YOZGATIN MEŞHUR MADIMAĞI!
4.083 görüntülenme · 28 yanıt
Selamün Aleyküm Leni Kardeşim Semiz Otu Ege Bölgesinde Oluyor Genelde Başka Yerlerdede Var Amaaaaa Madimag Ic Anadoluda Olur Ic Anadoluya özgündür Ve Kirlada Olun Bahar Aylarinda Her Zaman Bulamassin Cok Vitaminli Ve Değerlidir Bunlari Tektek Toplarlar Kadinlar Kirlara Cikip Ayriyeten Evlerde Yetiştirilmez Kirlarda Kendileri Yetişir Umarim Bukadar Bilgi Yeter Gerisini Bahar Arkadaşima Sorun O Daha Iyi Biliyor Allaha Emanet Olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71, post: 479414, member: 46218Selamün Aleyküm Leni Kardeşim Semiz Otu Ege Bölgesinde Oluyor Genelde Başka Yerlerdede Var Amaaaaa Madimag Ic Anadoluda Olur Ic Anadoluya özgündür Ve Kirlada Olun Bahar Aylarinda Her Zaman Bulamassin Cok Vitaminli Ve Değerlidir Bunlari Tektek Toplarlar Kadinlar Kirlara Cikip Ayriyeten Evlerde Yetiştirilmez Kirlarda Kendileri Yetişir Umarim Bukadar Bilgi Yeter Gerisini Bahar Arkadaşima Sorun O Daha Iyi Biliyor Allaha Emanet Olun
ve aleyküm selam cevdet abi ALLAH razı olsun tamam cahilim :) ama nerden bileymki bir marmaralı olarak öyle duyuyodmda madımak diye hep yenrmi içilrmi giyilrmi :K bilmezdm resmini görüncede işte bizim semiz otu dedim :K :K tekrar ALLAH razı olsun bilgilendirdiğiniz için hayırlı gecelr inşallah
leni
ve aleyküm selam cevdet abi ALLAH razı olsun tamam cahilim :) ama nerden bileymki bir marmaralı olarak öyle duyuyodmda madımak diye hep yenrmi içilrmi giyilrmi :K bilmezdm resmini görüncede işte bizim semiz otu dedim :K :K tekrar ALLAH razı olsun bilgilendirdiğiniz için hayırlı gecelr inşallah
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EGER SİZİ BİLMİYEREK BİR HATAM VEYA BİR KUSURUM OLDU İSE COOOOK ÖZÜR DİLERİM BEN SADECE BİLMEYORSANIZ DİYE BEN İC ANADOLU COCUĞU OLARAK BİLGİ VEREYİM DEDİM TEKRAR EDİYORUM EĞER KIRDIMSA HAKKINIZI HELAL EDİN ÖZÜR DİLERİM RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

aleyküm selam yok cevdet abim hiç ourmu öyle şey kırmadın ALLAH razı olsun daha bilgilendirdin lütfen abi kardeş arasında olurmu öyle şey kendimle alay ediodum sadece ben yanlış bişey söylediysem sen hakkını helal et benden yana warsa hepsi helal olsun :) :)
mynamesmadımak Sivasa aittir gardaşım Ne Tokatın ne de Yozgatın Sivasındır.
Madımağa en güzel kemik yakışır kurban etinden kurumuş kemik çemen de olunca tabi tadına doyum olmaz.
katılıyorum gardaşım madımak bizim hamdolsum:H
sahiplenmesinler:evet
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12906-yozgatin-meshur-madimagi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ARABAŞI YOZGATIN MEŞHUR YEMEĞİ Yemek Tarifleri 41 cevap
- YOZGATIN MEŞHUR TESTİ KEBABI Yemek Tarifleri 3 cevap
- Hadîs-i şerîf yazması ile meşhûr sahâbî: ABDULLAH BİN AMR BİN ÂS Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 1 cevap
- Ermeni mutfağının meşhur mezesi "Topik" Yemek Tarifleri 3 cevap
- Hangi İlimiz, Nesi İle Meşhur? Güzel Sözler 8 cevap
- MEŞHUR YILAN Dini sohbet 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.