Selamünaleyküm
2.074 görüntülenme · 12 yanıt
s.a. arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum almanyadan.. bu siteyi çok beğendim ALLAH razı olsun yapanlardan inşallah aranızda banada sıcak bir çorbada bir dirhem tuzluk yerim vardır. selametleB)B)
RE: Selamünaleyküm
a.s hoş geldiniz
a.s hoş geldiniz
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Fatma_nur_yetut yazdı:
s.a. arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum almanyadan.. bu siteyi çok beğendim ALLAH razı olsun yapanlardan inşallah aranızda banada sıcak bir çorbada bir dirhem tuzluk yerim vardır. selametleB)B)
ve aleyküm selam kardeşim, hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah. selametle kalınB)B)B)
Hosgeldiniz Almanyanin Neresinden:D? Alltaki Msn Adresini silmek icin ANASAYFADA en üstte sol tarafta isminin altinda ÜYE AYARLARI YAZIYOR ordan Profil Düzenleye gir imzanin oldugu yerden sil bu kadar;) Tekrar Hosgeldin
Fatma_nur_yetut yazdı:
ya bilmiyordum nasıl silicem onuda bilmiyorum
Hosgeldiniz Almanyanin Neresinden:D? Alltaki Msn Adresini silmek icin ANASAYFADA en üstte sol tarafta isminin altinda ÜYE AYARLARI YAZIYOR ordan Profil Düzenleye gir imzanin oldugu yerden sil bu kadar;) Tekrar Hosgeldin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15910-selamunaleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamünaleyküm Tanışma Köşesi 9 cevap
- selamünaleyküm keci kardeşim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- SelamünAleyküm Tanışma Köşesi 16 cevap
- Selamünaleyküm bana yardımcı olursanız çok sevinrim (kötü düşünceler ve vesvese) Dini sohbet 2 cevap
- Selamünaleyküm Tanışma Köşesi 7 cevap
- Selamünaleyküm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.