Modern tesettür (!)

29.246 görüntülenme · 240 yanıt

Paylaş:
nes_86

nes_86

Yeni Üye · 1 mesaj

Kadın güzel olduğu için kapanmalıdır demişsiniz peki ya güzel değilse o zaman kapanmama hakkı varmıdır? Daha doğrusu nedense kapanma söz konusu olduğu zaman bunun nedeni hep güzellik olarak açıklanıyor.Ben bunu anlıyamıyorum.Yani erkekler çirkin varlıklar mıdır ki onlar için bole bişi gerekmio.Örneğin Hz Yusuf kendini korumak için neden bole bir şeye gerek duymamış
barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

arzubozkurtben kapanmak istiyorum,beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim..

saleyküm kardeşim hikmetin başı ALLAHTANkorkmaktır.nasıl bir bilgi istiyorsun anlayamadım.aklı doğruyu düşünebilen kişinin dinide doğru ve gerçektir.Din aklın ta kendisidir aklı olmayanın dinide yoktur.senin niyetin amelinden hayırlı.sadece ALLAHIN emri olduğu için kapan.ALLAH muvaffak etsin .selam ve dua ile. ALLAHA emanet ol.
halıkın kölesi

halıkın kölesi

Üye · 23 mesaj

kardeşler neye kızıyorm biliyormusunuz.bazıları varki sırf davamıza kasıtla başını kapıyor ama daracık taytlarla geziyor münafıklar allah onları islah etsin
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

s.a. ALLAH RAZI OLSUN selam ve dua ile.
bakara-mulk-97

bakara-mulk-97

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleyküm .Bende bu konuya katılıyorum Allah bu konuyu yazandanda yorum yapalardanda razı olsun.
faadik

faadik

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah(c.c.)razi Olsun çok Güzel Bi Yazii
MAVİ LEYLAK

MAVİ LEYLAK

Aktif Üye · 54 mesaj

slm kardeşler bende size katılıyorum artık kapalılık die bişi kalmadı aile baskısıyla kapanıyorlar yada daha fazla dikkat çekmek için bilinçsiz yani allah hepimize hidayet versin benim kız kardeşimde sosyetik kapalılardandı şiöümdi ise işi nedeniyle açıldı çok kızıyorum nerde yaşıyoruz biz k
imiz yazııııııııııııkkkkkkkkkkk hemde çok yazık

dar etek pantolon dialtı ince çorap baş örtüyü salmadan ampulgibi sıkmak nerdir nbu kapalılıkmı yoksa kendini sergilemekmi
ravza sin

ravza sin

Üye · 39 mesaj

bukonuda bana cok dua edın kardeşlerim.başaramıyorum.ama birkez daha anladımkı bu sitenin bana çok faydası olacak.allah hepinizi cennetine koysun
dördüncü

dördüncü

Üye · 49 mesaj

s.a Rabbim Yardimcin Olsun Kardeşim A.e.o
ravzagul

ravzagul

Yeni Üye · 5 mesaj

Bende Sizin Gibi Düşünüyorum Bizler
Allah Içiç Kapanmaliyiz
Allahin Selami üzerinizde Olsun
NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Selamun Aleyküm
Hekimoğlu Ismail Yine Güzel Yazmiş Allah Razi Olsun
Yalniz Allah Rizasi Için Allah Emri Olduğu Için Tesettürlüyüz Yoksa Güzelliği Kapatmak Için Değil
Sadece Tesettür Değil Hareketlerimiz De önemli
Mesela Konuşurken Sürekli Insanin Yüzüne Dikkatli Bakmak
Abartili Gulmek Sesli Konuşmak Kahkaha Ile Gülmek ...

Bir De Insanlar Tesettürlü Bayanla Konuşurken Daha Dikkatli Olmali
Mesela Tokalaşmamali Fazla Iltifat Edilmemeli Esprilere Dikkat Etmeli Gözlerinin Içine Bakarak Konuşmamali
Bunlardan çok Rahatsiz Oluyorum
Yani Tesettürlü Bayanlar Kendine Dikkat Ettiği Gibi Erkeklerin De Tesettürlü Bayanlarla Daha Dikkatli Davranmasi Lazim
Firsat Bulmuşken Bunu Dile Getireyim
Inşallah Birileri Dikkate Alir
Selam Ve Dua Ile
Bengisu-Ahmet

Bengisu-Ahmet

Üye · 11 mesaj

Allh razı olsun bilgilendirdiğin için inan buna ihtiyacımız vardı.

Selametle
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK.moder kapalı birkaç arkadaşa bişeyler yazıp vermek istiyordum ama ne yazıcağımı bulamamıştım.şimdi burdaki yazıyı not ettim.teşekkürler.
ummuseleme

ummuseleme

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah .cc.razi Olsun Yaradanim Sizin Gibi Tesirli Düşünenleri Kendisine Layik Kul Habibine Hayirli ümmet Eyler Inşallah.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

emeğine sağlık kardeşim güzel bi paylaşı...iyi forumlar
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

bu yazıyı bizlerle paylaştığınız için cok tesekkur ederıım.allah razı olsun sizden
ercan58

ercan58

Aktif Üye · 93 mesaj

evet ya şimdiki kızların beğenilme korkusu yok mu?ALLAH hepimizi korusun...ya alıyolar hemen daracık şeyleri giyiyolar.heryeri meydanda..o zaman tesettürün anlamı ne anlamadım?bunlar ALLAH la dalga geçenler olduğuna inanıyorum...dini kafasına göre yazan psikolojik bunalımda insanlar...BENCE
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Evet çok doğru katılıyorum!!!
Allah razı Olsun!
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

allah razı olsun kardeş
yahova

yahova

Üye · 21 mesaj

Bende bayanların dar elbise giyip başlarını örtmelerini çok yadırgıyorum. Hiç örtmeseler daha iyi. Düşünceleriyle yaşayışları hiç örtüşmüyor. Bu din kardeşlerimize dinimizin emrettiği şekilde giyinmeyi ALLAH (c.c.) nasip eylesin (AMİN).
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.