BaFrALı AhMeT, post: 689658, member: 76434Her müslümanın başörtüsüne hayır diyeceğini sanmıyorum.Müslüman olan herkes başörtüsüne evet der bende başörtüsüneevet diyorum
s a kardeşlerim hepinizden allah razı olsun....

100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt
BaFrALı AhMeT, post: 689658, member: 76434Her müslümanın başörtüsüne hayır diyeceğini sanmıyorum.Müslüman olan herkes başörtüsüne evet der bende başörtüsüneevet diyorum

kübra_34Doğru Yazmissinda Kardeşşş Niye Ozaman Bize Karişiyolar Kapali Okumamiza Izin Vermiyolar Biz Sessice Açiklara Karişmadan Yaşiyoruz Dimi Ama ;)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
selimoğluBir ülke düşünün ki, etrafı ateş çemberi ile çevrili, sağından ve solundan emperyalizmin her çeşidi fırsat kollar, içeride kalleş ve kahpe oyunlar oynanır, ekonomi iflasın eşiğinde, çok çetin kültür problemleriyle karşı karşıyadır, ne gariptirki bu ülke, bütün bunları görmezden gelerek, ülkenin baş meselesi olarak türbanı belirlemiş!! işte bu ülke Türkiye dir...
Galiba yeryüzünde bu tip bir sıkıntı içinde olan, başka bir ülke yok..
Bakarmısınız türban meselesi kimleri meşgul ediyor..T.B.M.M, anayasa mahkemesi, danıştay, yargıtay, yök, hatta Milli güvenlik kurulunda bile ele alınan bir mesele......şaşar kalırsınız..
Rabbim bizlere emrettiği gibi yaşamayı nasip etsin inşaallah
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
mukurtne demiş üstadımız:
Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne
acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne!!!!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.