aNkArAdA dEpReM

1.443 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

ANKARADA BAYRAMDAN BU YANA DEPREMLER OLUYOR... DÜN GECE SAAT 02:00 DE 5.0 ŞİDDETİNDE, SABAH 10:00 DA 5.5 ŞİDDETİNDE AZ ÖNCEDE 5.0 ŞİDDETİNDE OLMUŞ ... RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleyküm allahım yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ekremeeeselamun aleyküm allahım yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

SAĞOL KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .... MESCİDİ AKSA :G ÇOK GÜZEL BİR İLAHİ AKLIMA GELMİŞKEN AÇIYIMDA DİNLEYEYİM BARİ......AEO
ekremeee

ekremeee

aysem06SAĞOL KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .... MESCİDİ AKSA :G ÇOK GÜZEL BİR İLAHİ AKLIMA GELMİŞKEN AÇIYIMDA DİNLEYEYİM BARİ......AEO

selamun aleyküm ablam dinle çok güzel sanırım hoparlörünüz yoktu aldınızmı? o zaman bunlarıda dinleyin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

çok güzeller allaha emanet olun

gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah yardımcımız olsun dün geceki deprem çok kötüydü çok uzun sürdü :( Allahım beterinden korusun inş... Selametle...

RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ...

hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH'a emanet olun
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ekremeeeselamun aleyküm ablam dinle çok güzel sanırım hoparlörünüz yoktu aldınızmı? o zaman bunlarıda dinleyin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

çok güzeller allaha emanet olun

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

EWET HOPARLÖR YOK HALA , BEN TELEFONUMDAKİ İLAHİLERİ DİNLİYORUM KULAKLIĞIMI TAKIP ..ABDURRAHMAN ÖNÜL OLMAZSA OLMAZ .....:H
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

gecekonduselamun aleyküm Allah yardımcımız olsun dün geceki deprem çok kötüydü çok uzun sürdü :( Allahım beterinden korusun inş... Selametle...

RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ...

İNŞALLAH KARDEŞİM RABBİM BETERİNDEN KORUR.... ŞU BÜYÜK SINAVI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ER YADA GEÇ GEÇEBİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH IM...
ekremeee

ekremeee

aysem06ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

EWET HOPARLÖR YOK HALA , BEN TELEFONUMDAKİ İLAHİLERİ DİNLİYORUM KULAKLIĞIMI TAKIP ..ABDURRAHMAN ÖNÜL OLMAZSA OLMAZ .....:H

selamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda

aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

hyalcin_67 çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH'a emanet olun

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SAĞOLASIN AEO
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
herşey Allah diyor ama insanoğlu nerde bilmiyorum.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ekremeeeselamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda

KARDEŞİM NİHAT HATİPOĞLUNUN PROGRAMLARINI ÇOK BEĞENİYORUM BİRDE ORDA ABDURRAHMAN ÖNÜL DE VARSA İZLEMEMEK İMKANSIZ GİBİ ...İNŞALLAH İZLEYEBİLİRİM ........
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

Kardelen..s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
herşey Allah diyor ama insanoğlu nerde bilmiyorum.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.

HEP BUGÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ YARINI DÜŞÜNMEMİZ İÇİN RABBİM SARSIYOR ..BİR BAKIN O SARSINTI 5 DAKİKA SÜRSE ANKARADA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAZ
ALLAH BİRDİR O TEKDİR O'NDAN GELDİK YİNE O 'NA DÖNECEZ.. HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KAVUŞURUZ İNŞAALLAH O BÜYÜK YARATICIMIZ RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH A....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.