başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt
Ben De Böyle Hayirli Bir şey Için Sonuna Kadar Varim.. Ki Zaten şuan Vermekte Olduğum Savaş Bu Konuda. Son Iki Buçuk Aydir Ben Bir Devlet Kuruluşunda Başörtülü Olarak çalişiyorum. Bunun Imkansiz Olduğunu Söyleyeceksiniz Ama Onunda Başka Boyutlari Var. Ben Siteye Bugün Katildim. Ve çok Aciliyim. Bu Sitenin Dini Konulardaki Bir çok Sorularimi Cevaplamasini ümit Ediyorum Inşallah...BAŞÖRTÜSÜNE EVEEEEEEET...
s.a.
siz hala evet demeye devam ediyormusunuz
hala aynı yerdemisiniz!!!
Bakın hükümet yeni hazırlanan anayasa taslağında başörtüsünü tamamen çıkartıyor gündemden.., burda evet demekle başörtüsü çözülmez
bunu anlamadınızmı daha....
selam ve dua ile...
Bakın hükümet yeni hazırlanan anayasa taslağında başörtüsünü tamamen çıkartıyor gündemden.., burda evet demekle başörtüsü çözülmez
selam ve dua ile...
s.a.
selam ve dua ile...
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.