Pasta isteyen var mı? Seç, beğen, al :)
3.735 görüntülenme · 48 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: Pasta isteyen var mı? Seç, beğen, al :)
selamün aleyküm güzel kardeşim, 2. sırada olan pasta çok güzeldi..:p ben çok beğendim;) Allah razı olsun, çok güzel bir paylaşım olmuş kardeşim, emeğine, eline sağlık.. Allaha emanet ol.. selametle kalB)B)B)
Aleykum selam güzel kardeşim ozaman sana ayırıyorum o pastayı;) Kelebekli kelebekli yakışır:)
Allah senden de razı olsun beğenmene sevindim.. Selametle kal sende. inşaAllahB)B)
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm güzel kardeşim, 2. sırada olan pasta çok güzeldi..:p ben çok beğendim;) Allah razı olsun, çok güzel bir paylaşım olmuş kardeşim, emeğine, eline sağlık.. Allaha emanet ol.. selametle kalB)B)B)
Aleykum selam güzel kardeşim ozaman sana ayırıyorum o pastayı;) Kelebekli kelebekli yakışır:)
Allah senden de razı olsun beğenmene sevindim.. Selametle kal sende. inşaAllahB)B)
var B)
var B)
Sana dördüncüyü ayıralım bari:) çok çalışıyorsun tam senlik;)
mustafa_xtar yazdı:
var B)
Sana dördüncüyü ayıralım bari:) çok çalışıyorsun tam senlik;)
B)B)B)B):o:oOOOOO HEPSİ ÇOK GÜZEL AMA İKİNCİ ALTINCI VE YEDİNCİ SIRADAKİ PASTALAR DAHA HOŞ HEPSİNİ ALSAMMI KARDEŞ .EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN S.A.B)B)B)B):):|:|:)
B)B)B)B):o:oOOOOO HEPSİ ÇOK GÜZEL AMA İKİNCİ ALTINCI VE YEDİNCİ SIRADAKİ PASTALAR DAHA HOŞ HEPSİNİ ALSAMMI KARDEŞ .EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN S.A.B)B)B)B):):|:|:)
İstediğinden alabilirsin valla pastamız bol :):) Beğendiğine sevindim Allah c.c. senden de razı olsun (ayırıyorum pastanı;))
deryam yazdı:
İstediğinden alabilirsin valla pastamız bol :):) Beğendiğine sevindim Allah c.c. senden de razı olsun (ayırıyorum pastanı;))
Tamam sanada leptap verelim ozaman;) Sağolasın kardeşimB)
menekse_87 yazdı:
en son pastada ilginç yani:Demeğine sağlık
Tamam sanada leptap verelim ozaman;) Sağolasın kardeşimB)
Aleykum selam.. En zorunu sen kaptın kardeşim kim bilir nekadar uğraştılar onu yapmaya,,
Zevkine hayranım;)
Allah c.c. senden de razı olsun kardeşim sağolasın.. Sende selametle kal inşaAllahB)
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm kardeşim..hepsi çok güzel görünüyorlar ama ben de mutfaklı olanı alayım..çok hoş ya:) Allah razı olsun kardeşim..selametle kal inşaAllah ;)B)..
Aleykum selam.. En zorunu sen kaptın kardeşim kim bilir nekadar uğraştılar onu yapmaya,,
Zevkine hayranım;)
Allah c.c. senden de razı olsun kardeşim sağolasın.. Sende selametle kal inşaAllahB)
Aleykum selam tabiki alabilirsin meftun kardeşim bütün güller senin olsun..;)
Selametle kal inşaAllah..B)B)B)B)B)B)
meftun61 yazdı:
S.A AYY BEN ŞU PEMBE GÜLLÜ PASTA VARYA ONU ALABİLİRMİYİM.YANLIŞ ANLAMAYIN YEMİYECEM.SIRF GÜLLER İÇİN İSTİYORUM.:D:D:D
Aleykum selam tabiki alabilirsin meftun kardeşim bütün güller senin olsun..;)
Selametle kal inşaAllah..B)B)B)B)B)B)
haklısın kardeşim, ne kadar uğraşmışlardır kimbilir.. yapanlarin da bizlerle paylaşan senin de emeğine sağlık;)..hayırlı akşamlar olsun güzel kardeşim..B)B)
desertrose yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm kardeşim..hepsi çok güzel görünüyorlar ama ben de mutfaklı olanı alayım..çok hoş ya:) Allah razı olsun kardeşim..selametle kal inşaAllah ;)B)..
Zevkine hayranım;)
haklısın kardeşim, ne kadar uğraşmışlardır kimbilir.. yapanlarin da bizlerle paylaşan senin de emeğine sağlık;)..hayırlı akşamlar olsun güzel kardeşim..B)B)
:) Selamun Aleykum :)
Hepside güzel. Ama 4. ve 6. daha çok hoşuma gitti. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Ellerine, emeğine sağlık.. Teşekkür..
Allahaısmarladık... B)
Hepside güzel. Ama 4. ve 6. daha çok hoşuma gitti. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Ellerine, emeğine sağlık.. Teşekkür..
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Sağolasın kardeşim, beğenmene sevindim.. İnsan yemeye kıyamaz ama yinede yer:) çok güzeller çünkü..B)B)
l@l yazdı:
B) hepsi de çookk güzel insan bunları yemeye kıyamaz... paylaşım için teşekkür B)
Sağolasın kardeşim, beğenmene sevindim.. İnsan yemeye kıyamaz ama yinede yer:) çok güzeller çünkü..B)B)
Aleykum selam:)
Tamam sana da ayırıyorum kardeşim beğendiklerinden;)
Selametle kal inşaAllahB)
Kalb-i selim yazdı:
Allahaısmarladık... B)
Aleykum selam:)
Tamam sana da ayırıyorum kardeşim beğendiklerinden;)
Selametle kal inşaAllahB)
s.a kardeşim çok güzel en son pasta tam bana göre şuanki pozisyonum hehe:D
s.a kardeşim çok güzel en son pasta tam bana göre şuanki pozisyonum hehe:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17499-pasta-isteyen-var-mi-sec-begen-al · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.