BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.869 görüntülenme · 385 yanıt
dogrusunu sölmek gerekirse ben nette bi kıza asık olmuştum.o arkadaşım bana hayatım en büyük iyiligini yaptı bana hayatta belkide farkedemedigim bazı güzellikleri sundu.bana bu siteyi önerdi vb.allah razı olsun. artık bu sitede bende varım arkadaşlar inş kabul edersiniz?artık hayatım degişti...
Hepimiz Iyiki Bu Siteyle Tanişmişiz.. Yolumuz Burda Kesişmiş..
Allah Hepimizi Ahirette En Güzel Mekaninda Yanyana Komşu Eylesinn...
Hepimizin Yardimcisi Olsun..
Selametle..
Allah Hepimizi Ahirette En Güzel Mekaninda Yanyana Komşu Eylesinn...
Hepimizin Yardimcisi Olsun..
Selametle..
birçok foruma üyeyim ama birşeyler öğrenmediğimi sadece vakitgeçirdiğimi bi anlık sıkıntımı giderdiğini farkettim ve madem forumları seviyorum bu neden dini içerikli bi site olmasın aradım ve karşıma ilk bu forum çıktı şimdi burdayım işte
Bu siteyle tanışmam şöyle oldu..Hadislerle ilgili konu arıyordum burası karşıma çıktı,baktım güzel geldi deyişik buldum diyer sitelerden..hemen üye olmadım baya bir süre sonra üye oldum..Açanlardan emeği olanlardan mevla raziolsun inş..
Bu Siteyle Tanişmam Tesadüf Oldu.bende Dini Konulara Büyük Zatlara Ilgi Duyari. Hayat Hikayelerini Felsefelerini öğrenmek Için.pek Int.net Bağimlisi Değilim Ama Iyiki Siteyi Bulmuşum.gerçekten Gönül Dostluğu Bu Demek.tanişmadan Konuşmadan Birbirimizi Daha önceden Taniyormuş Gibi Sevdim .allah Sizlerden Razi Olsun Allaha Emanet Olun
Lalegül fm dinliyodum .. tesadüfen rastladım .. iyiki rastlamışım menmunum Rabbim razı olsun tüm emek verenlerden .. faydalanmak ve faydalı olabilmek dilegimiz inşallah
selam ve dua ile
selam ve dua ile
hafız olduğum için sürekli tekrar etmem gerekiyo ama sürekli şaytan uğraştığı wakit bulamıyorm bende onun için buraya üye oldum hergün 2 cüz okuyorm hem burdakiler hemde ben yararlanıyorm yanlız olunca olmuyo böyle sorumluluk altında olduğum iiçin mecbur okuyorm şeytandan azda olsa kurtuldm:D
Bu Siteyle Nasil Taniştim.
Ben de RABBİMİN bana emanet olarak verdiği iki güzel yavruma dinimizi nasıl daha iyi anlatabilirim,onların kirlenmemiş beyinlerine dinimizin sonsuz lezzetini sevgiyle gösterebilirim diye araştırırken bu güzel siteyle karşılaştım.ALLAH hepsinden razı olsun.ALLAH yardımcımız olsun toplumumuz büyük bir ahlaki erozyon yaşıyor.kimsenin kimseye saygısı ,sevgisi ve hoşgörüsü kalmamış .maalesef insanlar teknolojiyide hoş olmayacak şekilde kullanıyor onun için yavrularımızı böyle sitelere yönlendirmeliyiz.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN....(:
Ben de RABBİMİN bana emanet olarak verdiği iki güzel yavruma dinimizi nasıl daha iyi anlatabilirim,onların kirlenmemiş beyinlerine dinimizin sonsuz lezzetini sevgiyle gösterebilirim diye araştırırken bu güzel siteyle karşılaştım.ALLAH hepsinden razı olsun.ALLAH yardımcımız olsun toplumumuz büyük bir ahlaki erozyon yaşıyor.kimsenin kimseye saygısı ,sevgisi ve hoşgörüsü kalmamış .maalesef insanlar teknolojiyide hoş olmayacak şekilde kullanıyor onun için yavrularımızı böyle sitelere yönlendirmeliyiz.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN....(:
ben bu ramazanda mukabele okuyacaktım serı okuyabılmem ıcın bı hatım sıtesı lazımdı yanı o okuyacak ben dınlecektım bende dvm etcektım onla sora hatımı serıf yazdım karsıma bu sıte cıktı ama ıyıkı var cok memnunum allah razı olsun bu sıteyı yapanlardan
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.