başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt
Bir başörtüsü mağduru olarak(bu tabir çok yanlış aslında)bende BAŞÖRTÜSÜNE EVET diyorum....BAŞÖRTÜYE UZANAN ELLER KIRILSIN......!!!
s.a. kardeşler allah cc bayanların nasıl giyinmesi gerektiğini söylüyor.karşı çıkan bu kardeşlerimizide allah cc islah etsin.rabbim örtüneceksin diyor.bacılarımızada düşen görev örtünmektir.ayeti kerimedede mevcut.tartışması bile yapılmaz aslında.bu insanlar ne cüretle,haşa allah cc emirlerine karşı çıkın diye bacılarımızı zorlarlarki.kim olduklarını ,ne olduklarını zannederler.bu insanlar şeytanın askerleridir.allah cc islah etsin.rabbimin emridir, tabiki evet.
Ya ben anlamiyorum yani Müslüman bir ülkeyiz istedigimiz gibi yasayamiyoruz Türkiye'mizde...Normal okullarda formalar falan ...yurtdisinda cik gel esofmaninla niye böyle geldin diyen yok...ilkögretim erkek ögrencilerin saclari uzun kizlari makyajli saclari boyali falan..ama biz kendi Memleketimizde Kendi Dinimizin Basörtüsü sorununu yasiyoruz....Rabbim sonumuzu hayir etsin insALLAH...
iNADINA MÜSLÜMANIZ iNADINA BASÖRTÜYE EVET DiYORUZ;)
ALLAH'A EMANETSiNiZ...
selam ve dua ile...
iNADINA MÜSLÜMANIZ iNADINA BASÖRTÜYE EVET DiYORUZ;)
ALLAH'A EMANETSiNiZ...
selam ve dua ile...
s.a.kardeşim tabiki evet ziynetlerini koruyun.kuran da böyle emir veriliyor.önce kuran ahlakı sonra dünya hayatı........................
Üstad Bediüzzaman hz. buyur duğu gibi 'yalnızca bir başım değil;saçlarım adedince başım olsa..' EVET bütün başlar için EVET, hepsinin bu dava uğruna feda olması uğruna EVET.. EVET.. EVET...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.