Sizlerden Birşey İstiyorum... Allah Razı Olsun Şimdiden
932 görüntülenme · 5 yanıt
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Aşka Mecnun Ne Kadar Güzeldi O Slayt... Allah Razı Olsun :( Çok Duygulandım...
Doğru Çevrede Kimse Kalmacayak Babamız Bile Bizi Terkedecek Ama Annemiz Offf yaaa Ne Kadar Duygulandım
Allah Yüzbin Kere Razı Olsun Sizden
Sağolun Hayırlı Ramazanlar
Selametle
Doğru Çevrede Kimse Kalmacayak Babamız Bile Bizi Terkedecek Ama Annemiz Offf yaaa Ne Kadar Duygulandım
Allah Yüzbin Kere Razı Olsun Sizden
Sağolun Hayırlı Ramazanlar
Selametle
aşka-mecnun kardeşim. ne güzel bir slayttı o öyle. göz yaşlarımı tutamadım. Paylaşımın ve emeğin için Allah senden razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35797-sizlerden-birsey-istiyorum-allah-razi-olsun-simdiden · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İstiharemi yorumlayabilecek bir Arkadaş şimdiden Allah razı olsun. Nasihatler 12 cevap
- Duaya İhtiyacım Var - Allah Şimdiden Razı Olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Yarınki Cumhuriyet Bayramınız Şimdiden Kutlu Olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 3 cevap
- BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN:) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- amin derseniz sizlerden Allah razi olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Ben Tekrar Geldim ve Sizlerden Tekrar Dua Etmenizi İstiyorum :( Dua Bölümü 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.