Islam Açısından Flört

6.650 görüntülenme · 54 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Ve Aleykum Selam Isminizi Bilmiyorum Ama:)sizdnde Razi Olsun Mevlam..amin Inş.benimde Sahsen çok Eksiğim Var.ama Inan Hiç Flörtüm Olmadi:):):)neyse Allah Inşallah öğrendiklerimizle Amel Etmeyi Nasip Etsin....yaradana Emanet Olunuz...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sayın kardeşim il olarak belirtmesek daha hayırlı olucaktır.siz şehrin göbeğinden bahsederken çark .....desi daha mı hayırlı ve hayalı.yer yada bucak farkeder mi?edep haya kalmamışsa.

selam ve dua ile kalın.
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Nevin_1982Ve Aleykum Selam Isminizi Bilmiyorum Ama:)sizdnde Razi Olsun Mevlam..amin Inş.benimde Sahsen çok Eksiğim Var.ama Inan Hiç Flörtüm Olmadi:):):)neyse Allah Inşallah öğrendiklerimizle Amel Etmeyi Nasip Etsin....yaradana Emanet Olunuz...

BU YAZIYI BANAMI YAZDINIZ SİZ NEWİN ABLACIĞIM
NEYSE EĞER BANAYSA
BENİM İSMİM ESMA AMA SİZ BANA HAFIZKIZ DESENİZ DAHA MAKBULE GEÇER
BİR İNSANA KIRK DEFA Bİ ŞEY SÖLENİRSE O İNSAN ÖYLE OLURMUŞ
SİZDE MEVLAYA EMANET OLUN İNŞ.
son osm@nlı
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

selamüaleyküm kardeim çok güzel şeylerden bahsetmişsin ama tabiki anlayana biz sadece uyarırız ama istediklerini kendileri yapar ve cezası varsa da er geç öderler kardeş selam ve dua ile a.e.o.
Nevin_1982

Nevin_1982

-KAAN-
sayın kardeşim il olarak belirtmesek daha hayırlı olucaktır.siz şehrin göbeğinden bahsederken çark .....desi daha mı hayırlı ve hayalı.yer yada bucak farkeder mi?edep haya kalmamışsa.

selam ve dua ile kalın.

SAKARYANIN GÖBEĞİ DERKEN ARTIK HAYASIZLIK OKADAR ARTMIŞKİ,SADECE KÖŞE BUCAKLARDA DEĞİL ALENİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPILIYOR DEMEK İSTEMİŞTİM..YOKSA TABİİ HAKLISINIZ.BAHSETTİĞİM YERLERDEN BİRİDE CADDE BOZACI BELKİ BİLİRSİNİZ BİR SAKARYALI OLARAK....

AEOLUNUZ..
Nevin_1982

Nevin_1982

hafizkizBU YAZIYI BANAMI YAZDINIZ SİZ NEWİN ABLACIĞIM
NEYSE EĞER BANAYSA
BENİM İSMİM ESMA AMA SİZ BANA HAFIZKIZ DESENİZ DAHA MAKBULE GEÇER
BİR İNSANA KIRK DEFA Bİ ŞEY SÖLENİRSE O İNSAN ÖYLE OLURMUŞ
SİZDE MEVLAYA EMANET OLUN İNŞ.

EVET SANAYDI.HAFIZ DEĞİLMİSİN SEN?BEN SENİ HAFIZ BİLİYORDUM.ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDEĞİMİ VERİRİM DİYOR...İNALLAH BİRGÜN NASİP EDER.SANIRIM CENNETTE BİR TAC TAKILCAKMIŞ HAFIZLARA...BENCE HAFIZLIK ÖZEL Bİ YETENEK ÖZEL YETENEĞİDE ALLAH HERKESE NASİP ETMİYOR...SİZDE AEOL.MEMNUN OLDUM BU ARADA HAFIZ KISS:)
Nevin_1982

Nevin_1982

hüzünlüköprüselamüaleyküm kardeim çok güzel şeylerden bahsetmişsin ama tabiki anlayana biz sadece uyarırız ama istediklerini kendileri yapar ve cezası varsa da er geç öderler kardeş selam ve dua ile a.e.o.

VE ALEYKUM SELAM.ÇOK TEŞEKKÜRLER.SİZDE RABBİME EMANETSİNİZ..
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

Allah razi olsun kardesimmm..boyle guzel ve gercekten de gunumuzun en onemli problemlerinden birini paylastigin icinn..
Rabbim nefsislerimize hakim olmamiza yardim etsin İnsallahh
slm ve dua ile...
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S.a. Kardeşim. çok Güzel Bir Konu. Okudukça Hoşuma Gitti. Ne Güzel Benimde Hiç Flörtüm Olmadi Allaha C.c. çok şükür.ne Güzel Ya Keşke Bütün Kizlarimiz Uygulayabilse. Söylediklerini,bence Namus Bize Emanet Edilen Bir şey. Bu Emanete En Güzel En Temiz Bir şekilde Korumak Bizim Vazifemiz. Bunu Sunmakta Bize Düşüyor. Temiz Bir şekilde. Neyse Kardeşim Allaha Emanet Ol. Allah Senden Razi Olsun Konun çok Hoşuma Gitti. Hayirli Günler
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Nevin_1982EVET SANAYDI.HAFIZ DEĞİLMİSİN SEN?BEN SENİ HAFIZ BİLİYORDUM.ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDEĞİMİ VERİRİM DİYOR...İNALLAH BİRGÜN NASİP EDER.SANIRIM CENNETTE BİR TAC TAKILCAKMIŞ HAFIZLARA...BENCE HAFIZLIK ÖZEL Bİ YETENEK ÖZEL YETENEĞİDE ALLAH HERKESE NASİP ETMİYOR...SİZDE AEOL.MEMNUN OLDUM BU ARADA HAFIZ KISS:)

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLARSANIZ DAHA İYİ ANLARSINIZ CNM ABLACIĞIM
http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/53570-arkadaslar-hafizliga-basliyorum-da.html
son osm@nlı
Nevin_1982

Nevin_1982

huzurr-evii, post: 641579, member: 50003
Allah razi olsun kardesimmm..boyle guzel ve gercekten de gunumuzun en onemli problemlerinden birini paylastigin icinn..
Rabbim nefsislerimize hakim olmamiza yardim etsin İnsallahh
slm ve dua ile...

AMİN.İNŞ.SİZDENDE RAZI OLSUN.KARDEŞİM RABBİME EMANETSİNİZ.
Nevin_1982

Nevin_1982

uzgun_42S.a. Kardeşim. çok Güzel Bir Konu. Okudukça Hoşuma Gitti. Ne Güzel Benimde Hiç Flörtüm Olmadi Allaha C.c. çok şükür.ne Güzel Ya Keşke Bütün Kizlarimiz Uygulayabilse. Söylediklerini,bence Namus Bize Emanet Edilen Bir şey. Bu Emanete En Güzel En Temiz Bir şekilde Korumak Bizim Vazifemiz. Bunu Sunmakta Bize Düşüyor. Temiz Bir şekilde. Neyse Kardeşim Allaha Emanet Ol. Allah Senden Razi Olsun Konun çok Hoşuma Gitti. Hayirli Günler

VE ALEYKUM SELAM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.İNŞ.FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR..SADECE KIZLAR DEĞİL ERKEKLERİMİZDE UYGULAYABİLSE:)SİZDE AEOLUN
lolzy

lolzy

Yeni Üye · 7 mesaj

temas?

temas?

peki namus sadece cinsel iliski anlaminami geliyor? namus'un sinirlari ney? herhangi bir temas namussuzlukmu oluyor?
Nevin_1982

Nevin_1982

lolzypeki namus sadece cinsel iliski anlaminami geliyor? namus'un sinirlari ney? herhangi bir temas namussuzlukmu oluyor?

ahlaksızlık ve edepsizlik olduğu kesin!!!
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.