Modern tesettür (!)
29.246 görüntülenme · 240 yanıt
Kadın güzel olduğu için kapanmalıdır demişsiniz peki ya güzel değilse o zaman kapanmama hakkı varmıdır? Daha doğrusu nedense kapanma söz konusu olduğu zaman bunun nedeni hep güzellik olarak açıklanıyor.Ben bunu anlıyamıyorum.Yani erkekler çirkin varlıklar mıdır ki onlar için bole bişi gerekmio.Örneğin Hz Yusuf kendini korumak için neden bole bir şeye gerek duymamış
arzubozkurtben kapanmak istiyorum,beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim..
saleyküm kardeşim hikmetin başı ALLAHTANkorkmaktır.nasıl bir bilgi istiyorsun anlayamadım.aklı doğruyu düşünebilen kişinin dinide doğru ve gerçektir.Din aklın ta kendisidir aklı olmayanın dinide yoktur.senin niyetin amelinden hayırlı.sadece ALLAHIN emri olduğu için kapan.ALLAH muvaffak etsin .selam ve dua ile. ALLAHA emanet ol.
kardeşler neye kızıyorm biliyormusunuz.bazıları varki sırf davamıza kasıtla başını kapıyor ama daracık taytlarla geziyor münafıklar allah onları islah etsin
Selamun aleyküm .Bende bu konuya katılıyorum Allah bu konuyu yazandanda yorum yapalardanda razı olsun.
slm kardeşler bende size katılıyorum artık kapalılık die bişi kalmadı aile baskısıyla kapanıyorlar yada daha fazla dikkat çekmek için bilinçsiz yani allah hepimize hidayet versin benim kız kardeşimde sosyetik kapalılardandı şiöümdi ise işi nedeniyle açıldı çok kızıyorum nerde yaşıyoruz biz k
imiz yazııııııııııııkkkkkkkkkkk hemde çok yazık
dar etek pantolon dialtı ince çorap baş örtüyü salmadan ampulgibi sıkmak nerdir nbu kapalılıkmı yoksa kendini sergilemekmi
imiz yazııııııııııııkkkkkkkkkkk hemde çok yazık
dar etek pantolon dialtı ince çorap baş örtüyü salmadan ampulgibi sıkmak nerdir nbu kapalılıkmı yoksa kendini sergilemekmi
Selamun Aleyküm
Hekimoğlu Ismail Yine Güzel Yazmiş Allah Razi Olsun
Yalniz Allah Rizasi Için Allah Emri Olduğu Için Tesettürlüyüz Yoksa Güzelliği Kapatmak Için Değil
Sadece Tesettür Değil Hareketlerimiz De önemli
Mesela Konuşurken Sürekli Insanin Yüzüne Dikkatli Bakmak
Abartili Gulmek Sesli Konuşmak Kahkaha Ile Gülmek ...
Bir De Insanlar Tesettürlü Bayanla Konuşurken Daha Dikkatli Olmali
Mesela Tokalaşmamali Fazla Iltifat Edilmemeli Esprilere Dikkat Etmeli Gözlerinin Içine Bakarak Konuşmamali
Bunlardan çok Rahatsiz Oluyorum
Yani Tesettürlü Bayanlar Kendine Dikkat Ettiği Gibi Erkeklerin De Tesettürlü Bayanlarla Daha Dikkatli Davranmasi Lazim
Firsat Bulmuşken Bunu Dile Getireyim
Inşallah Birileri Dikkate Alir
Selam Ve Dua Ile
Hekimoğlu Ismail Yine Güzel Yazmiş Allah Razi Olsun
Yalniz Allah Rizasi Için Allah Emri Olduğu Için Tesettürlüyüz Yoksa Güzelliği Kapatmak Için Değil
Sadece Tesettür Değil Hareketlerimiz De önemli
Mesela Konuşurken Sürekli Insanin Yüzüne Dikkatli Bakmak
Abartili Gulmek Sesli Konuşmak Kahkaha Ile Gülmek ...
Bir De Insanlar Tesettürlü Bayanla Konuşurken Daha Dikkatli Olmali
Mesela Tokalaşmamali Fazla Iltifat Edilmemeli Esprilere Dikkat Etmeli Gözlerinin Içine Bakarak Konuşmamali
Bunlardan çok Rahatsiz Oluyorum
Yani Tesettürlü Bayanlar Kendine Dikkat Ettiği Gibi Erkeklerin De Tesettürlü Bayanlarla Daha Dikkatli Davranmasi Lazim
Firsat Bulmuşken Bunu Dile Getireyim
Inşallah Birileri Dikkate Alir
Selam Ve Dua Ile
Allah .cc.razi Olsun Yaradanim Sizin Gibi Tesirli Düşünenleri Kendisine Layik Kul Habibine Hayirli ümmet Eyler Inşallah.
evet ya şimdiki kızların beğenilme korkusu yok mu?ALLAH hepimizi korusun...ya alıyolar hemen daracık şeyleri giyiyolar.heryeri meydanda..o zaman tesettürün anlamı ne anlamadım?bunlar ALLAH la dalga geçenler olduğuna inanıyorum...dini kafasına göre yazan psikolojik bunalımda insanlar...BENCE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14942-modern-tesettur · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.