Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
58.417 görüntülenme · 588 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim, sizin ve tüm islamiyet.gen.tr ailesinin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice bayramlarda birlikte olabilmeyi Rabbimiz c.c'den niyaz ederim..:H
Bu arada öğrencilik yıllarımın en güzel günlerini geçirdiğim Ankara'da, birlikte aynı sıraları paylaştığımız, Hacettepe Tıp'taki hala görüştüğüm can dostlarıma, Sıhhiye'de ve Keçiören'de oturan tüm okul arkadaşlarıma, ODTÜ ve Başkent üniversitesindeki tüm sınıf arkadaşlarıma, Ostim'deki Helen'ime selamlar olsun..Onların da bayramlarını, Ankara'mızın sözü geçmişken kutlamak istedim:evet...Ayşe kardeşim, Rabbimize emanetsiniz, selam ve baki dua ile inşallah..B)
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını YÜCE ALLAH'TAN niyaz ederim...
Tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını YÜCE ALLAH'TAN niyaz ederim...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Ve aleykümselam....Sizlerinde kurban bayramı mübarek olsun ....
Amin...İnşallah....Rabbim bizlere de ileride kurban kesmemizi nasip etsin inşallah..Amin...
Amin...İnşallah....Rabbim bizlere de ileride kurban kesmemizi nasip etsin inşallah..Amin...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aysem06
YA BİZİM İŞİMİZDE NE TUHAF HEM ALLAH TAN SAĞLIK SIHHAT İSTERİZ HEMDE İŞİMİZİN İYİ OLMASINI .. BİZİM İŞLERİN İYİ OLMASI İÇİN İNSANLARIN HASTA OLMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU .. NEYSE İTRİYATTAN ÇOK İŞ OLSUN OZAMAN :) BUARADA BEN SİZE BİŞEY İTİRAF EDEYİM .. SİZİ BAYAN OLARAK DÜŞÜNÜYORDUM ..KUSURA BAKMAYIN ..
:K:K:K ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM... SAĞLIK OLSUN...ALLAH(C.C) BÜYÜK HASTALIK VERMESİNDE KÜÇÜKLERİ NASIL OLSA GEÇER...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Ve aleykümselam...Bende tüm islamiyet ailesinin mübarek bayramının en hayırlı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
M DENIZ:K:K:K ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM... SAĞLIK OLSUN...ALLAH(C.C) BÜYÜK HASTALIK VERMESİNDE KÜÇÜKLERİ NASIL OLSA GEÇER...
AMİN İNŞALLAH MURAT ABİ .... ALLAH DERT VERİP DERMANINI ARATMASIN .. BİZİ BÜYÜK SORUNLARLA VE HASTALIKLARLA BU BÜYÜK SINAVA TABİ TUTMAZ İNŞALLAH.. ALLAH A EMANET OL ABİ
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aysem06çok teşekkür ederim ... inanın çok mutlu oldum Allah razı olsun...aliye ablacığım(abla dememde bir sakınca yoktur inşallah)
87 doğumluyum ben de kardeşim:)..Nasıl söylemek isterseniz, o şekilde hitap edebilirsiniz, önemli değil;)
Mübarek Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun
SELAMÜN ALEYKÜMB)
HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR AÇIK KAZA VE BELALARIN BERTARAF OLDUĞU KURBAN BAYRAMINININ, YAŞADIĞINIZ TÜM SORUNLARI ALIP GÖTÜRMESİ DİĞİYLE.
TÜM ARKADAŞLARIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİM İLE KUTLAR ,SAĞLIK,BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLERİM .
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
ALLAH'A EMANET OLUN.B):HB)
SELAMÜN ALEYKÜMB)
HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR AÇIK KAZA VE BELALARIN BERTARAF OLDUĞU KURBAN BAYRAMINININ, YAŞADIĞINIZ TÜM SORUNLARI ALIP GÖTÜRMESİ DİĞİYLE.
TÜM ARKADAŞLARIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİM İLE KUTLAR ,SAĞLIK,BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLERİM .
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

eminkmsSELAMÜN ALEYKÜMB)
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. razı olsun sizinde mübarek kurban bayramınız kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim...
kurban bayramı kutlaması
kurban bayramı kutlaması
Yollar uzun yollar ince,
Yollar kısalır, aşk gelince
Yat kurban ol İsmail"ce
Bıçak senden incinmesin.
Bu duyğu ve düşünca ile tüm site arkadaş ve
İslam aleminin KURBAN BAYRAMINI kutluyorum
Dua ile
kurban bayramı kutlaması
Yollar uzun yollar ince,
Yat kurban ol İsmail"ce
Bıçak senden incinmesin.
Dua ile
lütfiYollar uzun yollar ince,
Yat kurban ol İsmail"ce
Bıçak senden incinmesin.
Dua ile
sizinde bayraminiz mubarek olsun selam ve dua ile..:H
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10315-kurban-bayramimiz-mubarek-olsun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.