Sohbet meydanI

153.787 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
imported_risal_i nur

imported_risal_i nur

Üye · 11 mesaj

S.a. Arkadaşlar bende yeni katılıyorum bu siteye inşallah islam dini evamlı ayakta kalıcak bizlerin sayesin de şimdiden memnun oldum arkadaşlar adım elif
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

risal_i nurS.a. Arkadaşlar bende yeni katılıyorum bu siteye inşallah islam dini evamlı ayakta kalıcak bizlerin sayesin de şimdiden memnun oldum arkadaşlar adım elif

a.s. canım hoşgeldin aramıza:a12:
yeni_dünya

yeni_dünya

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm dostlar aranızda yeniyim nasılsınız?
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

a.s arkadaşım iyiyiz çok şükür burada hoş vakit geçiriyoruz yeni şeyler öğreniyoruz..
yeni_dünya

yeni_dünya

Yeni Üye · 3 mesaj

form adminlerine ve yöneticilerine teşekkürler çok güzel bir form gerçekten...
yemlihina

yemlihina

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız bende bugün üye oldum burada huzur buldum çok güzel sohbetler yapıyorsunuz aradıgım her türlü sorularımı burada buluyorum ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN arkadaşlar....
H_A_KA_N_

H_A_KA_N_

Yeni Üye · 1 mesaj

arkadaşlar ben burda yeniyim arkadaşlar arası dini sohpet yokmu canlı bi site allaahın selamı hepinizin özerine olsun
trksvr

trksvr

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

trksvrSelamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.

Ve aleykümselam..tam bir cevap almak istiyorsanız sorunuzu sorularla islamiyet bölümüne sorup daha faydalı bir cevap alırsınız inşallah...

Allah cc ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

selamunaleyküm.
yeni üye değilim eskidim bile artık ama fırsatım olmadığından sizlere eşlik edemiyorum sitede.
maşallah her girdiğimde siteye yeni üye gibi hissediyorum kendimi çok dinamik bi site:D 1 ay sonra hergün burda olacağım inşallah.(öss bitince yani)
allaha emanet olun.görüşmek üzere:B
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
alisenem

alisenem

Yeni Üye · 8 mesaj

herkese hayırlı akşamlar bende yeniyim verimli paylaşımlar yaşamak dileğiyle...
gokceayan

gokceayan

Kıdemli Üye · 336 mesaj

a.s arkadaşlar bende yeniyim
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

alisenemherkese hayırlı akşamlar bende yeniyim verimli paylaşımlar yaşamak dileğiyle...

gokceayana.s arkadaşlar bende yeniyim

aleyküm selam hoşgeldiniz:)
cumaruzgari

cumaruzgari

Yeni Üye · 2 mesaj

2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım

2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım

2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Samsung Elektronik "İslama saygı" sloganı ile bir cep telefonu üretti.Namaz vakitlerini ve hangi konumda olursanız olun kıble yönünü hatasız gösteren bu telefon satıldığı islam ülkelerinde çok beğenildi.Sonunda Türkiyeye gelen telefon 125 tl lik fiyatı ile de beğeni topluyor.
SAMSUNG E1310
Kıble yönü ve Namaz Vakitleri Cebinizde

Araştırdım en uygun ceptelefonubayisi.com da satılıyor.

Allah yardımcımız olsun..
muratk_85

muratk_85

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a herkeze hayırlı akşamlar bende yenı katıldım aranıza hepinizi selamlıyorum
KAYYIME

KAYYIME

Aktif Üye · 56 mesaj

muratk_85s.a herkeze hayırlı akşamlar bende yenı katıldım aranıza hepinizi selamlıyorum

hoşgeldin kardeşim.. bende yeniydim ama artık öyle kabul etmiyorum kendimi:a16:
aylin_mese

aylin_mese

Yeni Üye · 8 mesaj

selamünaleyküm bende uzun zamandir girememistim. nasilsiniz?
gerçekyaşam

gerçekyaşam

Yeni Üye · 0 mesaj

:a27:ESSELAMU ALEYKÜM herkese baya oldu steye girmeyeli özlemişim doğrusu ozaman hoşgeldim ben :a14::a20:
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Selamun Aleyküm;

mp3 formatında acil ney sesi indirmem lazım..
Lütfen biri yardım etsin..
*Rana*

*Rana*

Üye · 16 mesaj

....................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.