Sohbet meydanI
153.787 görüntülenme · 1.906 yanıt
S.a. Arkadaşlar bende yeni katılıyorum bu siteye inşallah islam dini evamlı ayakta kalıcak bizlerin sayesin de şimdiden memnun oldum arkadaşlar adım elif
Selamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.
trksvrSelamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Ve aleykümselam..tam bir cevap almak istiyorsanız sorunuzu sorularla islamiyet bölümüne sorup daha faydalı bir cevap alırsınız inşallah...
Allah cc ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..
Allah cc ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
selamunaleyküm.
yeni üye değilim eskidim bile artık ama fırsatım olmadığından sizlere eşlik edemiyorum sitede.
maşallah her girdiğimde siteye yeni üye gibi hissediyorum kendimi çok dinamik bi site:D 1 ay sonra hergün burda olacağım inşallah.(öss bitince yani)
allaha emanet olun.görüşmek üzere:B
yeni üye değilim eskidim bile artık ama fırsatım olmadığından sizlere eşlik edemiyorum sitede.
maşallah her girdiğimde siteye yeni üye gibi hissediyorum kendimi çok dinamik bi site:D 1 ay sonra hergün burda olacağım inşallah.(öss bitince yani)
allaha emanet olun.görüşmek üzere:B
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım
2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım
2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Samsung Elektronik "İslama saygı" sloganı ile bir cep telefonu üretti.Namaz vakitlerini ve hangi konumda olursanız olun kıble yönünü hatasız gösteren bu telefon satıldığı islam ülkelerinde çok beğenildi.Sonunda Türkiyeye gelen telefon 125 tl lik fiyatı ile de beğeni topluyor.
SAMSUNG E1310
Kıble yönü ve Namaz Vakitleri Cebinizde
Araştırdım en uygun ceptelefonubayisi.com da satılıyor.
Allah yardımcımız olsun..
2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Samsung Elektronik "İslama saygı" sloganı ile bir cep telefonu üretti.Namaz vakitlerini ve hangi konumda olursanız olun kıble yönünü hatasız gösteren bu telefon satıldığı islam ülkelerinde çok beğenildi.Sonunda Türkiyeye gelen telefon 125 tl lik fiyatı ile de beğeni topluyor.
SAMSUNG E1310
Kıble yönü ve Namaz Vakitleri Cebinizde
Araştırdım en uygun ceptelefonubayisi.com da satılıyor.
Allah yardımcımız olsun..
gerçekyaşam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
:a27:ESSELAMU ALEYKÜM herkese baya oldu steye girmeyeli özlemişim doğrusu ozaman hoşgeldim ben :a14::a20:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.