mustafa_46 yazdı:
filistinli çocuk mahvetti dualarımız onlar için olsun bu gece lütfen :(:(:( ayrıca emeğinize sağlık a.e.oAllahım bize öylesine merhamet et ki senden başka hiç bir varlığın merhametine ihtiyaç duymayalım
a.e.o
4.351 görüntülenme · 37 yanıt
mustafa_46 yazdı:
filistinli çocuk mahvetti dualarımız onlar için olsun bu gece lütfen :(:(:( ayrıca emeğinize sağlık a.e.oAllahım bize öylesine merhamet et ki senden başka hiç bir varlığın merhametine ihtiyaç duymayalım
cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,dünya seyrediyor,biz seyrediyoruz.herkes normal yaşantısına devam ediyor.bütün markaların reklamları ballandıra ballandıra yapılıyor ve bu ürünler satışta birşey kaybetmiyor.bu ürünleri satmayan yerlerden alışveriş etmek istiyorum ve bulamıyorum.allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun,lütfen bu ürünleri almayın.daha önce bilmiyordunuz ve alıyordunuz ama şimdi biliyorsunuz.paylaşımın için Allah razı olsun kardeşim.Allah seni ve cümlemizi hakiki iman erlerinden eylesin.Allah'a emanet ol.
bir dünya hayatı ki sonu cehennemdir rahatından ne çıkar,bir dünya hayatı ki sonu cennettir sıkıntısından ne çıkar.kafirler cenneti bu dünyada yaşasın yaşadıkları kadar,Allah ıslah eylesin onları,bizleri de şaşırtmasın.Rabbim kardeşlerimizi ebedi alemde saadete erdirsin.Amin.O'NUN rızasından büyük saadet de olmaz.

ZEHRA MELEK yazdı:
s.a.canım kardeşim ne yapsak kendimizi onların yerine koyamıyoruz,koymuyoruz
koyabilseydik eğer hiç bi şey böyle olmazdı ve din kardeşlerimiz orada bu acları çekmezdi.
bir gün bunu tam anlamıyla yapabilirsek ve en içten bi şekilde dua edebilirsek onlar için
belki o gün bi çocuğun yüzü gülecek....:(:(:(
meftun61 yazdı:
S.A VARYA ÖLDÜM BURDA.O ÇOCUK UTANIN UTANIN UTANIN DİYİNCE KENDİMİ ÇOK ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM.DUALARIMIZ SİZİNLE MUAHMMED.RABBİM CENNETİN EN GÜZEL YERİNDE BULUŞTURSUN BABANLA SİZİ.:(:(:(:(:(:(:(:(:(

✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
yun_us25 yazdı:
FİLİSTİNE MEKTUP....
EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ...
BİZİM BUNLARIN NERESINDE OLDUĞUMUZ TARTIŞILIR...SELAM VE DUA İLE..........
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Bahar_58 yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
:(:(:(:(
:(Bu kadar da olmaz denilecek kadar degilmi abi...
Allah yardimcilari olsun,
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17418-dikkatli-izleyin-kendinizi-onlarin-yerine-koyun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.