Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

58.417 görüntülenme · 588 yanıt

Paylaş:
efşan

efşan

Aktif Üye · 94 mesaj

Seninde bayramın mübarek olsun güzel temennilerinden dolayı allah razı olsun amin inşallah Allah herkese nasip etsin
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

efşanSeninde bayramın mübarek olsun güzel temennilerinden dolayı allah razı olsun amin inşallah Allah herkese nasip etsin

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HAYIRLI BAYRAMLAR
salih_x

salih_x

Üye · 32 mesaj

hepiniz bayramı mübarek olsun...
salih_x

salih_x

Üye · 32 mesaj

bayarmınız mübarek olsun...
mneccar

mneccar

Kıdemli Üye · 146 mesaj

selamü aleyküm kardeşlerim hepinizin bayramı mübarek olsun... selametle...
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

salih_xhepiniz bayramı mübarek olsun...

S.A AMİN İNŞALLAH AEO
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm.
seninde bayramın mübarek olsun.
her halde ankaralısın,06 yazısını görünce tahmin yürüttüm.eger öyle ise ankaraya çok çok selamlar.en başta hacı bayram veli hz. ve keçiörende oturan annemlere.selametle
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm.
seninde bayramın mübarek olsun.
her halde ankaralısın,06 yazısını görünce tahmin yürüttüm.eger öyle ise ankaraya çok çok selamlar.en başta hacı bayram veli hz. ve keçiörende oturan annemlere.selametle

aleyküm selam kasım abi
evet ankaradayım hemde keçiörendeyim :)
sen hangi şehirdesin kasım abi
hacı bayram veli hz. pazar günü gitme fırsatı bulmuştum.. inşallah yine giderim.. annenleri belki tanıyorumdur:evet gerçi keçiören küçük bi yer değil ... aeo abi
kasım hadi

kasım hadi

aysem06aleyküm selam kasım abi
evet ankaradayım hemde keçiörendeyim :)
sen hangi şehirdesin kasım abi
hacı bayram veli hz. pazar günü gitme fırsatı bulmuştum.. inşallah yine giderim.. annenleri belki tanıyorumdur:evet gerçi keçiören küçük bi yer değil ... aeo abi

çok sevindim kardeşim.
ben 12 yıkdır fethiyedeyim.annemler kuşcagız mahallesinde oturuyorlar.ablamlar etlikte.yani çok akrabam ankarada.bende yaklaşık 6 yıldır oralara gelemiyom.çok özledim.hele hacı bayramı...
eger hacı bayram veliye gidersen benim avartamdaki zat oralardadır.biri ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH diye bagırıda aglarsa bilki o zattır.bulabilirsen var yanına selamımı söyle ve dua iste.
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

kasım hadiçok sevindim kardeşim.
ben 12 yıkdır fethiyedeyim.annemler kuşcagız mahallesinde oturuyorlar.ablamlar etlikte.yani çok akrabam ankarada.bende yaklaşık 6 yıldır oralara gelemiyom.çok özledim.hele hacı bayramı...
eger hacı bayram veliye gidersen benim avartamdaki zat oralardadır.biri ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH diye bagırıda aglarsa bilki o zattır.bulabilirsen var yanına selamımı söyle ve dua iste.

İNŞALLAH ABİCİM GÖRÜRSEM SELMAINI SÖYLERİM MUTLAKA.. KUŞÇAĞIZDA BENİMDE ÇOK TANIDIĞIM VAR İŞ YERİMDE EVİMDE YAKIN ORAYA ETLİKTEDE ÇOK AKRABAM VAR BELKİDE TANIYORUMDUR AİLENİZİ ... BELKİDE ÇALIŞTIĞIM ECZANEDEN İLAÇ BİLE ALMIŞLARDIR ...
kasım hadi

kasım hadi

[
aysem06İNŞALLAH ABİCİM GÖRÜRSEM SELMAINI SÖYLERİM MUTLAKA.. KUŞÇAĞIZDA BENİMDE ÇOK TANIDIĞIM VAR İŞ YERİMDE EVİMDE YAKIN ORAYA ETLİKTEDE ÇOK AKRABAM VAR BELKİDE TANIYORUMDUR AİLENİZİ ... BELKİDE ÇALIŞTIĞIM ECZANEDEN İLAÇ BİLE ALMIŞLARDIR ...

OLABİLİR KARDEŞİM.
aşagı eylencede mimarlar sokakta ablamlar oturuyor.oraları bilirmisin
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

SOKAK İSMİ OLARAK BİLMEM AMA MUTLAKA BİLDİĞİM YERLERDİR KUŞÇAĞIZIN NERESİNDE OTURUYORLAR ANNENLER ABİ..
kasım hadi

kasım hadi

sanatoryum hastanesinin oradan esertepeye giden yol varya.o yol üzerinde oturuyorlar.şimdiki adresi tam bende bilmiyom.çünkü evi taşımışlar,o yüzden adresi tam bende bilmiyom.ama o bahsettigim yol üzerindedir.sizin eçzane sanatoryum hastanesine yakınmı,bak annemin resmini avartama koyuyum da belki tanırsın.
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

kasım hadisanatoryum hastanesinin oradan esertepeye giden yol varya.o yol üzerinde oturuyorlar.şimdiki adresi tam bende bilmiyom.çünkü evi taşımışlar,o yüzden adresi tam bende bilmiyom.ama o bahsettigim yol üzerindedir.sizin eçzane sanatoryum hastanesine yakınmı,bak annemin resmini avartama koyuyum da belki tanırsın.

ABİ TAM SANATORYUM HASTANESİNİN KARŞISINDA ECZANEMİZ ... AMA ANNENİZDE YABANCI GELMİYOR PEK ... SORUN OLMAZSA ANNENİZİN ADINI SOYADINI ALAYIM.. BİLGİSAYARDA KAYITLIMI MERAKETTİMDE :)
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

s.a. kardesım bayramın mubarek olsun (tum musluman alemının kurban bayramı mubarek olsun) Rabbıme emanet ol selam ve dua ıle
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

aysem06selamün aleyküm arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun.... kurbanlarınız kabul olsun... kurban edilen o kurbanlıkların en ufak tüyüne kadar sevap kazanılıyormuş.. inşallah kurban kesenlerin kurbanları kabul olur ve en ufak tüyüne kadar sevap alırsınız.. Kurban kesemeyen ve içi buruk olan kardeşlerimede Rabbim inşallah bir dahaki kurban bayramında kurban kesmeyi nasip eyler .... hayırlı bayramlar diliyorum ALLAH'tan ........

ALLAH'A EMANET OLUN

VE ALEYKÜM SELAM HEM HEMŞERİM HEMDE MESLEKTAŞIM.
SENİNDE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN RABBİM HEP BERABER Bİ SONRAKİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH. RABBİME EMANET OL.
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

lavess.a. kardesım bayramın mubarek olsun (tum musluman alemının kurban bayramı mubarek olsun) Rabbıme emanet ol selam ve dua ıle

ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI BAYRAMLAR LAVES KARDEŞİM ALLAH A EMANET OL
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

M DENIZ
VE ALEYKÜM SELAM HEM HEMŞERİM HEMDE MESLEKTAŞIM.
SENİNDE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN RABBİM HEP BERABER Bİ SONRAKİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH. RABBİME EMANET OL.

AMİN İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI BAYRAMLAR NASİP EDER İNŞALLAH SİZDEMİ ECZANEDE ÇALIŞIYORSUNUZ HEMDE ANKARADA:B

ALLAH A EMANET OLUN
kasım hadi

kasım hadi

kasım hadisanatoryum hastanesinin oradan esertepeye giden yol varya.o yol üzerinde oturuyorlar.şimdiki adresi tam bende bilmiyom.çünkü evi taşımışlar,o yüzden adresi tam bende bilmiyom.ama o bahsettigim yol üzerindedir.sizin eçzane sanatoryum hastanesine yakınmı,bak annemin resmini avartama koyuyum da belki tanırsın.

yalnış anlama ama internet ortamaında isim vermek pek dogru olmaz diye düşünüyoturum.sakın yalnış anlama.nede olsa burası halka açık bir ortam .
ama başka zaman yine bu konuyu konuşuruz.özelden konuşsaydık olurdu ama bu sayfadan olmaz.beni anlıyorsun demi.
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

aysem06AMİN İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI BAYRAMLAR NASİP EDER İNŞALLAH SİZDEMİ ECZANEDE ÇALIŞIYORSUNUZ HEMDE ANKARADA:B

ALLAH A EMANET OLUN

EVET DEMİRLİBAHÇEDEYDİM ŞİMDİ KARAPÜRÇEKTEYİM 2 YILDIR. HANGİ ECZANE SANATORYUMDA. GEÇEN YAZ BENDE YATTIM O HASTANEDE 5 GÜN HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİYDİ.
ORDA UMUT AYDIN ECZANESİ VARMIŞ BİZİM KOMŞU ECZANENİN BABASININ TANIRSIN BELKİ. HATTA ÇALIŞAN BAYAN KALFA ARKADAŞTA SİZLERİ TANIYO HERALDE AMA İSİM OLARAK SÖYLERSEN BELKİ TANIRSINIZ.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.