selamünaleyküm
1.003 görüntülenme · 8 yanıt
SELAMÜNALEYKÜM arkadaşlar ben yabangülü.23 Elazığ'dan aranıza katılıyorum. site çok güzel RABBİM nasip ederse bilgilerinizden faydalanmak güzel ve hayırlı olacak inşaallah.Allah'a emanet olunuz görüşürüz.
reispelin
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
yabangülü.23, post: 762791, member: 69715SELAMÜNALEYKÜM arkadaşlar ben yabangülü.23 Elazığ'dan aranıza katılıyorum. site çok güzel RABBİM nasip ederse bilgilerinizden faydalanmak güzel ve hayırlı olacak inşaallah.Allah'a emanet olunuz görüşürüz.
Aleyküm Selam kardeşim.
Hoşgeldin, sefalar getirdin.
Hakkında hayırlı olur inş.
Dualarında da bizleri de eksik etme olur mu?
Selam ve dua ile.
Hayırlı Cumalar.:a21::a15:
yabangülü.23, post: 762791, member: 69715SELAMÜNALEYKÜM arkadaşlar ben yabangülü.23 Elazığ'dan aranıza katılıyorum. site çok güzel RABBİM nasip ederse bilgilerinizden faydalanmak güzel ve hayırlı olacak inşaallah.Allah'a emanet olunuz görüşürüz.
ve aleykümselam
hayırlı olsun inşaallah üyeliğin, biz de senin bilgilerinden faydalanmak isteriz inşaallah, hayırlı paylaşımlarını bekliyoruz
selametle..
hosgeldiniz uyeliginiz hayirli vedaim olur insallah selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39980-selamunaleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.