🔒 PEKİ BEN BİRŞEY SORUCAM...

1.013 görüntülenme · 5 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar cennet dilinin arapça olduğu söylenmiş. ben birşeyi merak ediyorum bilginiz varsa yada bilen insanlardan doğru bilgiyi öğrenip cevaplarsanız çok sevinirim. ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN BİZE BİR TAKIM SORULAR SORULACAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK RABBİN KİM ,KABE NERESİ BU SORULAR JAPONLARA,FRANSIZLARA,YANİ KISACA BÜTÜN FARKLI DİLLERDE KONUŞAN İNSANLARA FARKLI DİLLERDE Mİ SORULACAK_????
eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

RE: PEKİ BEN BİRŞEY SORUCAM...

ALLAH tarafından herkes arapça konuşacak die biliyorum
eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ALLAH tarafından herkes arapça konuşacak die biliyorum
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

nerden biliyorsun ? yani islami bir kaynaktan mı okudunuz ?
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Ben bir hocamızın sohbetinde (...Allah bütün dilleri biliir...) dediğini hatırlıyorum. Yalnız bu, sanırım dua edenler içindi, yani ister Türkçe,ister Çeçence dua edin yada namaz kılın, Allah'a ulaşacak olan manevî halimiz olacağından kabul olunur, hemde bütün dilleri bilir.

HERKESİ UYUYUP UYANDIRAN ALLAH, DİLERSE HERKESE ARAPÇA KONUŞTURUR. Fazla üzerinde durmamak gerek.

EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Selamünaleyküm;

Konu neticemizle önemli bir konudur ancak yorumlar duyulanlar kesinlik niteliği taşımamaktadır. Bu da çelişkiye düşmeye meyilli olmaktadır. Lütfen Rica ediyorum sağlam kaynak lı değerli bulduğunuz şahıs yorumuna ayrılmamış ilmihal ve Alim nazarındaki konularınızı Sorularla İslamiyet (islamiyet.gen.tr) bölümümüze Soru Sorun kısmına yöneltelim sağlıklı bir cevapla aklımızdaki karanlığı aydınlatalım.

Konu Önemli ve de hassas olduğu için bence, sence, onlarcalara Kapatılmıştır, Bilginize selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.