memleketiniz ne ile meşhur?

1.948 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.merak ettim ve merakımdan dolayıda affınıza sığınırım acaba memleketiniz ne ile meşhur.ben samsunluyum daha doğrusu ilçesi bafradan ve pidesiyle meşhurdur,buyrun beklerim.peki ya sizin?
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim. Memleketin her köşesi bi abu hayat. Ben Diyarbakırlıyım ve diyarbakır güveci, karpuzu ve halk oyunlarıyla meşhur
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam

BAŞÖRTÜSÜNÜ YASAKLAYAN MECLİSİYLE MEŞHUR BENİM MEMLEKETİM

YASAKLARIYLA ÇOK MEŞHUR OLDU ANKARA :!

cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

kayısıyla meşhur benim memleketim malatya ama bursa da yaşadığım için onuda söyleyeyim şeftalisi iskender kebabı bu kadar aklıma geldi
Emanet

Emanet

Ne güzel ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ülkemin her köşesinde değişik tatlar değişik mekanlar var.teşekkürler arkadaşlar ilginizden dolayı.SELAM VE DUA İLE..
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Birşey daha eklemek istedim. Ailem Antalyanın elmalı ilçesinde oturuyorlar elmalı Elmalılı Hamdi Yazır' ıyla, Abdal Musa' sıyla, Sinan-ı Ümmü Hazretleriyle ve Elmasıyla meşhur. Ayrıca ben İşim gereği Muğlanın Bodrum ilçesinde yaşadığım için buranında Kalesiyle ve ne yazıktır ki camiilerinin azlığıyla meşhur.
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

s.a bende kocaeli'liyi kocaeli'ninde pişmaniyesi meşhurdur eğer bir gün yolun buraya düşcek olursa ..... alaha emanet ol zeynep abla
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm samsunun neyi meşhur bilmiyorum ki :)...
bizim fındık bahçelerimiz var fındık olabilir
:evet
karadeniz nede olsa
yok yok biz sıcak kanlı misafir perver insanlarımızla meşhuruz
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim...bend Emuğla Fethiyede Yaşiyorum..buraninda Dünyaca ünlü ölüdenizi Var..bide Seracilik çok Yaygin Burda....hayirli Akşamlar..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
duy.90

duy.90

Yeni Üye · 9 mesaj

Aelamün Aleyküm zeynep ablacım bende samsunluyum bildiğim kadarıyla döneri meşhur samsunun vede emanet arkadaşımızın da dediği gibi pidesi meshur sayırlı günler
Emanet

Emanet

maşaALLAH berakatüh.bu ne güzellik.sağolun arkadaşlar.ha bide ben sinop boyabat doğumluyum oranın ne ile meşhur olduğunuda söyleyeyim boyabat kalesi vede pirinci meşhurdur.hadi hayırlı akşamlar.SELAM VE DUA İLE...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.