Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

58.960 görüntülenme · 588 yanıt

Paylaş:
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

Sevgili Can kardeşlerim,
Aziz-Mübarek Kurban Bayramızı İçtenlikle Kutlar;
Bütün Türk, İslâm ve İnsanlık aleminde Sevgi, Barış, Başarı, Adalet, Ahlâk, Hukuk ve Hoşgörünün hakim olduğu; Sorunların, insanlık dışı davranış ve savaşların, açlık-yokluk, salgın hastalık ve kıtlıktan ölümlerin son bulduğu, barış-huzur, rahmet, bolluk, sağlık, esenlik ve bereket dolu bir dünyada, Sevdikleriniz ve Sevenlerinizle daha nice bayramları ve mutlu-kutlu yılları birlikte yaşamanızı dilerim...
Selâm ve Saygılarımla.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

bayramınız mübarek olsun

bayramınız mübarek olsun

Sevgili kardeşlerim daha bayrama iki gün var ama ben bayram boyunca nete giremeyeceğim için sizlerin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizin bayramı mübarek olsun...ALLAHım sizlere ve müslüman alemine hayırlar getirmesini nasip etsin. şimdiden ALLAHım ibadetlerinizi kabul buyursun...

herkese hayırlı geceler...mesajlarınıza cevap yazamayacağım için kusura bakmayın...ALLAH'a emanet olun

(Ailemin yanına gidiyorum...)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

ALLAH yolunu açık etsin.
senin ve aileninde mübarek kurban bayramınız mübarek olsun kardeşim.selametle:H:H:H:H
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Bende Kutluyorum Nice Nice Bayramlara
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

kayrahan

kayrahan

Aktif Üye · 56 mesaj

Simdiden bayramin mubarek olsun kardesim. Hayirli yolculuklar. Allaha emanet ol
mehmet ercan

mehmet ercan

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Bütün Müslüman Kardeşlerimin Bayrami Mübarek Olsun...nice Hayirli Ve Mutlu Bayramlara...
yasminq1

yasminq1

Kıdemli Üye · 149 mesaj

Bütün müslüman din kardeşlerimin bayramlarını yürekten kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
hafize

hafize

Kurban Bayraminiz Mübarek Olsun

Kurban Bayraminiz Mübarek Olsun

İSLAMİYET GEN TR. AİLESİNİN KARDEŞLİĞİN DOĞDUĞU, SEVGİLERİN BİRLESTİĞİ, BELKİ DURGUN, BELKI YORGUN, YİNEDE MUTLU, YİNE DE UMUTLU, YİNE DE SEVGİ DOLU NİCE BAYRAMLARA... :H:H

BELKİ SİTEYE GİREMEM HAYIRLI BAYRAMLAR

Mevlana'dan

Bana

salih_x

salih_x

Üye · 32 mesaj

kurban bayramınızı kutlar size ve tüm islam alemine hayırlara vesile olmansını dilerim.
nako38

nako38

Yeni Üye · 6 mesaj

bayram

bayram

Rabbim mübarek KURBAN BAYRAMI vesilesiyle tüm ayrı ve uzakta olanları birleştirsin,küsleri barıştırsın,darda olanlara genişlik,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda nasip eylesin,ülkemize hayırlı gelecekler ,aydınlık günler nasip etsin inşallah,Herkesin ne muradı varsa versin inşallah...Bayramınız mübarek olsun...dua ile...Rabbim mübarek KURBAN BAYRAMI vesilesiyle tüm ayrı ve uzakta olanları birleştirsin,küsleri barıştırsın,darda olanlara genişlik,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda nasip eylesin,ülkemize hayırlı gelecekler ,aydınlık günler nasip etsin inşallah,Herkesin ne muradı varsa versin inşallah...Bayramınız mübarek olsun...dua ile...
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

bende hepinizin bayramını kutluyorum..daha nice bayramlarda buluşmak üzere allaha emanet olun...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

kUrBaN bAyRaMıNıZ mÜbArEk oLsUn:)

kUrBaN bAyRaMıNıZ mÜbArEk oLsUn:)

selamün aleyküm arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun.... kurbanlarınız kabul olsun... kurban edilen o kurbanlıkların en ufak tüyüne kadar sevap kazanılıyormuş.. inşallah kurban kesenlerin kurbanları kabul olur ve en ufak tüyüne kadar sevap alırsınız.. Kurban kesemeyen ve içi buruk olan kardeşlerimede Rabbim inşallah bir dahaki kurban bayramında kurban kesmeyi nasip eyler .... hayırlı bayramlar diliyorum ALLAH'tan ........

ALLAH'A EMANET OLUN
SEKERSUCORLU

SEKERSUCORLU

Üye · 17 mesaj

:HBENDE NACIZANE TÜM ISLAM ALEMININ VE ÖZELLIKLE islamiyet.gen.tr SITEMZDEKI TÜM KARDEŞLERIMIN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNI EDIYORUM HAYIRLI BAYRAMLAR.....
hafize

hafize

fatmanabende hepinizin bayramını kutluyorum..daha nice bayramlarda buluşmak üzere allaha emanet olun...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.

Amin cümlemizin inş :H

Mevlana'dan

Bana

ozlemkoca

ozlemkoca

Aktif Üye · 98 mesaj

bayramlaşalım

bayramlaşalım

s.a kardeşlerim

Bu mübarek arefe gününde şimdiden sitenin tüm üyelerinin ve ziyaretçilerinin kurban bayramı mübarek olsun..Allah (c.c) tum hayır ve dularınızı kabul eylesin inşallah...Kalın sağlıcakla..
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum bayraminiz mubarek olsun selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

bayramınız mübarek olsun kardeşlerim dönüşte görüşürüz
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

selamunaleykum kurban bayraminiz mubarek olsun selam ve dua ile...
efşan

efşan

Aktif Üye · 94 mesaj

aleyküm selam arefe günün ve bayramın mübarek olsun kardeşim
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Kurban Bayraminizi En Içten Dileklerimle Kutlar Sağlik Mutluluk Ve Esenlikler Dilerim Yüce Rabbim Bu Mübarek Günlerde Herkese Yardim Etsin. Hastalara şifa, Dertlilere Deva, Borçlulara Bol Rizikli Kazançlar Versin. Huzur Sihhat Versin. Dualarimizi Kabul Eylesin. Hepinize Hayirli Bayramlar.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.