Selamünaleyküm
1.741 görüntülenme · 14 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve aleyküm selam ablam..Hoşgeldiniz..Biz de sizi özledik, güzel paylaşımlarınızın daim olması duasıyla inşallah..Allah'a emanetsiniz..
M DENIZVE ALEYKÜM SELAM SEVVALMİNA KARDEŞİM HOŞGELDİN TEKRAR. BİDAHA ARAYI BÖYLE SOĞUTMA. ÖZLETME KENDİNİ. ALLAH'A(C.C) EMANET OL.:)
teşekkürler inşallah soğutmıycam artık sık sık burdayım
Birnurve aleyküm selam
canım hoşgeldin. bizde seni ve paylaşımlarını ozledik.A.e.o
hoşbulduk canım gerçekten bende çok özlemişim
aliye_aliye, post: 507905, member: 62937Ve aleyküm selam ablam..Hoşgeldiniz..Biz de sizi özledik, güzel paylaşımlarınızın daim olması duasıyla inşallah..Allah'a emanetsiniz..
hoşbulduk canım amin inşallah
Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz tekrar aramıza...Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
sevvalminaselamünaleyküm kardeşlerim nasılsınız siteye biraz baktımda herkesi özlemişimAleyküm Selam kardeşim
Hoş Geldiniz sizi tekrar görmek çok güzel inş birdaha ayrılıklar girmez araya
SELAM VE DUA İLE
Resul_AcerVe aleykümselam...Hoşgeldiniz tekrar aramıza...Allah(c.c)'ya emanet olun..
Allah(c.c) razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24577-selamunaleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.