Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

58.417 görüntülenme · 588 yanıt

Paylaş:
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

herkesin bayramı mübarek olsun
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

tüm yürekler sevinçle dolsun,umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul,mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

gül kokusu06
tüm yürekler sevinçle dolsun,umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul,mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.

belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

selamünaleyküm rabbim tüm ümmedi muhammedin (sav) mübarek kurban bayramını tebrik eder hayırlar getirmesini temenni ediyorum allaha emanet olunuz.. dua ile...
mucahit1981

mucahit1981

Yeni Üye · 8 mesaj

tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum bayramımız mübarek olsun hakkımızda hayırlara vesile olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dünyada zulüm gören bütün müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun onları kafirlere karşı muzaffer kılsın inşallah hayırlı bayramlar
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam amin.inşaALLAH hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

belmuratselamünaleyküm rabbim tüm ümmedi muhammedin (sav) mübarek kurban bayramını tebrik eder hayırlar getirmesini temenni ediyorum allaha emanet olunuz.. dua ile...

mucahit1981tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum bayramımız mübarek olsun hakkımızda hayırlara vesile olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dünyada zulüm gören bütün müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun onları kafirlere karşı muzaffer kılsın inşallah hayırlı bayramlar
asorti

asorti

Yeni Üye · 3 mesaj

Ateş düşer cana,aşk olup tüter.
MEVLAM isterse taşta gül biter.
Bir dua bir selam o bize yeter,
Bu yürek size hayırlı bayramlar diler.
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

cümleten herkesin kurban bayramını kutluyorum hayırlara vesile olsun inşallah selametle kalın
PriMe

PriMe

Üye · 45 mesaj

Bütün İslam Aleminin Bayramını tebrik eder,birlikte daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle Rabbimden hepimize Rahmet ve mağfiret niyaz ederim. :)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

mumışığıcümleten herkesin kurban bayramını kutluyorum hayırlara vesile olsun inşallah selametle kalın

PriMeBütün İslam Aleminin Bayramını tebrik eder,birlikte daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle Rabbimden hepimize Rahmet ve mağfiret niyaz ederim. :)
çiğtanesi

çiğtanesi

Aktif Üye · 66 mesaj

s.a.
Allah bütün müslüman alemini daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu barış içinde
kavuşmayı nasip etsin inşallah
papatyalı

papatyalı

Aktif Üye · 83 mesaj

herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
rafza

rafza

Yeni Üye · 3 mesaj

bayramlaşıyoruz

bayramlaşıyoruz

bayramınız mübarek olsun
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Kardeşim sizinde bayramınız mübarek olsun ama bi sürü bayramlaşıyoruz konumuz vardı,keşke ordan halletseydik...
KIzmayın bana ne olur ama konular kayıyor bazıları okunmadan yok oluyor,yazık oluyo yani...

Tekrar iyi bayramlar hayırlara vesile olur inşallah...
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

Selamun Aleykum bütün kardeşlerimizin mubarek kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını canı gönülden dileriz
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

çiğtanesis.a.
Allah bütün müslüman alemini daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu barış içinde
kavuşmayı nasip etsin inşallah

papatyalıherkesin kurban bayramı mübarek olsun.

emin-43Selamun Aleykum bütün kardeşlerimizin mubarek kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını canı gönülden dileriz
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

akinkaradag

akinkaradag

Kıdemli Üye · 308 mesaj

:a03:uyandır bizi Rabbim,kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak eğer...
uyandır bizi Rabbim,sahip olduklarımızın çokluğuyla gururlanıp,Sana muhtaçlığımızı unutursak eğer...
uyandır bizi Rabbim,senden ötürü sevmeyi unutur da sırf nefsimiz için sevmeye başlarsak eğer....
HAKİKİ BAYRAMLARA ERME DUASI İLE.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN:a16:
akinkaradag

akinkaradag

Kıdemli Üye · 308 mesaj

uyandır bizi Rabbim,kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak eğer...
uyandır bizi Rabbim,sahip olduklarımızın çokluğuyla gururlanıp,Sana muhtaçlığımızı unutursak eğer...
uyandır bizi Rabbim,senden ötürü sevmeyi unutur da sırf nefsimiz için sevmeye başlarsak eğer....
HAKİKİ BAYRAMLARA ERME DUASI İLE.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
merkan

merkan

Yeni Üye · 8 mesaj

kurban bayramınız tüm forum ailesine ve islam alemine hayırlara vesile şerlere set olsun.nice güzel günlere sağlık ve huzurla çıkmak dileğiyle....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.