Namaz Kilmayan Kardeşlerim Buyrun Izleyin Lütfen

3.186 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
şermin küçük

şermin küçük

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatu

selamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatu

merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum
aysimafm

aysimafm

Yeni Üye · 1 mesaj

şermin küçük, post: 581543, member: 70715merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum

merhaba bende internette dolaşırken bu siteyi gördüm ve üye oldum inşallah sizlerin sayesinde çok şey öğrenirim.
nurcanatacan

nurcanatacan

Üye · 12 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzel bi konuya değinmişin
tiryaki-efendi

tiryaki-efendi

Yeni Üye · 1 mesaj

selamünaleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu siteyi çok beğeniyoru ALLAHü teala hepinizden razı olsun sizlerle iyi şeyler paylaşacağımıza eminim
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

aysimafmmerhaba bende internette dolaşırken bu siteyi gördüm ve üye oldum inşallah sizlerin sayesinde çok şey öğrenirim.

HOŞGELDİN KARDEŞİM SİTEMİZE
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

şermin küçük, post: 581543, member: 70715merhaba bende bu siteye yeni üye oldum bende dinimizi daha iyi tanımak için bu siteye üye oldum

HOŞGELDİN ARAMIZA KARDEŞİM
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

nurcanatacanallah razı olsun kardeşim çok güzel bi konuya değinmişin

AMİN CÜMLEMİZDEN KARDEŞİM
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

tiryaki-efendiselamünaleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu siteyi çok beğeniyoru ALLAHü teala hepinizden razı olsun sizlerle iyi şeyler paylaşacağımıza eminim

İNŞAALLAH KARDEŞİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
son osm@nlı
hifanur

hifanur

Üye · 13 mesaj

sa.bende bu siteye yeni üye oldm rabbim burdan bişeyler kazanmayı nasip eylesn cümlemize..inş
orcngms

orcngms

Yeni Üye · 1 mesaj

selam yeni üye oldum.allah hepinizden razı olsun.bu site ve sizler sayesinde yeni birşeyler öğrenirsem ne mutlu bana.
alperen_huntürkü

alperen_huntürkü

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a. siteye yeni üye oldum çok güzel bir site inşallah bu siteden yaralı bilgiler edineceğim.paylaşım için teşekkürler hafizkiz
hafizkiz

hafizkiz

orcngmsselam yeni üye oldum.allah hepinizden razı olsun.bu site ve sizler sayesinde yeni birşeyler öğrenirsem ne mutlu bana.

ALEYKÜMSELAM AMİN ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

alperen_huntürküs.a. siteye yeni üye oldum çok güzel bir site inşallah bu siteden yaralı bilgiler edineceğim.paylaşım için teşekkürler hafizkiz

ALEYKÜMSELAM İNŞALLAH KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
son osm@nlı
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun Aleyküm Hafizkiz...

Tevhid Bölümüne Girermisin...siran Geldi...

Hayirli Günler..
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

S.A SEVGILI KARDESLERIM.

ALLAH A SUKURLER OSUN KI BENDE NAMAZIMI KILMAYA CALISIYORUM. SEYTAN VE NEFSIM VESVESEYE SOKSADA ONLARA UYMAYARAK SECDE EDIYORUM.RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAH.BENIMDE NAMAZLA İLGİLİ BIR SLAYTIM VAR LİNK ASAGIDA… ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE AEO.

IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
hafizkiz

hafizkiz

elmedja
S.A SEVGILI KARDESLERIM.
ALLAH A SUKURLER OSUN KI BENDE NAMAZIMI KILMAYA CALISIYORUM. SEYTAN VE NEFSIM VESVESEYE SOKSADA ONLARA UYMAYARAK SECDE EDIYORUM.RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAH.BENIMDE NAMAZLA İLGİLİ BIR SLAYTIM VAR LİNK ASAGIDA… ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE AEO.

http://rapidshare.com/files/92467069/NACIZANE_BIR_SEY.pps.html

A.S AMİN KARDEŞİM ALLAHRAZI OLSUN
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

keltepeselamun Aleyküm Hafizkiz...

Tevhid Bölümüne Girermisin...siran Geldi...

Hayirli Günler..

ALEYKÜMSELAM SAĞOLASIN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİLGİ VERDİĞİN İÇİN SANADA HAYIRLI GECELER
son osm@nlı
özlem sökmen

özlem sökmen

Yeni Üye · 1 mesaj

müslüman kardeşlerim ben de yeni üye oldum umarım ranıza hoş gelmişimdir allahın nuru ve selameti biz müslümanların üzerinde olsun
hafizkiz

hafizkiz

özlem sökmen, post: 590267, member: 73270müslüman kardeşlerim ben de yeni üye oldum umarım ranıza hoş gelmişimdir allahın nuru ve selameti biz müslümanların üzerinde olsun

aaaamin kardeşim hoşgeldin aramıza
son osm@nlı
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.