memleketiniz ne ile meşhur?
1.948 görüntülenme · 10 yanıt
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.merak ettim ve merakımdan dolayıda affınıza sığınırım acaba memleketiniz ne ile meşhur.ben samsunluyum daha doğrusu ilçesi bafradan ve pidesiyle meşhurdur,buyrun beklerim.peki ya sizin?
kayısıyla meşhur benim memleketim malatya ama bursa da yaşadığım için onuda söyleyeyim şeftalisi iskender kebabı bu kadar aklıma geldi
Birşey daha eklemek istedim. Ailem Antalyanın elmalı ilçesinde oturuyorlar elmalı Elmalılı Hamdi Yazır' ıyla, Abdal Musa' sıyla, Sinan-ı Ümmü Hazretleriyle ve Elmasıyla meşhur. Ayrıca ben İşim gereği Muğlanın Bodrum ilçesinde yaşadığım için buranında Kalesiyle ve ne yazıktır ki camiilerinin azlığıyla meşhur.
selamun aleyküm samsunun neyi meşhur bilmiyorum ki :)...
bizim fındık bahçelerimiz var fındık olabilir:evet
karadeniz nede olsa
yok yok biz sıcak kanlı misafir perver insanlarımızla meşhuruz
bizim fındık bahçelerimiz var fındık olabilir:evet
karadeniz nede olsa
yok yok biz sıcak kanlı misafir perver insanlarımızla meşhuruz
maşaALLAH berakatüh.bu ne güzellik.sağolun arkadaşlar.ha bide ben sinop boyabat doğumluyum oranın ne ile meşhur olduğunuda söyleyeyim boyabat kalesi vede pirinci meşhurdur.hadi hayırlı akşamlar.SELAM VE DUA İLE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32907-memleketiniz-ne-ile-meshur · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hangi şehir nesi ile meşhur Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 47 cevap
- ARABAŞI YOZGATIN MEŞHUR YEMEĞİ Yemek Tarifleri 41 cevap
- Meşhur Olarak Tanınmak Dini sohbet 20 cevap
- Tevbesi ile meşhur sahabî... Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 1 cevap
- Ermeni mutfağının meşhur mezesi "Topik" Yemek Tarifleri 3 cevap
- Hadîs-i şerîf yazması ile meşhûr sahâbî: ABDULLAH BİN AMR BİN ÂS Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.