başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

mazi...

mazi...

evet başörtüsü baş tacı yüce ALLAHIN emri ama sen şöyle deseydin öyle bir dava başlatıyorum ki bu davanın sonunda size bir çuval altın verilecektir..ama unutmayalım ki ALLAH için yapılan bütün işlere yüzler milyonlar veriliyor davamız MÜBAREK OLSUN..
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

EVET -EVET -EVET
oguzhan_190350

oguzhan_190350

Yeni Üye · 2 mesaj

evetevet
seçimden önce başörtüsü namus meselemiz diyen seçimden sonra kem küm adip kıvıran manisa milletvekiline(B.A.) inat milyonlarca EVET......
AsXEcLiPsE

AsXEcLiPsE

Yeni Üye · 2 mesaj

S.a ilk önce böyle bi imkanı bize kim sağladıysa ALLAH bin kez razı olsun. Bizim gayemiz insanların inancına karşı bi hareket değil kesinlikle, herkesin görüşü kendine, benim annem olsun bacım olsun akrabalarım olsun çok şükür hep tesettürlü inşallah herkese nasip olur. Yok kesinlikle ben demiyorum ki tesettürlü olmayan ablalarımızın, annelerimizin, bacılarımızın imanında eksiklik var diye, kesinlikle yanlış anlaşılmasın onların kendi tercihi ama islamiyet de ki kadın anlayışı tesettürden meydana gelir. Tesettüre evet ve unutmayalım ki her insan müsliman ve islam fıtratıyla doğar.
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

BAŞÖRTÜSÜNE HER ZAMAN HERYERDE EVET EVET EVET......
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

Evet Evet Evet
SEKERSUCORLU

SEKERSUCORLU

Üye · 17 mesaj

lütfen dikate alalım

lütfen dikate alalım

[COLOR="Magenta"]selamın aleyküm kardeşlerim.gerçekten yaptığımız sohpetler çok güzel ama bir müslamının basındaki örtüsü için mcadele vermesi daha bi ayrıcalıklı güzel. aslında bizler olması gerekeni bir müslüman kadının kimliği olan baş ötrüsünü savunuyoruz.farkındamısınız bilmiyorum ama çoğunluk genelede fikirleri ile gerçeği azınlıga karsı kabul edilir. ama bizler yani baş örtülü müsliman kadınlarının azınlığa karşı verebildiğimiz hiç. bir mücadele yok. neyazıktırki bizlere öğretilen gibi çoğunluğun fikirleri azınlığa karşı geçerli olamıyor. bende sizler gibi başı örtülü tesettürlü bir bayanım.ama inanmıyacaksınız yaşadığım şehirde çoğunluk olmamıza rahmen yadırganıyoruz ve başlattığınız kampanyaya ilk önce duam ile sonrada sesimi yükselterek bende EVET EVET EVET ve EVET diyorum. Allahıma emanet olun.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

allah sizlerden razı olsun...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
pinar_84

pinar_84

Yeni Üye · 1 mesaj

bu sitedeki insanlarının hiçbirinin hayır diyeceğini sanmıyorum.. BAŞÖRTÜSÜNE EVETTTT
amele

amele

Yeni Üye · 1 mesaj

kuran kelamullahtır.kadının başını örtme emrini ona yaratıcı olan HALIK vermiştir.ona hayır demek kimsenin hakkı değildir.onun için tek seçenek kalır,o da evettir.
selma 25

selma 25

Üye · 17 mesaj

EVET EVET :evet
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

Evet Arkadaşlar Devam...
mmhn

mmhn

Kıdemli Üye · 165 mesaj

sonuna kadar EVETTT!!!!!!!!!!!!
SEVER_82

SEVER_82

Yeni Üye · 1 mesaj

Başörtüsüne Sonuna Kadar Evet!!!
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

SON NEFESİMİZE KADAR EVET EVET EVET
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Başörtüsüne Evet
HANIM K

HANIM K

Aktif Üye · 54 mesaj

SONUNA KADAR EVET,ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
ikraa

ikraa

Kıdemli Üye · 300 mesaj

bezmi safaS.A. KARDEŞİM TABİKİDE EVET ALLAH AŞKI İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN ELHAMDULİLLAH:)

mustafa11S.A ARKADAŞLAR GELİN BİR KAMPANYA YAPALIM ÇOĞALTALIM ÇOĞALALIM

İNTERNETTE YAYILALIM

ALLAH YOLUNUZ AÇIK EYLESINN...YANINIZDAYIZ...BAŞ ÖRTÜLÜ BIRI OLARAKK "EVET"
muhammed54

muhammed54

Yeni Üye · 1 mesaj

Başörtüsüne Evet Ama Allahin Emrettigi Ve Peygamberimizin Söyledigi şekilde örtünmek Daha Uygundur Sadece Başörtüsü Deil Ayni Zamanda Allahin Emrettiği şekilde Titiz Bir şekilde örtünmek Gerekir ... Allahin Rizasi Dişinda Olan Başörtüye Veya örtünmeye Hayir...
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

muhammed54Başörtüsüne Evet Ama Allahin Emrettigi Ve Peygamberimizin Söyledigi şekilde örtünmek Daha Uygundur Sadece Başörtüsü Deil Ayni Zamanda Allahin Emrettiği şekilde Titiz Bir şekilde örtünmek Gerekir ... Allahin Rizasi Dişinda Olan Başörtüye Veya örtünmeye Hayir...

kesinlikle katılıyorum kardeşim ama zaten baş örtüsü islama uygun olanı diger moda amaçlı örtülere türban deniliyo
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.