SELAM SAYGI VE DUA İLE
KAN ARANIYOR(Ankarada bulunan üyelerimizin dikkatine)
1.411 görüntülenme · 17 yanıt
Değerli kardeşlerim,site yönetimine yazı yazan bir kardeşimiz Ankara Başkent Hastanesinde yatmakta olan 15 yaşındaki lösemili bir kızkardeşimiz için hergün düzenli olmak üzere A.Grubu rh+ kana ihtiyaç var imiş,bu hasta kardeşimiz için kan vermek isteyen kardeşlerimiz olursa bu hastane ile irtibata geçerlerse çok sevaba girmiş olurlar,elimizden geldiğince bu kardeşimize dualarımızla katkıda bulunalım inş,bu konu ile ilgilenen kardeşlerim daha detaylı bilgi almak için nur.ravza@gmail.com adresine yazabilirler.
SELAM SAYGI VE DUA İLE
SELAM SAYGI VE DUA İLE
RE: KAN ARANIYOR(Ankarada bulunan üyelerimizin dikkatine)
Ankarada bulunan değerli site üyelerimizin bu konuda desteklerini esirgemeyeceği kanısındayım.Rabbimizden küçük kardeşimiz için acil şifalar vermesi duası ile.
selamünaleyküm
Ankarada bulunan değerli site üyelerimizin bu konuda desteklerini esirgemeyeceği kanısındayım.Rabbimizden küçük kardeşimiz için acil şifalar vermesi duası ile.
selamünaleyküm
selamünaleyküm evet inşallah taz zamanda bulunur.
selamünaleyküm evet inşallah taz zamanda bulunur.
S.A.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.
S.A.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
handos yazdı:Kardeşim sağolasın vermiş olduğumuz adres mail adresidir oraya siz yardımcı olmak istediğinizi belirten bir yazı yazarsanız size döneriz inş dua ile
ben yardımcı olmak isterim seni ekledim abla msne ordan daha ayrınıtılı bi şekilde anlatırsan sevinirim
rabbim yar ve yardımcısı olsun.bakınıyorum fakat insanları ikna edemiyorum.benim kanım uymuyo.geçen yıl aynı sıkıntıyı rahmetli amcam içinde yaşamıştık çok sevdikleri halde kan vermeye yanaşmıyo insanlar.bi haber çıkarsa yönlendiricem hastaneye,selametle
rabbim yar ve yardımcısı olsun.bakınıyorum fakat insanları ikna edemiyorum.benim kanım uymuyo.geçen yıl aynı sıkıntıyı rahmetli amcam içinde yaşamıştık çok sevdikleri halde kan vermeye yanaşmıyo insanlar.bi haber çıkarsa yönlendiricem hastaneye,selametle
MAİLİ ALDIM ABLA EN KISA ZAMANDA İNŞ.GİDİP KAN VERCEM AMA UYAR MI ONU BİLMİYORUM
Ravza_Nur yazdı:
handos yazdı:kardeşim size cevab yazdım inş iletişime geçebilirsiniz
ok.abla mail gönderdim cvbını bekliyorum yalnız ben her zamn nete giremiyorum inş.gec olmadan bi yardımım dokunur
MAİLİ ALDIM ABLA EN KISA ZAMANDA İNŞ.GİDİP KAN VERCEM AMA UYAR MI ONU BİLMİYORUM
handos yazdı:Sağolasın kardeşim,iyi haberlerinizi bekliyoruz inş dua ile
Ravza_Nur yazdı:
handos yazdı:kardeşim size cevab yazdım inş iletişime geçebilirsiniz
ok.abla mail gönderdim cvbını bekliyorum yalnız ben her zamn nete giremiyorum inş.gec olmadan bi yardımım dokunur
SELAMUNALEYKUM RABBİM BU EVLADIMIZIN VE CÜMLE HASTALARIMIZIN ŞİFASINI BİR AN ÖNCE VERSİN İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
SELAMUNALEYKUM RABBİM BU EVLADIMIZIN VE CÜMLE HASTALARIMIZIN ŞİFASINI BİR AN ÖNCE VERSİN İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15618-kan-araniyor-ankarada-bulunan-uyelerimizin-dikkatine · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ankarada oturanlara duyurulur Boykot 11 cevap
- aNkArAdA dEpReM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- "Tesettürlü Erkek" Aranıyor! Emir ve Yasaklar 61 cevap
- NAMAZLI NİYAZLI ASKER ARANIYOR !!!(haber) Boykot 34 cevap
- Kayıp Aranıyor ! Allah rızası için lütfen bakınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Kayıp Aranıyor Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 277 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.