çok severim ya
hani dalgınlığa gelir yada bir pot kırarsın işte böyle senide incitmiş olduk iyi mi
ama yok sen kafamızın dalgınlığını anlarsın kardeşim :)
inşallah sende iyisin kardeşim
zaten benim mesai bitti ben geçip biraz dinleneyim kalvye çalışmalarına devam edeceğim.
kardeşim kusura bakma sormadım seni değil mi.
bak iş te dedimya dinlemeyi daha çok severim ya
hani dalgınlığa gelir yada bir pot kırarsın işte böyle senide incitmiş olduk iyi mi
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
ya inanki midem bulandı parmaklarım kurudu gözlerim artık sabıt şekilde bakıyor hele boynum direk gibi sadece öne bakıyorum :)
neyse kardeşlerim güzel muhabetinizden kendimi mahrum bırakıyor servise yetişmeye çalışacağım
sizi de Yüceler YÜcesine her türlü hamd ve şükürün kendisine layık olan Allemlerine RABBi ne emanet ediyorum .
sizlere dua eder sizden dua bekliyorum inşallah.
iyi akşamlar
neyse kardeşlerim güzel muhabetinizden kendimi mahrum bırakıyor servise yetişmeye çalışacağım
sizi de Yüceler YÜcesine her türlü hamd ve şükürün kendisine layık olan Allemlerine RABBi ne emanet ediyorum .
iyi akşamlar
mir_erhantrhacker kardeşim yok ya öle deme ben aslında muhabetinize daldım.
Zaten benim mesai bitti ben geçip biraz dinleneyim kalvye çalışmalarına devam edeceğim.
Kardeşim kusura bakma sormadım seni değil mi.
Bak iş te dedimya dinlemeyi daha çok severim ya
aboow erkan kardeşim naptın sen yaw ben şaka yapmıştım ciddi değilim ne kırılması öyle kolay kolay kıramazsınız beni kardeşim iyiym şükür
mir_erhanya inanki midem bulandı parmaklarım kurudu gözlerim artık sabıt şekilde bakıyor hele boynum direk gibi sadece öne bakıyorum :)
iyi akşamlar
allah yardımcın olsun erhan kardeşim
allah a emanet ol
duamdasın inşallah
mir_erhanya inanki midem bulandı parmaklarım kurudu gözlerim artık sabıt şekilde bakıyor hele boynum direk gibi sadece öne bakıyorum :)
sizi de yüceler yücesine her türlü hamd ve şükürün kendisine layık olan allemlerine rabbi ne emanet ediyorum .
Sizlere dua eder sizden dua bekliyorum inşallah.
Iyi akşamlar
rabbim kolaylıklar versin
allaha emanet olsaın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.