ACİL KIZ İSİMLERİ ARANIYOR
17.939 görüntülenme · 46 yanıt
RE: ACİL KIZ İSİMLERİ ARANIYOR
sümeyye ilk şehit olan kadın
zübeyde medineye ilk çeşme yaptıran kadın
ikbal bahtı açık insan
dilara gönlü hoş olan kadın
şevval ramazan ayından sonra ki ay ( bence Şevval İkbal birlikte çok hoş)arkadaşlar aleyna isminide yazmışlar aleyna üstünde ve üzerinde demek
aklıma gelen isimler bunlar
peşin peşin söylim ikballer biraz yaramaz oluyor (kızımdan biliyorum, dilaralarda az kaprisli oluyorlar, onuda kızımdan biliyorum)
Allah yardımcınız olsun yalnız ismini seçerken dikkat edin çünkü mağnası kişi üzerinde etki yapıyor....
kolay gelsin
ikbal bahtı açık insan
şevval ramazan ayından sonra ki ay ( bence Şevval İkbal birlikte çok hoş)arkadaşlar aleyna isminide yazmışlar aleyna üstünde ve üzerinde demek
peşin peşin söylim ikballer biraz yaramaz oluyor (kızımdan biliyorum, dilaralarda az kaprisli oluyorlar, onuda kızımdan biliyorum)
Allah yardımcınız olsun yalnız ismini seçerken dikkat edin çünkü mağnası kişi üzerinde etki yapıyor....
kolay gelsin

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
allah razı olsun benim kızımın ismide şevval 14 aylık yerinde hiçdurmuyor ablamın kızı oldu ona isim arıyorum teşekkürler ....
ikbal05 yazdı:
ikbal bahtı açık insan
kolay gelsin
allah razı olsun benim kızımın ismide şevval 14 aylık yerinde hiçdurmuyor ablamın kızı oldu ona isim arıyorum teşekkürler ....
ALLAH BAĞIŞLASIN RABBİM HAYIRLI EVLAT OLMASINI İMANLA YAŞAMASINI VE İMANLA SON NEFES VERMEYİ NASİB ETSİN HEPİMİZE VE HEPİMİZİN EVLADINA ALLAH HAYIRLI BİR EŞ HAYITLI BİR YAŞAM NASİB ETSİN PEYGAMBER AHLAKLI OLUR İNŞALLAH.
AMİN
ALLAH BAĞIŞLASIN RABBİM HAYIRLI EVLAT OLMASINI İMANLA YAŞAMASINI VE İMANLA SON NEFES VERMEYİ NASİB ETSİN HEPİMİZE VE HEPİMİZİN EVLADINA ALLAH HAYIRLI BİR EŞ HAYITLI BİR YAŞAM NASİB ETSİN PEYGAMBER AHLAKLI OLUR İNŞALLAH.
AMİN

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
ALLAH BAĞIŞLASIN,İMANLI,HAYIRLI BİR İNSAN OLSUN İNŞAALLAH.HAYRÜNİSA İSMİNİ ÖNEREBİLİRİM,HAYIRLI KADIN DEMEK SANIRIM.A.E.O.
ALLAH BAĞIŞLASIN,İMANLI,HAYIRLI BİR İNSAN OLSUN İNŞAALLAH.HAYRÜNİSA İSMİNİ ÖNEREBİLİRİM,HAYIRLI KADIN DEMEK SANIRIM.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
EDİBE-FERİDE-AZİZE....BU ÜÇ İSMİ ÇOK SEVİYORUM..
BİR KIZIM OLDU EDİBEYİ KOYABİLDİM...
FERİDE , MİLLİ ŞAİR M.A.ERSOY'UN KIZININ ADI..
TAKDİR SİZİN...ALLAH C.C. UZUN VE HAYIRLI ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
EDİBE-FERİDE-AZİZE....BU ÜÇ İSMİ ÇOK SEVİYORUM..
BİR KIZIM OLDU EDİBEYİ KOYABİLDİM...
FERİDE , MİLLİ ŞAİR M.A.ERSOY'UN KIZININ ADI..
TAKDİR SİZİN...ALLAH C.C. UZUN VE HAYIRLI ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
bende miray ismini çok seviyorum ay gibi güneş gibi doğan anlamı...amcamın kızına koyduk okadar huzurlu bi bebekki geldiği ortamlara huzur veriyor..avatardada var resmi zaten....zehra da çok güzel bi isim allah sağlıklı uzun ömürler versin..hayırlı evlat olsun inşallah
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
fatıma zehra peygamberimizin biricik kızı ve hz alinin eşi.mihir olarak ahirette kadınlara şefaat etmek istemiştir
ECİR, ECREN, EBRAR, ESLEM, AKLIMA İLK GELENLERİ YAZDIM HEPSİ E İLE BAŞLIYOR TEVAFUK :H ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ..BİR İSİM DAHA GELDİ AKLIMA 'BİNTÜL İSLAM' İSLAMIN KIZI DEMEK DİĞERLERİNİN MANALARINI YAZMADIM AMA HEPSİNİN MANASI ÇOK GÜZEL..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10744-acil-kiz-isimleri-araniyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.