elifimbenimselamün aleyküm hayirli geceler ben de sizin fikrinizdeyim henüz kapanmadim ama diger dini emirlerini yerine getiriyorum allahin insallah onuda nasip eder derken ne alaka diyeceksiniz yabanci ölkede calistigin zaman o sekilde is bulmak cok zor ama yakinda temmeli dönus yapacagiz insallah ve o zaman kapanacagim esim beni hacca yollamak istiyor dua edinde rabbim kismet etsin gitmeyi allaha emanet olun
Allah celle celaluhu hepimize kapanmayı ve en önemlisi Allah celle celaluhuye layık kullar olmayı nasip etsin inşaAllah,her davranısımızda Rabbimizi düşünelim,cevremıze düşünerek baktıgımızda hersey bize onu hatırlatacaktır,bi agac,gokler,daglar,kuşlar..,sadece canlı olanlar degil,evimizdeki herhangi bi alete bakarken bile,Rabbim sen bize bunu yapmayı ogretmeseydin,bizim bunu yapmaya gücümüz yetmezdi demeyi,bunu yapan bir insanıda sen yarattın Rabbim demeyi,basımıza gelen olayların Rabbimizin dilediğinden baska hiç birsey olmayacagını hatırlamayı Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah(amin)