başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

Elbette Başörtüsüne Evet.
FATOS ERCAN

FATOS ERCAN

Yeni Üye · 4 mesaj

KÖHNE BEYİNLERE İNAT HER DAİM

EVET...
ESİLA

ESİLA

Yeni Üye · 3 mesaj

S A Ilk Defa Tanişiyorum Bu Siteyle Ve Ben De Evet Diyorum
badagül

badagül

Yeni Üye · 2 mesaj

selam bende katılıyorum başı açığım ama resmi çalıştığımdan öyleydi canı gönülden katılıyorum rabbim yolundan ayırmasın saygilar
ESİLA

ESİLA

Yeni Üye · 3 mesaj

Iş Ariyorum Ve Istemeyen şirketler Oluyo Kabul Etmiyoruz Diyolar Neden Diye Düşünüyorum Yani Biz Bu Kadar Sevilmeyecek Ne Yaptik Acaba Neden Kendimizi Sevdiremedik Veya Neden Istenmiyoruz üniverstede Bazilari Müstesna Işyerlerinde Bu çok Büyük Bir Haksizlik Inşaallah Mevlam Ahirette Verir Bu Haksizliklarin Mükafatini.......
Ghulam

Ghulam

Yeni Üye · 2 mesaj

Eveeeeeet!
nurazra

nurazra

Üye · 16 mesaj

evet demiyecek müslüman varmıdır?bence cumhurbaşkanlığı gibi bunuda oylamalılar halk ne diyor bir görsünler ama yapamazlar çünkü korkuyorlar.halkın ne diyeceği belli EVET EVET EVET....
suheyda

suheyda

Üye · 11 mesaj

Islam Kuran Ve Sünnet Tesettürün
Farz Oldunu Söylüyor...
Bunu Milyar Kez Söledik .
Namaz Gibi Oruç Gibi Farzdir Dedik.

Ziddini Söleyenler Yalan Sölüyolar ...

Bende Evet Diorum ..
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Başörtüsüne Evet Başörtüsüne Evet
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Evetttttttttttttttttttt
ayşin

ayşin

Üye · 14 mesaj

S.A ONÇA SAVAŞ KAZANDIK SANMA SİLAH GÜÇÜYLE O SAVAŞLARI KAZANDIK BİZ İMAN GÜÇÜYLEBAŞ ÖRTÜ DÜŞMANLARINA DİYEÇEĞİM TEK ÇÜMLE EVETTT
vuslat_gülüm

vuslat_gülüm

Üye · 23 mesaj

Basörtü Sorunundan Dolayi Okulu Birakan Benim Gibi Binlerce Kardeslerim Ve Ablalarim Için Başörtüsüne Evet..:(
mustafa_volkan

mustafa_volkan

Üye · 15 mesaj

başörtüsüne EWET

başörtüsüne EWET

sa. tabikide EVET
RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

bencede EVET
maxim1907

maxim1907

Üye · 22 mesaj

BU ÜLKENİN BAZI KURALLARI VAR ARKADAŞLAR.BU ŞEKİLDE "BAŞÖRTÜSÜNE EVET " DİYEREK KAMUOYU OLUŞTURMAK BENCE DOĞRU DEĞİL.O ZAMANDA YA SEV YA TERK MANTIĞI GİRER, Kİ: BUDA HİÇ HOŞ OLMAZ. İSTEYEN BAŞÖRTÜSÜ TAKAR İSTEMEYEN TAKMAZ. ÜNİVERSİTEDE VS YERLERDE TAKMAK YASAK.ONA BENDE KARŞIYIM AMA BU ŞEKİLDE KAMUOYU OLUŞTURMAK BİZLERİ SADECE BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜR.
ÖTEKİ DÜNYADA BUNUN HESABINI VERECEK OLAN SİZLER DEĞİLSİNİZ.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLARDA CEZASINI ÖTEKİ DÜNYADA ÇEKECEKLER ZATEN.

SAYGILAR.......
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

değerli kardeşim buda bir tepkidir.ön ayak olmak ve birlik beraberlik vesilesinin göstergesidir..bu gözle bakalım...selametle kalın....

maxim1907ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE "BAŞÖRTÜSÜNE EVET " DİYEREK KAMUOYU OLUŞTURMAK BENCE DOĞRU DEĞİL. İSTEYEN BAŞÖRTÜSÜ TAKAR İSTEMEYEN TAKMAZ. ÖTEKİ DÜNYADA BUNUN HESABINI VERECEK OLAN SİZLER DEĞİLSİNİZ.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLARDA CEZASINI ÖTEKİ DÜNYADA ÇEKECEKLER.

SAYGILAR.......
maxim1907

maxim1907

Üye · 22 mesaj

KAAN ERDEMdeğerli kardeşim buda bir tepkidir.ön ayak olmak ve birlik beraberlik vesilesinin göstergesidir..bu gözle bakalım...selametle kalın....

İŞTE ARKADAŞIM DIŞARDAKİ GÜÇLERİN İSTEDİĞİDE BU ZATEN BİRİLERİ ÖNAYAK OLSUN KAMUOYU OLUŞTURSUN.
BAŞKALARI KARŞI ÇIKSIN
BAŞKALARI KARAMSAR KALSIN
BAŞKALARI HAYIR DESİN

TEK AMAÇLARI ŞUDUR.

TÜRKİYE Yİ NE YAPSAK,
NASIL YAPSAK DA
İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRSEK DE KAOS ORTAMI YARATSAK.

HERKESİN GÖRÜŞÜ FARKLIDIR.

SAYGILAR....
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

BAŞ ÖRTÜSÜNE EWET
BAŞÖRTÜSÜ MÜMİN KADININ KİMLİĞİDİR
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

S.a.evet,evet,evet.a.e.olun.
elhak