Lütfen Izleyin

2.601 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
sertace1982

sertace1982

Yeni Üye · 5 mesaj

ARKADAŞLAR BENİM HAZIRLAYIP SUNDUĞUM ÇOK GÜZEL BİR DİNİ RESİMLER SLAYT GÖSTERİSİ İZLEYİN VE LÜTFEN YORUM YAPIN

YouTube - ALLAH'IN MUCİZELERİ
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sertace1982ARKADAŞLAR BENİM HAZIRLAYIP SUNDUĞUM ÇOK GÜZEL BİR DİNİ RESİMLER SLAYT GÖSTERİSİ İZLEYİN VE LÜTFEN YORUM YAPIN

YouTube - ALLAH'IN MUCİZELERİ

S.A. KARDEŞİM BU VİDEOYU SİZMİ YAPTINIZ BEN ANLAMADIM YOKSA ALINTIMI BİRAZ ACIKLARSANIZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

sa kardesim izledim cok guzeldi emegine saglik ama senden bi ricam olacak......bi cocuk ve arkada bi kus resmi var gozlerim iyi secemedi okuyamadim onun resmini eklersen cok sevinirim,bi de su kaya hava da duran onun hakkin da bilgi verirsen cok cok sevnirim...hakkini helal et...selam ve dua ile...
sertace1982

sertace1982

Yeni Üye · 5 mesaj

Teşekkürler

Teşekkürler

Evet Arkadaşlar Elimde Bulunan Resimleri Müzik Ile Birleştirerek Hazirladim Ve Youtube Ye Yükledim.sizin Gibi Arkadaşlarimin Hoşuna Gider Diyerek Paylaşmak Istedim.arkadaşimin Istediği Resmi Ekleyeceğim En Kisa Zamanda Kuş Ve çocuk Olan Resmi.allah Razi Olsun Hepinizden
omerkurtoglu

omerkurtoglu

Yeni Üye · 2 mesaj

allah

allah

kardeşim çok güzel bi video olmuş elerine saglık allah işte bu allah
BurhanT

BurhanT

Üye · 24 mesaj

Maşallah zihnine yüreğine sağlık kardeşim.
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

Paylaşımın için sağol gerçekten çok güzeldi.ALLah heryerde vardır. Ve her zaman bizlerle beraberdir. Bunlar sadece birkaçtane örnek.Allahıma binlerce şükür olsun ki bizleri müslüman olarak yaratmış, inançlı kullardan olmamızı nasip etmiş,
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

allah razı olsun kardesım emeğine yüreğine saglık GERCEKTEN COK GUZEL OLMUS ALLAH A EMANET OL
meksikalışeker

meksikalışeker

Üye · 12 mesaj

S.A ben yeni üye oldum ve izledim çok güzel olmuş emeğine sağlık
müslim88

müslim88

Kıdemli Üye · 217 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim Emeğinden Dolayi
hatice_87

hatice_87

Yeni Üye · 1 mesaj

Çok Güzel Bir Video Ellerıne Sağlık