ŞİRK İÇEREN SÖZLERE ÖRNEKLER.

76.127 görüntülenme · 652 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

nuru-islamS.A allah razi olsun senden kardesim cok güzel bilgiler paylastin bizimle...

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.

~*~
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

gülnisa

aliye_aliye

aliye_aliye

MüHüRLü_KaLPçok Güzel Saol Selam Ve Dua Ile

~*~

Teşekkür ederim kardeşim. Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile inşallah.

~*~
yunusemre82

yunusemre82

Aktif Üye · 60 mesaj

ALLAH razi olsun kardesim bu forumdan cok faydalanacagimi umuyorum dua edin bu aciz icin :((
aliye_aliye

aliye_aliye

yunusemre82ALLAH razi olsun kardesim bu forumdan cok faydalanacagimi umuyorum dua edin bu aciz icin :((

~*~

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim. Faydalı olur inşallah.. Rabbimiz c.c ilminizi arttırsın..Rabbimize emanet olunuz. Selam ve dua ile.

~*~
NESİM

NESİM

Yeni Üye · 0 mesaj

Çok güzel acıklanmıs...Allah c.c razı olsun.... böyle bı kıtap da vardır arkdaslar ...İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER....[B]bi bakın istersenız tavsıye ederım..
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

vallahi çok güzel bi bi yazıydı kendi adıma söyliyim beni çok aydınlattı.ALLAH senden razı olsun kardeşim ALLAH emanet ol.
aliye_aliye

aliye_aliye

NESİMÇok güzel acıklanmıs...Allah c.c razı olsun.... böyle bı kıtap da vardır arkdaslar ...İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER....[B]bi bakın istersenız tavsıye ederım..

~*~

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim. Faydalı tavsiyeniz için teşekkür ederim.. Bu sözlerin devamı var aslında.. Konu olarak, sadece bir kısmı alınmış.. Günlük konuşmalarımızda şirke düşmemek için, bu cümleleri bilmemiz gerek.. Eserlerden de istifade edilirse çok güzel olur.. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve baki dua ile inşallah.

~*~
aliye_aliye

aliye_aliye

ashab_kiramvallahi çok güzel bi bi yazıydı kendi adıma söyliyim beni çok aydınlattı.ALLAH senden razı olsun kardeşim ALLAH emanet ol.

~*~

Allah c.c cümlemizden razı olsun kardeşim. Faydalı olduğuna sevindim. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve dua ile.

~*~
yurdanur seçen

yurdanur seçen

Üye · 16 mesaj

selamun aleyküm ben yeni üyelerdenim bu yazıyı okudum ve beğendim. yalnız bir yerde takıldım. "allah her yerdedir" demek neden yanlış acaba bunu anlayamadım. şimdi hani peygamberimiz(SAV) allah kalbinizdedir dua ederken kalbinize bakarak dua ediniz demiş bunu biliyorum ama allahın sabit bir yerrde olmadığınıda biliyorum(haşa). :T :A
aliye_aliye

aliye_aliye

yurdanur seçenselamun aleyküm ben yeni üyelerdenim bu yazıyı okudum ve beğendim. yalnız bir yerde takıldım. "allah her yerdedir" demek neden yanlış acaba bunu anlayamadım. şimdi hani peygamberimiz(SAV) allah kalbinizdedir dua ederken kalbinize bakarak dua ediniz demiş bunu biliyorum ama allahın sabit bir yerrde olmadığınıda biliyorum(haşa). :T :A

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim. Hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı ve istifadeli olsun inşallah..Sorunuzun cevabını, bu forumun 43. ve 44. sayfasında kaynaklarıyla beraber ekledim inşallah kardeşim..İstifadeli olması temennisi ile.

Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.
t.oger

t.oger

Yeni Üye · 6 mesaj

selamun aleykum bende yeni üyeyim.emeğiniz için ALLAH razı olsun.
aliye_aliye

aliye_aliye

t.ogerselamun aleykum bende yeni üyeyim.emeğiniz için ALLAH razı olsun.

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Hoşgeldiniz inşallah..
Üyeliğiniz hayırlı, daimi ve istifadeli olsun.
Allah c.c sizden de razı olsun.
Selam ve Dua ile.

~*~
Hasan Ural

Hasan Ural

Üye · 10 mesaj

Selamun Aelykum benım aklıma ALLAH cisim olarak geçti istemedende ben bunu kalben ve dıllen ınkar edıom kufremı gırdım vesvese mi
aliye_aliye

aliye_aliye

Hasan UralSelamun Aelykum benım aklıma ALLAH cisim olarak geçti istemedende ben bunu kalben ve dıllen ınkar edıom kufremı gırdım vesvese mi

Ve aleyküm Selam kardesim.
Allah c.c, yarattiklarina benzemekten münezzehtir. Yaradan, yarattigina benzeyemez. Dolayisiyla Allah c.c'yi, sekilden, kaliptan v.s'den beri ve münezzeh kabul etmeliyiz. Akliniza böyle düsünceler geldiginde, tevbe ve istigfar çekmeli, eüzü besmeleyi devamli söylemelisiniz..Bunlar seytandan birer vesvesedir..Yine Efendimiz (s.a.v) bir hadisinde : ''Senin aklina her ne geliyorsa, Allah c.c o degildir.'' buyuruyor.. O'nu taniyacagimiz seyler 99 Esmasi ve sifatlaridir..Selam ve Dua ile. Rabbimize emanet olunuz.
muro

muro

Aktif Üye · 73 mesaj

ALLAH C.C RAZI OLSUN.......................:a12::a12::a12:
aliye_aliye

aliye_aliye

muroALLAH C.C RAZI OLSUN.......................:a12::a12::a12:

Allah c.c sizden de razi ve memnun olsun insallah kardesim.
Selam ve Dua ile.
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamun aleyküm gönlü güzel gül kardeşim
nasılsın ........
aliye_aliye

aliye_aliye

neslihantozanselamun aleyküm gönlü güzel gül kardeşim
nasılsın ........

Ve aleyküm Selam yüregi, kardesligi güzel ablam benim:)
Hamd olsun Rahman c.c'ye, iyiyim güzel ablam..Sagliginiza duaciyim..Siz nasilsiniz? Insallah iyisinizdir güzel ablam..Dualarimda sizi unutmuyorum..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin insallahü Teala..Selam, Baki dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz ablacim..B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.