Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

58.417 görüntülenme · 588 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Bayramızın mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.Sağlıklı huzurlu mutlu huzurlu nice bayramlara ailemizle sevdiklerimizle hep beraber inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
pinar1988

pinar1988

Kıdemli Üye · 322 mesaj

Hayırlı bayramlar
leyla-1

leyla-1 🛡

Amin Amin Amin
Hayırlı bayramlar sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar geçirmek nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimlerimi Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceği dert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Hayırlı Bayramlar:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceği dert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Hayırlı Bayramlar:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
efra

efra

Aktif Üye · 88 mesaj

Allah senden razı olsun leyla-1 kardeşim. Uzun zamandır giremiyodun ve girdiğimde böyle güzel bi duayla karşılaştım. ve uzun zamandır neler kaybettiğimi hissettim. çok sağol .... BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN .... gerçi ikindiyi geçtik ama :)
Ranuna1

Ranuna1

Üye · 21 mesaj

Selamun aleykum...Herkesin kurban bayrami mübarek olsun...Rabbim herkesin gönlüne göre hayirli olani versin..InsaAllah..Amin.
illaki_sevgi_73

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj

hsayırlı bayramlar
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam geçmiş bayramınız mübarek olsun.

akinkaradaguyandır bizi Rabbim,kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak eğer...
uyandır bizi Rabbim,sahip olduklarımızın çokluğuyla gururlanıp,Sana muhtaçlığımızı unutursak eğer...
uyandır bizi Rabbim,senden ötürü sevmeyi unutur da sırf nefsimiz için sevmeye başlarsak eğer....
HAKİKİ BAYRAMLARA ERME DUASI İLE.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

merkankurban bayramınız tüm forum ailesine ve islam alemine hayırlara vesile şerlere set olsun.nice güzel günlere sağlık ve huzurla çıkmak dileğiyle....

leyla-1Bayramızın mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.Sağlıklı huzurlu mutlu huzurlu nice bayramlara ailemizle sevdiklerimizle hep beraber inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

pinar1988Hayırlı bayramlar

leyla-1Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimlerimi Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceği dert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! Hayırlı Bayramlar

Ranuna1Selamun aleykum...Herkesin kurban bayrami mübarek olsun...Rabbim herkesin gönlüne göre hayirli olani versin..InsaAllah..Amin.

eminkms

illaki_sevgi_73hsayırlı bayramlar

sivetok
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Selamün aleyküm ben tatilden döndüm yeniden aranızdayım inşaallah...
ÂNI YAŞA...
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

ve aleykümselam TevbeYA-HAK kardeşimiz...

Hoşgeldiniz , Sefalar getirdiniz inşaAllah.
Çok şükür ki Rabbimiz sağ-salim dönmeyi sizlere nasip etmiş.

Allah C.C 'e emanet olun.
ShEqErPaRe

ShEqErPaRe

Üye · 29 mesaj

slm ben ShEqErPaRe

slm ben ShEqErPaRe

..... Ben buraya yeni katıldıım için.....

....... Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım......
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

GEVHERve aleykümselam TevbeYA-HAK kardeşimiz...

Hoşgeldiniz , Sefalar getirdiniz inşaAllah.
Çok şükür ki Rabbimiz sağ-salim dönmeyi sizlere nasip etmiş.

Allah C.C 'e emanet olun.

evet gevhercim allah tazı olsun.sağ-salim döndüm.ama yollar çok kötüydü..ALLAH tüm yolculara yardım etsin....
ÂNI YAŞA...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

meral78Emeğine sağlık güzel kardeşim.Allah cümle müslüman aleminin KURBAN BAYRAMINI MÜBAREK etsin.Şu yalan dünyayı böylesine anlamlı bir melodiyle renklendirdiğin için çok teşekkür ediyorum.Allah a emanet ol.:H

acem_kiziselamünaleyküm kardeşlerim..Hepinizin Kurban bayramı mübarek olsun,nice bayramlara inşallah..Rabbim her şeyi gönlünüce verir inşallah :)

Kur'ana sevdalıKurban bayramınız mübarek olsun kardeşlerim!Yüce Rabbım H z İbrahimin Sadakatını,Hz İsmailin teslimiyetini,H z Hacerin sabrını bizlerede bahşeylesin inş.

aliye_aliye

_KAAN_hayırlı ve bereketli bayramlar olsun değerli abimiz.selametle........

eminkms

kasım hadiALLAH hayırlı bayramlar nasip etsin.
bayramınız mübarek olsun.
selametle

emanet55selamun aleyküm değerli abim ve islamiyet.gen.tr üyeleri..
aranızda yokum ne zamandır ama aklımdasınız özleniyorsunuz bilesiniz...ben iyiyim ALLAHA şükürler olsun istanbuldayım bildiğiniz üzere çalışıyorum...
byaramınız mübarek olsun ALLAH daha nice bayramları beraber geçirmeyi nasip etsin bize inşaALLAH...
ALLAHA emanet olun...dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olrum...selam ve dua ile

Daha nice bayramlara inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mavci

mavci 🛡

Selamünaleyküm..

Selamünaleyküm..

smmmtubaİslamiyet.gen.tr ailesinin;

Kurban bayramını tebrik eder,sevdiklerinizle ve sevenlerinizle, sıhhat ve afiyetle, huzurlu bir bayram geçirmenizi temennî ederim.

Zilhicce ayının ilk on gününden istifade edebilen ve bugünlerde afv-ı mağfiret edilen ve cehennemden azad olunan kulların arasında olmayı, Cenab-ı Allahdan niyaz ederim.

Din kardeşlerimize hayırlı ömürler, hüsn-ü hulk, akl-ı selim, sıhhat-ü afiyet, rüşd-ü hidâyet ve istikamet ihsan eylemesini Rabbimizden niyaz ederim.

Müstecâb dualarınızı istirham ederim .

Allahü tealaya emanet olun efendim

su_sılaKurban bayramınızın hayırlara vesile olması dilegi ile
Hayırlı bayramlar

manavselamün aleyküm islamiyet.gen ailesinin ve müslüman din kardeşlerimin mübarek kurban bayramını kutlar sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.A.e.olunuz

lütfi
Tüm site arkadaşlarımızın ve islam aleminin Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun. Selam ve dua ile

cakdockurban bayraminiz mubarek olsun.. Allah kabul etsin insaallah..

i.beratbütün islam aleminin ve bilhassa islamiyet.gen.tr ailesinin kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

abı_hayat

Ahşukuls.a herkesın kurban bayramı mubrek olsun rabbım nıyetlerımızı kabul etsın inş.
dualarımızıda arfattakı dualarla bırlıkte kabul etsın inş. amın amın...

ayyuzlumhepinizin bayramını kutlarım..rabbim kesilen tüm kurbanları kabul etsin inş..iyi bayramlar

blackangelBugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı.nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

.
mavci

mavci 🛡

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

nevin_70Selamun Aleykum, bende tum islamiyet.gen.tr ailesinin kurban bayramini kutlar,Bu bayramin gelecek guzel saglikli gunlere mujdeci olmasini temenni ederim,Amin.

_şimal_s.a tüm islam alemının kurban bayramı mübarek olsun...
hayırlı bayramlar...

nurışığıtüm islamiyet gen tr ailesinin ve tüm müslüman kardeşleriminkurban bayramını samimiyetle kutlarım Allah'a emanet olun

gölge

Zahmetsiz rahmet,

Emeksiz bereket olmuyor.

İnançsız iman,

İmansız yürek solup gidiyor.

Gül yüzlü, gül sözlü kullardan olmak ümidi ile

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

.
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

tüm müslüman aleminin ve islamiyet.gen.tr ailesinin geçmiş kurban bayramını kutluyorum
mavci

mavci 🛡

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

tevbeYA-HAKSelamün aleyküm ben tatilden döndüm yeniden aranızdayım inşaallah...

Hoşgeldin kardeşimiz...
Biz de dün akşam döndük...
Düğünümüz de vardı...
Bayağı yorulduk...
Ama buradayız hamdolsun...
.
gulcan_mevlut

gulcan_mevlut

Aktif Üye · 85 mesaj

Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun

Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun

Selamü aleyküm din kardeşlerim vallahi özlemişim sizleri allah yar ve yardımcınız olsun nasıl geçdi bayramınız??:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.