Çeşm-i BülbülAbim, abicim, canım abim hayır napıyorsunuz, nediyorsunuz, ne diyorsunuz yoksa verdiğiniz bir mesaj mı var da ben anlayamıyorum sizi
Günlük can'dır cana canandır ! hıhhhh
Abi niye kaçıyorsunuz ?
Niye arıyoruz sizi ?
Saygılar bizden abim şüphesiz
Kimi yalnız bırakmasın ?
Niye dolaşmasın abi ortalık mı karışcak kötü şeyler mi olcak ibrayı uzak mı tutmaya çalışıyorsunuz hayır noluyo
Yani her ne kadar anlamasamda ilk satırlar acaip olsada,
abicim son 5 satırı beğendim hadi gene iyisiniz benden 100 puanı kaptınız
Bulsunlar sana bir avatar beni beğenmeyenler, bana uyuz diyenler. Hayır ne uyuzluğumu gördüler anlayamıyorum
Ben nadas abime buldum bir seneyi aşkın süredir kullanıyor, aynı jesti avatarını beğenmeyenlerden sana bekliyorum ama boşa
Saygılar cümleten B)
ahh çeşmii can çeşmiii napam ne edem nerelere gidem bilmiyorum bilemedimm :D yapma etme diyorum,dedim ve de diyeceğim :D :Deleştiri okları sende her daim ne hikmetse :D vaveyla ve ibra karşıdalar hep neden diye sordunmuu :D sorguya çektinmi kendini hiç bunlar napıyor ve neden benle uğraşıyolarr :D yetmezmiş gibi kamer abi de karşıya geçmek üzere hatta geçti geçti gibi gibi :D :D azcık uslu dur kimseciklere laf yetiştirmee eleştiri oklarından nasiplenmeee :D :D abi tavsiyesiiii :)
söylemeden edemeyeceğim :D ilk paragrafın son 5 satırı hatta ilk paragrafın tamamını okurkeeennn bi darlandım sankiii :D
VaVeylaçeşmii kamerin söylediklerini lütfen dinle :D çok iyi dinle güzel dinlee :D :D şuan tahmin sınırlarımı aşıp olayları çözmeye çalışamda bu günlük mevzusu eminim tahmin sınırlarımı aşıyodur :D mevzu çeşmi çünkü :D
hadi çeşmiyi banladın onu anlarımda benle hemşerimin ne suçu var şurda yokluğunu aratmamak için çeşmiye türlü uyuzluklar yapıyoz :D biraz vefaaa :D
hemşerim bu avatar işine ben el atacam :D olmaz böle :D
vaveyla bensiz ban olduğu içindii :D yoksa çeşminin üzerine gitmedeki azami başarınız takdire şayan :D :D başarılarınızın devamını diliyorum inşallah :)
çok iyide oldu çok güzelde oldu meselam :D :D :D