;;;;;;bir bahane bul ve üstekini ban'la;;;;;;
150.428 görüntülenme · 2.007 yanıt
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
VaVeylahahh anlaştık ondan sonra gidersin ihtiyacım kalmaz nihaha :D
peki :a03:
NFK
NFK
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
Düzgün bir forum istiyoruz...banlanmak için uğraşmayın diyoruz...Olmuyor...
Lütfen dikkat edelim
berat05Şu forumda bu karışıklığa sebeb oldunuz ya hep birlikte ne diyeyim size? Bu yüzden sizde ikinci bir ban ı hakettiniz..
Düzgün bir forum istiyoruz...banlanmak için uğraşmayın diyoruz...Olmuyor...
Lütfen dikkat edelim
Hocam biz de karışıklık istemiyoruz nitekim 1sene kimseyle atışmadım insanları ölçüp tarttım ve aralarında en alim geçinen cahili biraz önce banladığınız o kimse oldu yaşça benden büyük olması farketmez Allah.ın dinini yanlış anlatıp insanları aldatanlaradır bizim savaşımız yoksa benim buradaki tek amacım insanların hidayetine vesile olabilmek ama forumda o gibi sivri uçlar oldukça insanların kafası karışıyor yok cinlerle ilgili nefis terbiyesi ayeti varmıymış diyor insanların kafasını karıştırıyor inanın ki nefsime pay çıkartmıyorum sadatı kiramın sevgisini kazanabilmektir amacım bazen sınırları zorluyorum hakkınızı helal edin..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
Reyhani_konyeviHocam biz de karışıklık istemiyoruz nitekim 1sene kimseyle atışmadım insanları ölçüp tarttım ve aralarında en alim geçinen cahili biraz önce banladığınız o kimse oldu yaşça benden büyük olması farketmez Allah.ın dinini yanlış anlatıp insanları aldatanlaradır bizim savaşımız yoksa benim buradaki tek amacım insanların hidayetine vesile olabilmek ama forumda o gibi sivri uçlar oldukça insanların kafası karışıyor yok cinlerle ilgili nefis terbiyesi ayeti varmıymış diyor insanların kafasını karıştırıyor inanın ki nefsime pay çıkartmıyorum sadatı kiramın sevgisini kazanabilmektir amacım bazen sınırları zorluyorum hakkınızı helal edin..
Kardeşim..
Bizler yeteri kadar izliyoruz...gerektiğinde de müdahale ediyoruz.
Sİzlere inat sabır edebiliyoruz ... inşaallah.
Ancak açtığınız konuların kaymamasına , başkalarına sataşmamaya , tartışmalarınızda hakaret boyutuna geçmemeye çalışmak lazım..
Söz konusu paylaşımlarınızda doğru olan bölümler olsa bile bir yanlışınızda bunu göz ardı edeceğimizi düşünmeyin...
Siz ya da bir başkası farketmez..Yaşlarımızın ve rütbelerimizde bir değeri yok YANLIŞLARIMIZDA
Tebliği doğru yapalım...
KONULARA SAHİP ÇIKIP , TARTIŞMAYA MEYİL VERMEYELİM...
yoksa BANLANMAK İÇTEN BİLE DEĞİL
buket_zeynepberat abla... konumuzu aç nolursun...
Ablacım önemli değil canınızı sıkmayınız lütfen farklı bir konu açarız yine güzel paylaşımlar yaparız inşaallahu teala..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15227-bir-bahane-bul-ve-ustekini-ban-la · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.