hakkınızı helal edin

826 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
haticebrar

haticebrar

Üye · 35 mesaj

selamun aleykum..bilmiyorum yeni bir başlık açmam doğru mudur ama , gece kalkacağımız duaya ben gecikmeli olarak katılabildim..bünyem zayıf olduğu için sabah namazına uyanamamaktan korktum ve imsağa yakın bir zamanda kalkıp duamı ettim , imsaktan sonra sabah namazımı da kıldım , Rabbim kabul etsin..hepinize dua ettim , ama dediğiniz gibi saat 3.30 da değildi:(
sözümü tutamadım hepinizden helallik istiyorum , hakkınızı helal ediniz..
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

RE: hakkınızı helal edin

ve aleyküm selam canım kardeşim. bende dün gece 3.30 da uyanamadım :( saatimi kurmuştum ama çalmadı. her zaman çalan telf. dün gece çalmadı. herşeyde bir hayır vardır. Rabbim affetsin. bende gecikmeli olarak sizlere katılabildim. saat 4:30 du uyandığımda. rabbim kabul buyursun. hakkım varsa helal olsun ne demek canım kardeşim. sende diğer kardeşlerimde hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun
haticebrar

haticebrar

Üye · 35 mesaj

sağolun allah razı olsun , hakkım yok , ben sizlere uymaya ve ibadette birliğe çalışıyorum ama yapamadım , sözümü tutamadım :( .. varsa hakkım tabi ki helal olsun..Rabbim kabul etsin inşallah..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

s.a. kardeşlerim helal olsun ben sizlere dua ettim inşallah haftaya kalkarsınız sizde selam ve dua ile kalı ALLAHA EMANET OLUN.B)
haticebrar

haticebrar

Üye · 35 mesaj

yakalzey yazdı:
s.a. kardeşlerim helal olsun ben sizlere dua ettim inşallah haftaya kalkarsınız sizde selam ve dua ile kalı ALLAHA EMANET OLUN.B)

Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.