Sohbet meydanI
153.787 görüntülenme · 1.906 yanıt
Selamün aleyküm...Herkese hayırlı günler inşallah.....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
berna-12Gerçekten güzel bi site çok sevdim bende yeni üyeyim =)
esselamunaleykum ve rahmetullah
ben de çok eski üye sayılmam ama hoşgeldin kardeşim. cümlemizinkini Rabbim daim etsin. hayırlıra vesile etsin inşallah
Allah'a emanet ol...
Selam ve Dua ile...
Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
cümleten hoşgeldiniz aramıza üyeliğiniz daimi ve hayırlı olur inşaallah
selam ve dua ile allah' a emanet olun..[/COLOR]
cümleten hoşgeldiniz aramıza üyeliğiniz daimi ve hayırlı olur inşaallah
selam ve dua ile allah' a emanet olun..[/COLOR]
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
berna-12Gerçekten güzel bi site çok sevdim bende yeni üyeyim =)
Hoşgeldiniz aramıza..Allah(cc) 'ya emanet olun...Hayırlı günler..
Selamün aleyküm...Hayırlı günler inşallah...Allah cc yar ve yardımcınız olsun inşallah..Hayırlı günler..
zeynep09arkadaşlar iş bulabilmek için ne tür dualr okunur yardım edin nolur....
selamün aleyküm kardeşim
Rabbimin güzel isimlerinden er razık esmesını okuyabilirsin
rızık veren anlamını taşır
ve
ya fettah esmasını da okuyabilirsin
hayırlı kapı açan anlamını taşır
allah yardımcın olsun kardeşim
Selamün aleyküm..Cümleten hayırlı akşamlar...Haydi yatsı ezanı okunuyor namaza inşallah...Allah cc hepimizin namazlarını kabul buyursun inşallah..AMİN..
s.a
arkadaslar bana bir arkadasim sunun cvbini verebilirmi her muhammed(sav)cumlesi gecmesinde biz ne demeliyiz cvlarsaniz sevinirim
arkadaslar bana bir arkadasim sunun cvbini verebilirmi her muhammed(sav)cumlesi gecmesinde biz ne demeliyiz cvlarsaniz sevinirim
birdamlanurs.a
a.s kardeşim
salavat-ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
bende tam olarak kesin mi bilmiyorum
fakat bildiğime göre Peygamber Efendimizin ismini duyduğumuzda aklımıza ve dilimize salavat gelmeli
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.