başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.822 görüntülenme · 1.222 yanıt
kayıparkadaşlar uyanalım artık bu başörtüsü mevzusuyla bizi bölmeye çalışıyorlar. Biz bu güne kadar örtülü örtüsüz bir arada yaşamadık mı hangi gün birbirimizle bunun kavgasını yapıp birbirimizi dışladık? Ta ki bu güne kadar. Iman da namus da insanın içindedir. örtünmemenin günahı var mıdır vardır ama ayrıdır. Allah katında hepimiz yaptıklarımız ve yapmadıklarımızla yargılanacağız. Baş örtüsü bizim namusumuz diyerek başı örtülü olmayan ama bi çok örtülüden daha müslüman daha imanı bütün olanları zan altında bırakmayalım... Kimse kimsenin içini bilmez yüreğini bilmez allah'tan başka.
s a kardeşim çok örtülüden daha müslüman olan bir kişi zaten örtülüdür
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

mustafa11s a kardeşim çok örtülüden daha müslüman olan bir kişi zaten örtülüdür
ama dini bütün insanlar da örtüsüz kadınlarımızı kızlarımızı namussuz die adledemez değil mi kardeşim... bu iftiraya girer iftira da dinimizde günahtır yasaktır...en büyük suçlardan biridir.
ben baş örtüsüne karşı olmayan bir insan olarak bunları sölüyorum.... bazı arkadaşlarımız çok acımasız oluyorlar bu konuda.. dediğim gibi örtünmemenin günahı vardır ama ayrıdır.. Allah katında namussuz die mi cezalanacak sizce?
bu arada ben öyle örtülüler gördüm ki kocasını aldatan, öyle örtüsüzler de gördüm ki hak yolunda giden. yani dış görünüşle olmuyo. benim söylemek istediğim başörtüsünün kaldırılması yasaklanması değil benim sölemek istediğim örtüyü yaptığı yanlışları kapatmak için kullananlara. ve örtüsüzleri imansız namussuz sayan arkadaşlara. siz de beni anlarsınız die düşünüyorum.
Allaha emanet olun...
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
TABİKİ EVET
SON NEFESİME KADAR EVET
Rabbim bizleri de hakkıyla örtünenlerden eylesin.
AMİN AMİN AMİN
SON NEFESİME KADAR EVET
Rabbim bizleri de hakkıyla örtünenlerden eylesin.
AMİN AMİN AMİN
Selaminaleyküm başörtüsüne evet tabiki bizim örtümüze ne karişiyorlar
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
Bende yeni kapandim ve hayatim boyunca ruhumun aradiği işte bu idi okadar mutlu ve huzurluyum ki bana ters bakan gözleri bile aldirmiyorum sadece onlarda keşke kapansalar diye düşünüyorum
hamd olsun bizi yediren içiren ve müslüman kilan allahima canim feda sana yüce ve güzel rabbim
hamd olsun bizi yediren içiren ve müslüman kilan allahima canim feda sana yüce ve güzel rabbim
RE: başörtüsüne evet (KAMPANYA)
S.A bende bir müslüman olarak BAŞÖRTÜSÜNE EVET diyorum
S.A bende bir müslüman olarak BAŞÖRTÜSÜNE EVET diyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.