ANKARADA BAYRAMDAN BU YANA DEPREMLER OLUYOR... DÜN GECE SAAT 02:00 DE 5.0 ŞİDDETİNDE, SABAH 10:00 DA 5.5 ŞİDDETİNDE AZ ÖNCEDE 5.0 ŞİDDETİNDE OLMUŞ ... RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
aNkArAdA dEpReM
1.443 görüntülenme · 12 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
ANKARADA BAYRAMDAN BU YANA DEPREMLER OLUYOR... DÜN GECE SAAT 02:00 DE 5.0 ŞİDDETİNDE, SABAH 10:00 DA 5.5 ŞİDDETİNDE AZ ÖNCEDE 5.0 ŞİDDETİNDE OLMUŞ ... RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
selamun aleyküm allahım yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ekremeeeselamun aleyküm allahım yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun
SAĞOL KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .... MESCİDİ AKSA :G ÇOK GÜZEL BİR İLAHİ AKLIMA GELMİŞKEN AÇIYIMDA DİNLEYEYİM BARİ......AEO
aysem06SAĞOL KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .... MESCİDİ AKSA :G ÇOK GÜZEL BİR İLAHİ AKLIMA GELMİŞKEN AÇIYIMDA DİNLEYEYİM BARİ......AEO
selamun aleyküm ablam dinle çok güzel sanırım hoparlörünüz yoktu aldınızmı? o zaman bunlarıda dinleyin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
çok güzeller allaha emanet olun
çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH'a emanet olun
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
ekremeeeselamun aleyküm ablam dinle çok güzel sanırım hoparlörünüz yoktu aldınızmı? o zaman bunlarıda dinleyin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
çok güzeller allaha emanet olun
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
EWET HOPARLÖR YOK HALA , BEN TELEFONUMDAKİ İLAHİLERİ DİNLİYORUM KULAKLIĞIMI TAKIP ..ABDURRAHMAN ÖNÜL OLMAZSA OLMAZ .....:H
gecekonduselamun aleyküm Allah yardımcımız olsun dün geceki deprem çok kötüydü çok uzun sürdü :( Allahım beterinden korusun inş... Selametle...
RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ...
İNŞALLAH KARDEŞİM RABBİM BETERİNDEN KORUR.... ŞU BÜYÜK SINAVI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ER YADA GEÇ GEÇEBİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH IM...
aysem06ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
EWET HOPARLÖR YOK HALA , BEN TELEFONUMDAKİ İLAHİLERİ DİNLİYORUM KULAKLIĞIMI TAKIP ..ABDURRAHMAN ÖNÜL OLMAZSA OLMAZ .....:H
selamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda
s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
herşey Allah diyor ama insanoğlu nerde bilmiyorum.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.
ekremeeeselamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda
KARDEŞİM NİHAT HATİPOĞLUNUN PROGRAMLARINI ÇOK BEĞENİYORUM BİRDE ORDA ABDURRAHMAN ÖNÜL DE VARSA İZLEMEMEK İMKANSIZ GİBİ ...İNŞALLAH İZLEYEBİLİRİM ........
Kardelen..s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
HEP BUGÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ YARINI DÜŞÜNMEMİZ İÇİN RABBİM SARSIYOR ..BİR BAKIN O SARSINTI 5 DAKİKA SÜRSE ANKARADA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAZ
ALLAH BİRDİR O TEKDİR O'NDAN GELDİK YİNE O 'NA DÖNECEZ.. HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KAVUŞURUZ İNŞAALLAH O BÜYÜK YARATICIMIZ RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH A....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26731-ankarada-deprem · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ankarada oturanlara duyurulur Boykot 11 cevap
- KAN ARANIYOR(Ankarada bulunan üyelerimizin dikkatine) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- DEPREM zedelerimze VE SEHITLERIMIZE 100 Yasin Okuyalim LÜTFEN Dua Bölümü 21 cevap
- Neden deprem, savaş, veba vb. musibetler çoğunlukla Müslümanların başına geliyor ? Dini sohbet 14 cevap
- Deprem gibi doğal afetler bir tesadüf mü, yoksa kaderimiz midir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- JAPONYA...DEPREM...Kimse YOK mu? Gündem 66 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.