ya ne diyim bilmiyorum ilk gördügümde igrendim yani bi tuaf oldum korktum diyebilirim ama korkunc deil fazla ama yinede birass ibretlik iste . B)
IBRETLIK RESIM TUGLERIM DIKEN DIKEN OLDU
15.381 görüntülenme · 32 yanıt
RE: IBRETLIK RESIM TUGLERIM DIKEN DIKEN OLDU
ya ne diyim bilmiyorum ilk gördügümde igrendim yani bi tuaf oldum korktum diyebilirim ama korkunc deil fazla ama yinede birass ibretlik iste . B)
AMİN KARDEŞİM... ALLAH(CC) BİZİ RIZASINDAN AYIRMASIN...
Nikko yazdı:
Bu ceset nerde acaba bilen var mı? Leş mi demeliydik? Bu resmi çok gördüm ama secde halinde olduğunu hiç düşünmemiştim. Bu ve bunlar gibilerin (Bush, Apo,...) ahiretteki yerlerini görmek istemem. Bu dünyada Rabbim insanları serbest bıraktığı için kendilerini dünyanın sahibi sananların, kendine İlâh diyenlerin acizliğini görmek istemem. Düşünüşüm yetiyor çünkü. ALLAH bizi onlara benzetmesin ve onlardan uzak tutsun.
AMİN KARDEŞİM... ALLAH(CC) BİZİ RIZASINDAN AYIRMASIN...
B)B)B)B)insanoğlunun önüne öyle ibret alıcı şeyler çıkıyorki belki anlıyor belkide anlamıyoruz.YÜCE RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.bizleri ona kul olmaktan ayırmasın.emeğine sağlık kardeş.ibret alıcı gerçekten A.E.O.S.A.B)B)B)
B)B)B)B)insanoğlunun önüne öyle ibret alıcı şeyler çıkıyorki belki anlıyor belkide anlamıyoruz.YÜCE RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.bizleri ona kul olmaktan ayırmasın.emeğine sağlık kardeş.ibret alıcı gerçekten A.E.O.S.A.B)B)B)
SANA GONDEREBILIRIM BACIM ISTERSEN :)
ozlemkoca yazdı:
:( BU RESİM BENDE AÇILMADI...ÇOKKKKKKKKK GÖRMEK İSTERDİM İNANIN..:(
SANA GONDEREBILIRIM BACIM ISTERSEN :)
KABİR AZABINDAN,CEHENNEM ATEŞİNDEN,ŞEYTANIN ŞERRİNDEN,KÖTÜ SÖZDEN,KÖTÜ ARKADAŞTAN,CEHALETTEN SANA SIGINIRIZ.BİZLERİ RASULUM NEBİM DEDİGİN UGRUNA KAİNATI YARARTTIGINB)MUHAMMED MUSTAFA (SAV)İNB)HÜRMETİNE AFFET.
RABBİM!!!!
KABİR AZABINDAN,CEHENNEM ATEŞİNDEN,ŞEYTANIN ŞERRİNDEN,KÖTÜ SÖZDEN,KÖTÜ ARKADAŞTAN,CEHALETTEN SANA SIGINIRIZ.BİZLERİ RASULUM NEBİM DEDİGİN UGRUNA KAİNATI YARARTTIGINB)MUHAMMED MUSTAFA (SAV)İNB)HÜRMETİNE AFFET.
AMIN AMIN AMINNNN
FATMA_ERGUN yazdı:
RABBİM!!!!
AMIN AMIN AMINNNN
özür dilerim
özür dilerim
yanlış bilgilendirme olmasın link vermek yasakmı değilmi onuda bilmiyorum ama resimlerden dolayı link vermek daha mantıklı geldi uzun bir yazı ama okursanız sevinirim
- Sahte Ramses'in izinde Karakutu.com-Kültür Sanat
özür dilerim
yanlış bilgilendirme olmasın link vermek yasakmı değilmi onuda bilmiyorum ama resimlerden dolayı link vermek daha mantıklı geldi uzun bir yazı ama okursanız sevinirim
- Sahte Ramses'in izinde Karakutu.com-Kültür Sanat
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16938-ibretlik-resim-tuglerim-diken-diken-oldu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dil lal oldu, gönül hicrana gark oldu! Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- BU gÜN YerLEŞtirLER BeLLİ OLDU..bizim zamanımızda ÖSS idi, şimdi ise YGS ve LYS oldu. Üniversiteler 36 cevap
- Endonezya Nasıl Müslüman Oldu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- MÜSLÜMANLAR NİÇİN ZELİL OLDU? Dini sohbet 10 cevap
- Internet yaşamımıza girdiikten sonra hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Böylesine Susuzluk Çekeniniz Oldu Mu? Dini sohbet 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.