başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
imported_ebru_

imported_ebru_

Aktif Üye · 65 mesaj

Herşeyi göze alıp kapandım 3 yıl önce. Tabiki Eveeeeeeeeet !!!!!!!!
gurbet_88

gurbet_88

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a kardesim bende evet diyorum aeo
Ayse81

Ayse81

Üye · 10 mesaj

Basörtüsüne evet hemde binkez evet
turk_s

turk_s

Kıdemli Üye · 154 mesaj

evet
sonsuza kadar evet
herzaman yanınızdayız inş.
Ayse81

Ayse81

Üye · 10 mesaj

Benimde Duaya ihtiyacim var

Benimde Duaya ihtiyacim var

Esselamü aleyküm
Allahin selameti, bereketi ve inayeti tüm inananlarin üzerine olsun

basörtüsüne evet
turk_s

turk_s

Kıdemli Üye · 154 mesaj

ben her namazdan sonra dua edeceğim
söz veriyorum..
allah ıslah eder inş.

seninde gönlüne göre verir inş.
BEYZAFRA

BEYZAFRA

Yeni Üye · 1 mesaj

S.A tabike evet evet bende varim
aşkar

aşkar

Yeni Üye · 6 mesaj

S.A.Kardeşim bütün azalarımızla şsonuna kadar EVEEEEEEEET.
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

slm

slm

selm aleykm ne güzel rabbimin emrini yerine getirmek eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet den daha buyuk ne varsa ondandaaaaa a.e.o
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

s.a. hernekadar acık olsamda bu kapalılıgı onaylamaman yuzunden deıl aılemın baskılarındandır ama kesınlıkle eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt Rabbim inşaallah bigün bu guzellıgı tatmayı nasıp eder Allaha emanet olun
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

an6aralibaşörtüsüne evet ama başörtüsünün siyasi simge olarak kullanılmasına hayır belki bir çoğunzu ya da hepiniz bana kızabilir.ben kimsenin kılık kiyafetine karşı değilim ,isteyen başörtüsü veya peçe ile gezebilir isteyen mini etek giyip gezebilir hiçbirine karşı değilim muhakkak ki aralarında ki fark takva farkı.... bu da Allah (cc) katındadır. benim değinmek istediğim acaba 6 - 7 sene öncesiyle şimdi arasında ne fark var başörtülü arkadaşlarımız rahat rahat üniversitelere girebiliyor mu(ben de üniversite okudum durumlarını biliyorum) vaya herhangi bir devlet kurumunda işe başlarken yadırganmadan görevlerini yerine getirebiliyor mu ...........ben sizin yerine cevap vereyim HAYIR ..........işte bu nokta da bundan önce ki türban veya başörtüsü için eylem yapan yürüyüş yapan arkadaşlarımız (bay - bayan) şimdi akape hükümeti döneminde neden yoklar ortada birisi bana bunu açıklayabilir mi?işte bu nokta da başörtüsünün siyasi malzeme yapılmasına bu yolla birilerine siyasi rant sağlanmasına karşıyım .......eğer ki kişi allah rızası için başını örtüyorsa buna boynumuz kılda ince .................

SİZİN YAZMIŞ OLDUKLARINIZA ÇOK KATILIYORUM.
BAŞÖRTÜSÜ SADECE ALLAH RIZASINI KAZANMAK..DİNİ VECİBELERİNDEN BİRİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN TAKILMALIDIR.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
muhammed_islam

muhammed_islam

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleykum din kardeslerim BAŞÖRTÜSÜNE EVET
aşkar

aşkar

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamun aleyküm ALLAH rızası için insanları vicdanlı olmaya davet ediyorum yaa lütfen kendinize gelin biz şanlı osmanlının torunlarıyız,benim ecdadım çarşaflı,peçelı velhasıl başıörtülüydü ve dünyaya hakim oldu tersini düşünenlere duyurulur.istesenizde istemesenizde bu böyle olacak
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

evet diyorum.herkes istediği gibi dinini yaşamalı özgürlük diyorlar fakat bizleri dinsizleştirmek istiyorlar başı örtülü kızlarımızın okumasını istiyorum müslümanların söz sahibi olmasını istiyorum selametle kalın .inşallah bu günlerde geçecek.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Başörtüsü
Ne demekmiş
"Yasak!"
İşiniz mi kalmadı
Yapacak?

Ne diye karışırsınız
Saçımıza-başımıza,
Bizi oyuncağınız mı sandınız
Bakıp yaşımıza?

Sebebini anlatamayacağınız
Çocukça bir devrin hevesinden
Karşınızdaki en güzel portreleri
Mahrum ettiniz çerçevesinden!

Kim demiş, ki:
"Başörtüsüydü o!"
Başımızın -renk renk-
Süsüydü o!

Altında saçlarımız,
Arkadan, ne hoş sarkardı;
Kimimizde -örgü örgü- sarmaşıklaşır...
Kimimizde, su olup akardı!

Şu, bu nâmına "Yasak!" demiş
Bulundunuz, tezelden;
Ne olurdu, anlasaydınız biraz da,
Güzellikten, güzelden!

Siz, bizden değilsiniz,
Tanımıyoruz hiç birinizi,
Çekin başımızdan
Ellerinizi!

Bir gericilik tutturmuşsunuz;
Gericilik değil, Türk'ün köy modasıdır bu...
Üstelik, ninemizin başımızda
Taşıdığımız hatırasıdır bu!

Dediniz: "Çıkacak başınızdan
Başörtünüz!"
Alın -öyleyse- onunla
Yüzünüzü örtünüz!

Arif Nihat Asya

BAŞ ÖRTÜSÜ DENİP GEÇİLEN ŞEYİN NELERİ GİZLEDİĞİNİ BİLSELER EMNİM İLK ÖNCE ONLAR EVET DERLER... EVET EVET EVET BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET
esmer_-_

esmer_-_

Yeni Üye · 3 mesaj

Başörtüsüne Evet
mavinur_

mavinur_

Yeni Üye · 5 mesaj

selamunaleyküm arkadaşlar.aranıza bugün katıldım ve çok güzel bir konuyla karsılaştım.kendi ülkemizde kendi dinimizi yasayamamız beni çok üzüyor.sanki ülkemizin hiç bir sorunu kalmadı da tek sorun basörtüsü kaldı bundan yıllar öncede ninelerimizin basında örtü vardı şimdide olucak.bu kimi rahatsız ediyor bilemem ama yok türban felan diye karışıyolar.biz hiçbirsey için değil, bir siyasi görüşün parçası olarak değil,ALLAH rızası için örtüyoruz saçımızı. Ve nasıl saçı açık kimseler istediği gibi sekil veriyorsa saçına onlara kimse neden böyle topladın saçını demiyorsa;bizde basörtümüze istediğimiz gibi şekil verir istediğimiz gibi bağlarız o da bizim süsümüz!!!! bu ülkede inanç özgürlüğü olduğuna göre bıraksınlar da özgürlüğümüz doğrultusunda dinimizi yasayalım.....

BASÖRTÜSÜNE EVVVVEEETT....!!!!
ıceman

ıceman

Yeni Üye · 1 mesaj

Söz Konusu Din Ile Ilgili Ise Gerisi Teferruattir Sonuna Kadar Eveeeeeeeetttttt
aytuna

aytuna

Yeni Üye · 4 mesaj

çok güzel bi kampanya . Allah razı olsun çok hoşuma gitti. Ben şi anda başım açık bi bayanım , ama gönlüm hep kapanmaktan yana ama cesaretimi hep kıranlar çok fazla BAŞÖRTÜSÜNE TABİKİ EVET
nurselll

nurselll

Aktif Üye · 64 mesaj

Eveeeeeeeeettttttt Sonuna Kadarrr .....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.