Namaz Kilmayan Kardeşlerim Buyrun Izleyin Lütfen
3.186 görüntülenme · 19 yanıt
selamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatu
merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum
merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum
şermin küçük, post: 581543, member: 70715merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum
merhaba bende internette dolaşırken bu siteyi gördüm ve üye oldum inşallah sizlerin sayesinde çok şey öğrenirim.
selamünaleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu siteyi çok beğeniyoru ALLAHü teala hepinizden razı olsun sizlerle iyi şeyler paylaşacağımıza eminim
tiryaki-efendiselamünaleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu siteyi çok beğeniyoru ALLAHü teala hepinizden razı olsun sizlerle iyi şeyler paylaşacağımıza eminim
İNŞAALLAH KARDEŞİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
son osm@nlı
s.a. siteye yeni üye oldum çok güzel bir site inşallah bu siteden yaralı bilgiler edineceğim.paylaşım için teşekkürler hafizkiz
S.A SEVGILI KARDESLERIM.
ALLAH A SUKURLER OSUN KI BENDE NAMAZIMI KILMAYA CALISIYORUM. SEYTAN VE NEFSIM VESVESEYE SOKSADA ONLARA UYMAYARAK SECDE EDIYORUM.RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAH.BENIMDE NAMAZLA İLGİLİ BIR SLAYTIM VAR LİNK ASAGIDA… ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE AEO.
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
elmedjaS.A SEVGILI KARDESLERIM.
ALLAH A SUKURLER OSUN KI BENDE NAMAZIMI KILMAYA CALISIYORUM. SEYTAN VE NEFSIM VESVESEYE SOKSADA ONLARA UYMAYARAK SECDE EDIYORUM.RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAH.BENIMDE NAMAZLA İLGİLİ BIR SLAYTIM VAR LİNK ASAGIDA… ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE AEO.
http://rapidshare.com/files/92467069/NACIZANE_BIR_SEY.pps.html
A.S AMİN KARDEŞİM ALLAHRAZI OLSUN
son osm@nlı
müslüman kardeşlerim ben de yeni üye oldum umarım ranıza hoş gelmişimdir allahın nuru ve selameti biz müslümanların üzerinde olsun
özlem sökmen, post: 590267, member: 73270müslüman kardeşlerim ben de yeni üye oldum umarım ranıza hoş gelmişimdir allahın nuru ve selameti biz müslümanların üzerinde olsun
aaaamin kardeşim hoşgeldin aramıza
son osm@nlı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29289-namaz-kilmayan-kardeslerim-buyrun-izleyin-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Namaza çağri(video)buyrun Izleyin Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 7 cevap
- Lütfen Izleyin Dini Filmler 10 cevap
- Allah'in Mucizeleri(benim Vieom Izleyin) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- Dikkatli Izleyin!! Kendinizi Onlarin yerine Koyun İlahiler ve Ezgiler 37 cevap
- Akşam namazına buyrun cemaat(LÜTFEN OKUYUN KARDEŞLERİM) Nasihatler 1 cevap
- Namaz kılmayan kardeşlerim, buyrun izleyin Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.