başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

BAŞÖRTÜSÜNE
EVET...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Türkçeci

Türkçeci

Yeni Üye · 7 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim bir müslüman olarak başörtüsüne elbette ki EVET
EEEEVVEEEETT
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

EVETEVETEVET
melikemm

melikemm

Yeni Üye · 1 mesaj

hayırlı akşamlar ben de başörtüsüne evet denilmesinden yanayım. acıgım ama kapanmak istiyorum. 2yıllık üni.okudum calışmakda zorundayım kapalı olarak calışacagım bi yer bulsam calışıcam. ama nasip Allah hepimizin yardımcısı olsun.
_emanetci_

_emanetci_

Yeni Üye · 2 mesaj

kim hayır diyebilirkiii tabiki EVET EVET EVET EVET EVET
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

dinimizin emir ve yasakları arasında yer alan bayanlar için şu günlerde çok hassas bir konu olan başörtüsüne ben de bir bayan olarak evet diyenlerdenim.başörtüsünü bu kadar çirkinleştirdiler sözleriyle.ama bayanlarımız kesinlikle ödün vermediler bu konuda
vermeyeceğiz de.açık olan bayanlar kapanmak istiyorlar.ama kapalı olan bayanlarımızın açılmak istediğini ben hiç duymadım.inşallah da duymam.allah herkesin gönlüne göre versin.inşallah kapanmak isteyen arkadaşlarım muratlarına ererler.bunu tüm kalbimle söylüyorum: BAŞÖRTÜSÜNE EVET
altay35

altay35

Yeni Üye · 4 mesaj

S.A tabiki binlerce kez evet
kefensiz_şehit

kefensiz_şehit

Yeni Üye · 5 mesaj

çorbada benim de tuzum olsur inşallah...

çorbada benim de tuzum olsur inşallah...

kardeşler ALLAH'ın selamı hepinizin üzerine olsun. ben biraz acemi olduğum için bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü ben de başörtüsüne evet kampanyasına katılmak istiyorum dediğim yalnız yeni üye olduğu için biraz acemiyim kusra bakmayın. ALLAH mücedele eden ya da mücedeleye destek veren bütün müslümanlardan razı olsun. ALLAH'ın rahmeti üzerinize olsun.
an6arali

an6arali

Üye · 16 mesaj

başörtüsüne evet ama başörtüsünün siyasi simge olarak kullanılmasına hayır belki bir çoğunzu ya da hepiniz bana kızabilir.ben kimsenin kılık kiyafetine karşı değilim ,isteyen başörtüsü veya peçe ile gezebilir isteyen mini etek giyip gezebilir hiçbirine karşı değilim muhakkak ki aralarında ki fark takva farkı.... bu da Allah (cc) katındadır. benim değinmek istediğim acaba 6 - 7 sene öncesiyle şimdi arasında ne fark var başörtülü arkadaşlarımız rahat rahat üniversitelere girebiliyor mu(ben de üniversite okudum durumlarını biliyorum) vaya herhangi bir devlet kurumunda işe başlarken yadırganmadan görevlerini yerine getirebiliyor mu ...........ben sizin yerine cevap vereyim HAYIR ..........işte bu nokta da bundan önce ki türban veya başörtüsü için eylem yapan yürüyüş yapan arkadaşlarımız (bay - bayan) şimdi akape hükümeti döneminde neden yoklar ortada birisi bana bunu açıklayabilir mi?işte bu nokta da başörtüsünün siyasi malzeme yapılmasına bu yolla birilerine siyasi rant sağlanmasına karşıyım .......eğer ki kişi allah rızası için başını örtüyorsa buna boynumuz kılda ince .................
imported_yolu_islam

imported_yolu_islam

Yeni Üye · 2 mesaj

S.A allahın emri tabi ki evet ama başörtüsünün arkasına sığınıp bunu kötüye kullananlarda var ne olur din kardeşlerim aklınızı başınıza alın başörtüsüne evettttttttttttttttttttttttttttt
inci taneleri

inci taneleri

Yeni Üye · 3 mesaj

başörtüsüne evet ben başörtülü deilim ama başörtülere sonsuz saygım var doğru olan bu allah banada nasip etsin
esmaül_hüsna25

esmaül_hüsna25

Yeni Üye · 1 mesaj

S.a Mümin Kardeşlerim Başörtümüz Namusumuz Iffetimiz Demek Kiyamete Kadar Evet Inşallah Allahin Izniyle Muaffak Oluruz S.a
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Bas örtüsüne sonuna kadar EVET
strider3090

strider3090

Yeni Üye · 6 mesaj

S.a Başörtüsüne evet
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

s.a
başörtüsüne evet
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

selam aleyküm baş örtüm olmassa ben bir hiç olurum efendimiz ne buyurdu kadın mücevherdir saklayın... allaha emnt olun
вч ямsƒs

вч ямsƒs

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 13 mesaj

bacım için EVET
ablam için EVET
analarım için EVET
insanlık için EVET
Allah rızası için EVET
moslem_omer

moslem_omer

Üye · 35 mesaj

Esselamu Aleykum Mein Die Bruder

Ja Natürlich
nurselll

nurselll

Aktif Üye · 64 mesaj

Sonuna Kadar Evettttt
sevçiçek

sevçiçek

Kıdemli Üye · 129 mesaj

baş örtüsüne sonsuza dek evet baş örtüsüne karşı gelenlerede merhamet diliyorum rabbim herkese nasip etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.