başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt
kenancanpolats.a. başörtüsü namustur ve biz asla namusumuzdan vazgecmeyeegiz. başörtüsüne sonuna kadar evet
s a kardeşlerim hepinizden allah razı olsun....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

volkankaya3575, post: 682761, member: 50003ben sizlerle bu konuda aynı görüşü savunmuyorum
dinimizde zorlama yoktur ve yasaktır bizlerde kişilere başartösü takın veyahut takacaksın diyemeyiz takmak isteyen zaten takıyor yasak yok bu konuda benim kız arkadaşım da takıyor annem de ve kimsede karışmıyor karışamazda zaten bu bakıma bence bu gibi tartışmalar anlamsız

policdemozaten abide zorlamak için bu konuyu acmadıki sadece kapalılara karşı kısıtlayıcı şeylerin yapılmaması icin yoksa kimseye sen basını nie örtmüosun demiyoruz yani acıkta bizden kapalıda.....

Bywinston2 ablam var 2 side liseden sonra okuyamadı dersleri cok iyi olmasına ragmen belki ileride bu ülke ıcın çok seyler yapacaklardi dok iyi yerlere geleceklerdi ama simdi yapacakları malesef 1 sey yok (EVET)

yurekten_Zalimin Gözü Takilmişsa Bacimin örtüsüne Billah Acirim Tükürüğe Tükürsem Yüzüne.medeniyet Açmak Ise Bağri Bedeni!!!!!!!!
tabiki Başörtüsüne Evet!!

als46ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH O GÜZEL PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ VE O KUTSAL ALLAH KELAMI(KUR'AN-I KERİM)de emrolunan BAŞÖRTÜSÜNE ---EVET---

CANANFÖBende Başörtülü Bir Insan Olarak Sana Katiliyorum Ne Yapilmasi Gerekiyorsa Yapalim Burasi Müslüman Bir ülke Ve Bende Müslümainm Müslümanliğin Gereğini Lütfen El Birliği Ilr Yapalim

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.