Modern tesettür (!)

29.246 görüntülenme · 240 yanıt

Paylaş:
tuba y

tuba y

Yeni Üye · 3 mesaj

s.a yorumlarınızın hepsini okudum. ben kapanalı 4 ay kadar oldu vede hiç pişman değilim...şuan staj görüyorum kapalı olarak işe gidiyorum ama pantolon giyiyiyorum.işyerim 2 katlı olduğu için merdivenlerden çıkarken alttan üste bakanlardan acayip rahatsız oluyorum ama sizin yaptığınız yorumlardan sonra kendimden acayip utandım.. dedim acaba beni gördüğündede insanlar bu kelimeleri söyliyormu..söyliyorlarsa zaten kapanmam nie??.. ben dışarıda dikkat çekmiyim diye kapandım..allahım ben o insanlardan olmak istemiyorum... yazdıklarınızı okurken acayip duygulandım...ALLAHIM HERKESİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DİNİNİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN... yazdıklarımı okumak için zaman ayırdınız...HAKKINIZI HELAL EDİN
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

tuba ys.a yorumlarınızın hepsini okudum. ben kapanalı 4 ay kadar oldu vede hiç pişman değilim...şuan staj görüyorum kapalı olarak işe gidiyorum ama pantolon giyiyiyorum.işyerim 2 katlı olduğu için merdivenlerden çıkarken alttan üste bakanlardan acayip rahatsız oluyorum ama sizin yaptığınız yorumlardan sonra kendimden acayip utandım.. dedim acaba beni gördüğündede insanlar bu kelimeleri söyliyormu..söyliyorlarsa zaten kapanmam nie??.. ben dışarıda dikkat çekmiyim diye kapandım..allahım ben o insanlardan olmak istemiyorum... yazdıklarınızı okurken acayip duygulandım...ALLAHIM HERKESİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DİNİNİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN... yazdıklarımı okumak için zaman ayırdınız...HAKKINIZI HELAL EDİN

hoşgeldnız kardeşim
ne guzel ilk mesajınız buaraya
aslında pardesu falan giymek imaknızı varsa bu sorun ortadan kalkmış olur :)
bende ilşk kapandıgım zaman bilincinde degıldım
ama hamdolsun yavas yavas kendıme geldım
ve 3 sene olcak hamdolsun asla pişmanlık duymadım duymamda (amin)
umarım sizde bende hakkını verdıgımız nice seneler gecırızı.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mehmet985

mehmet985

Kıdemli Üye · 102 mesaj

evet artık çalısılıyor son zamanda çoğu devlet kurumunda gördüm..kaldıki bu konuda akp ilk başkanlıklarından yardım alabilir cv bırakabilirsin..
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

tek kelimeyle harika bir yazı allah razı olsun selam ve dua ile
AşkŞairi

AşkŞairi

Kıdemli Üye · 121 mesaj

üstü forma
altını sorma
zzuuggoo

zzuuggoo

Yeni Üye · 8 mesaj

Selamun Alekum Allah Senden Razı ve Memnun Olsun İnşallah
)))ŞEYDA(((

)))ŞEYDA(((

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Devlet kurumunda tesettürlü çalişmak bağli olduğun kurumun zihniyetine göre değişir.heryerde malesef çalişilamiyorr.:(
melek8383

melek8383

Yeni Üye · 4 mesaj

Ben pantolana karşi değilim.etekten çok daha fazla rahat oluyor.otobüse binerken inerken daha derli toplu diye düşünüyorum.üzerine uzun bişey giydikten sonra pantolonun sakincali veya edebe hayaya aykiri olduğunu düşünmüyorum.şunu giyinme bunu giyinme diye bir yargi yok önemli olan vucut hatlarin belli olmasin...
canipek

canipek

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm, tesettür konusunda çok güzel bir yazıydı ekleyen kardeşimizin eline sağlık Allah Razı olsun.
yasemin52

yasemin52

Yeni Üye · 7 mesaj

güzel yazı ve gerçekten isteyerek,allahtan korkup,sakınarak örtünmek gerekli!ruhen huzur bularak..örtünmek bir zırhtır...tüm kötülüklerden korur...
Denizci0808

Denizci0808

Yeni Üye · 5 mesaj

Paylasimin icin tesekkur ederim kardesim; cok guzel olmus, 1 sey haric tum soylediklerinize gonulden katiliyorum soyle ki ;
''Rengin önemi yoktur '' demissiniz ama bana kalirsa Renk konusu herseyin basinda geliyor. tesettur icin secilmesi gereken renkler daha cok belirli sabit renklerdir , goz alici rekteki renkler uygun degildir bildigim kadariyla.. yaniliyorsam lutfen duzeltin. Islam da A dan Z ye herseyin bir olcusu vardir. Muhakkak ki kilik kiafet de bu olculer icerisindedir.

Allah in selami uzerinize olsun..
papatyalı

papatyalı

Aktif Üye · 83 mesaj

emeğine sağlık.
terlankey

terlankey

Yeni Üye · 1 mesaj

Hocam çok güzel anlamışsınız, olması gereken de bu zaten. Ancak şundan eminim ki marjinal örtü içinde olan kardeşlerimizde bunun farkında, bunu böyle olmaması gerektiğini biliyorlar, fakat sizin de dediğiniz gibi nefis varya nefis bundan alıkoyuyor işte. Allah doğru yoldan saptırtmasın
sarılale

sarılale

Üye · 24 mesaj

s.a. bu görüşlerinizin bilmesini istediğim bazı kişiler var ama çok bilmiş gibi davranıyolar özellikle nerde pahalısı varsa alamadığı halde alıyo gibi görünmek çok hoşuna gidiyo seni küçük düşürüyor.kendisini çok bilmiş gösteriyor bu kişilerin okumasını çok isterim.
EMRE_BAYHAN

EMRE_BAYHAN

Yeni Üye · 6 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

çok güzel bi konu aynende katılıyorum ama sen gelde bunu anlat insanlar türlü türlü yol arıyo aynı zamanda içimizdeki şeytana ne diyim allah islah etsin ben kendimi firenyemiyorumki başkasına sözüm geçsin.. Titre ey kalp birgün sende aglayacaksın ve dilerim gözyaşın allah aşkıyla aksın.selamlarımla...
hüsna.86

hüsna.86

Üye · 36 mesaj

Emeğine sağlık allah razı olsun kardeş...
imported_arzu_m

imported_arzu_m

Yeni Üye · 1 mesaj

çok güzel bir konuya değinilmiş, günümüzde "modern tesettür" adı altında islami örtünmeyi rencide eden o kadar bayan din kardeşimiz varki...!
Başörtüsünü kendı emelleri için kullanarak biryerlere gelmeye çalışanları Rabbim ıslah etsin,
kadının süsü baş örtüsü deyimini daha dıkkatle ve dinimizin emrettiği şeklide uygulanması gerektiğini tekrar hatırlamak gerek.
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

gerçekten emeginize saglık çok güzel olmuş
medine21

medine21

Aktif Üye · 51 mesaj

çok doğru ve çok güzel bir yazı saol kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.