Pasta isteyen var mı? Seç, beğen, al :)

3.735 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

RE: Pasta isteyen var mı? Seç, beğen, al :)

KAAN ERDEM yazdı:
BEN ELİMDE ÇİKOLATA YEMEYE BAŞLADIM.İNSANIN CANI ÇEKİYOR KARDEŞİM.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞİM.BUNLARDA ÇÖL GÜLÜ RESİMLERİ GİBİ AMA BİR FARKI VAR HAKİKİ PASTA.YAPAN ELLERE SAĞLIK OLSUN.SELAM VE DUA İLE.ÇOK GÜZELLER.:D

Aleykum selam.. Sahiden bak çöl güllerine şeker dediniz ama şimdi hakiki pasta paylaştım sizinle..:) Tatlı tatlı devam edelim inşaAllahB)
SelametleB)

Afiyet olsun da insan ikram eder yani okadar pasta ikram etmişim bir çikolatayı çokmu görüyorsun:):) Şaka bir tarafa bu sıcakta karpuzdan başka bişey görmek istemiyorum valla;)
Selametle kal kardeşim tekrar afiyet olsunB)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

:o:o:|:p:D:D:D:D haklısın kardeşim.ama smiley resimlerin içinde yüzü kızarmış ifadede olmalı onuda kullanmalıyım..selam ve dua ile.:D:D:D:D:D

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
BEN ELİMDE ÇİKOLATA YEMEYE BAŞLADIM.İNSANIN CANI ÇEKİYOR KARDEŞİM.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞİM.BUNLARDA ÇÖL GÜLÜ RESİMLERİ GİBİ AMA BİR FARKI VAR HAKİKİ PASTA.YAPAN ELLERE SAĞLIK OLSUN.SELAM VE DUA İLE.ÇOK GÜZELLER.:D

Aleykum selam.. Sahiden bak çöl güllerine şeker dediniz ama şimdi hakiki pasta paylaştım sizinle..:) Tatlı tatlı devam edelim inşaAllahB)
SelametleB)

Afiyet olsun da insan ikram eder yani okadar pasta ikram etmişim bir çikolatayı çokmu görüyorsun:):) Şaka bir tarafa bu sıcakta karpuzdan başka bişey görmek istemiyorum valla;)
desertrose

desertrose

:D:D:D:D:D B)B)B)B)B)

KAAN ERDEM yazdı:
:o:o:|:p:D:D:D:D haklısın kardeşim.ama smiley resimlerin içinde yüzü kızarmış ifadede olmalı onuda kullanmalıyım..selam ve dua ile.:D:D:D:D:D

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

SelametleB)

meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

Resul_Acer yazdı:
Yerim ben onları:D

SELAMUN ALEYKÜM RESUL ABİM AYNI FİKİRDEYİM.:D:D:D:D
desertrose

desertrose

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Yerim ben onları:D

SELAMUN ALEYKÜM RESUL ABİM AYNI FİKİRDEYİM.:D:D:D:D

Yiyin gari:);)
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a ben gullu olanı alabılırmıyım. kendım ıcın pasta arıyordum tamda denk geldı:p
resımler çok guzel gozukuyor. emegınıze sağlık.a.e.o
desertrose

desertrose

Selma_ yazdı:
s.a ben gullu olanı alabılırmıyım. kendım ıcın pasta arıyordum tamda denk geldı:p
resımler çok guzel gozukuyor. emegınıze sağlık.a.e.o

Aleykum selam tabi alabilirsin kardeşim ayırdım sanada bitane;);)
Selametle kalB)
ceylil_belemir

ceylil_belemir

Üye · 17 mesaj

çok hoşlar ya tşkler...
desertrose

desertrose

ceylil_belemir yazdı:
çok hoşlar ya tşkler...

Rica ederim. Bişey değilB)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.