Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
58.417 görüntülenme · 588 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
gül kokusu06tüm yürekler sevinçle dolsun,umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul,mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
belmuratselamünaleyküm rabbim tüm ümmedi muhammedin (sav) mübarek kurban bayramını tebrik eder hayırlar getirmesini temenni ediyorum allaha emanet olunuz.. dua ile...
mucahit1981tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum bayramımız mübarek olsun hakkımızda hayırlara vesile olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dünyada zulüm gören bütün müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun onları kafirlere karşı muzaffer kılsın inşallah hayırlı bayramlar
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
mumışığıcümleten herkesin kurban bayramını kutluyorum hayırlara vesile olsun inşallah selametle kalın
PriMeBütün İslam Aleminin Bayramını tebrik eder,birlikte daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle Rabbimden hepimize Rahmet ve mağfiret niyaz ederim. :)
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
KIzmayın bana ne olur ama konular kayıyor bazıları okunmadan yok oluyor,yazık oluyo yani...
Tekrar iyi bayramlar hayırlara vesile olur inşallah...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
çiğtanesis.a.
Allah bütün müslüman alemini daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu barış içinde
kavuşmayı nasip etsin inşallah
papatyalıherkesin kurban bayramı mübarek olsun.
emin-43Selamun Aleykum bütün kardeşlerimizin mubarek kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını canı gönülden dileriz
uyandır bizi Rabbim,sahip olduklarımızın çokluğuyla gururlanıp,Sana muhtaçlığımızı unutursak eğer...
uyandır bizi Rabbim,senden ötürü sevmeyi unutur da sırf nefsimiz için sevmeye başlarsak eğer....
HAKİKİ BAYRAMLARA ERME DUASI İLE.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN:a16:
uyandır bizi Rabbim,sahip olduklarımızın çokluğuyla gururlanıp,Sana muhtaçlığımızı unutursak eğer...
uyandır bizi Rabbim,senden ötürü sevmeyi unutur da sırf nefsimiz için sevmeye başlarsak eğer....
HAKİKİ BAYRAMLARA ERME DUASI İLE.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10315-kurban-bayramimiz-mubarek-olsun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.