;;;;;;bir bahane bul ve üstekini ban'la;;;;;;
150.420 görüntülenme · 2.007 yanıt
bilmiyorum orası bizim için çok özel.. çok üzüldüm 5 yıldır açık bir konunun kapanmasına
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
berat05Tartışma lara ..devam edenler -ısrar edenler -düzeni bozanlar dikkat etsinler ki...BAN la maya lım...
Melissa siz de dikkat edin.
Bana Allah c.c den korkmamı ögütlediler , banlanmaktan korkmayı değil efendim
sözlerinize dikkat edin karşınızda Allah c.c nun bir kulu var onu inciten Allah c.c incitmiş olur öyle diyor yazılar
maalesef öğreniyoruz ama uygulamıyoruz ...
bekliyorum , bir mana bulun banlayın ... elimden ne gelir ? site sizin BEN garibim Ama Allah c.c benimle ise mutmain kalbim ne diyeyim
korkutma banla!...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
.
Zaten hiç bir mesajımızda bizden korkun ibaresi yoktur..
SİZ ANLAYARAK OKUMAK İSTEMEDİĞİNİZ için idrak etmeniz uzun mu sürüyor inanın bilmiyorum..
Sözlerime inanın çok dikkat ediyorum ..hele ki size yazarken ;
her konuda bizi iğnelemekten ,bedduadan söz etmekten, laf atmaktan bıkmadınız...Sözlerimizi nasıl istiyorsanız öyle algılıyorsunuz...
Hani yazmışsınız ya..."DİKKAT EDİN karşınızda Allah c.c nun bir kulu var onu inciten Allah c.c incitmiş olur öyle diyor yazılar" işte bende tam bu nokta da sizin dikkatinizi üzerime çekmek istiyorum...HAK ALIYOR ama önemsemiyorsunuz...
Yazmıştım...yine yazıyorum...İçinizdeki buhranları buraya taşıyıp bizlere sataşırsanız bu olmaz...BİZ ALLAH'IN cc KULU DEĞİL MİYİZ ? KAÇ GÖNÜLÜ KIRDINIZ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ ?
MANA aramak olsaydı işim , ilk geldiğinizde banlardım....Derdim "mana" da değil... H U Z U R DA
Sözlerinize yine dikkat edin diyorum.. FORUM kurallarında HUZURU BOZACAK davranışları sergiliyorsunuz...
ALLAH'tan cc korkun ne diyeyim...
Paylaştığınız bazı güzel yazılarla tezatlaşıyorsunuz...
Kendinize ÖZ eleştiriniz olabilmeli....HERKESE yaptığınız gibi...
İnşallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz...
En azından ALLAH CC RIZASI İÇİN....
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
Kendimi bulduğum...kaybettiğim tek yer....kalmak ve gitmek istediğim tek yer.... OLMAK istediğim TEK yer...
Sevgi zaten bu değil midir ?
NFK
Çeşm-i BülbülForumda şu sıralar sadece uzun uyarı mesajlarını görüyorum ama kime yazıyor hâlâ bilmediğim için ban :D
boşver kuzum bundan sonra görmeyeceğine göre skntı yok :D tabi bu oyun yüzünden her an biz yiyebiliriz o uyarıyı ama biz söz dinleyen üyeleriz :D
VaVeylaboşver kuzum bundan sonra görmeyeceğine göre skntı yok :D tabi bu oyun yüzünden her an biz yiyebiliriz o uyarıyı ama biz söz dinleyen üyeleriz :D
:D benim için hiçbir zaman sıkıntı yoktu zaten :D
:D biz mi :D
buket_zeynep:a15::a14:
kızlar sizi çok sevdiğim için ban... (vaveyla,çeşmi)
:D ablacım o zaman benimde sizi banlamam icap eder :D
hem vaveylayı boşver ablam onun ablası var öğretsin ona gitsin onun yanına benimmm ablaaammm yok siz boşverin onu benle ilgilenin :D
NFK
Ahh ahh ihtiyacım olan yegane şey eyvALLAH ablam :D
Sen beni kendinle karıştırdın dicektim ama bakıyomda mesajı yazan ibraymış :D
Sen bize bi tatlı açsana :p
Tatlı derken sen anlaadın :D
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15227-bir-bahane-bul-ve-ustekini-ban-la · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.