BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..

35.869 görüntülenme · 385 yanıt

Paylaş:
fidanras

fidanras

Kıdemli Üye · 126 mesaj

google da "islamiyet" yazdım ilk sıradakine tıkladım.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

googleye moralimin çok bozuk olduğu bi anda dini hikayeler yazmıştım.
nilgünbulut

nilgünbulut

Üye · 13 mesaj

S.A.
Benim ablam üyeydi hep anlatırdı bana neler olduğunu bende hep merak ederdim evdede internet olmadığından girmek nasip olmamıştı sitenin adresini tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak 2 sene evvel söylemişti ben adresi beynime kazıdım ve imkanım oldukça giriyordum sonrasında da üye oldum Allah Öyle büyükki Kendisine yönelen kullarını asla bırakmıyor. Dua ve selam ile...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

ben ise salavati serifi ogrenmek amaci ile buldum bu siteye rabbime sukurler olsun
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

Allah Rizasi için dualarinizi bekliyoruzz ***

Allah Rizasi için dualarinizi bekliyoruzz ***

Selamin Aleykum guzel kardeslerimm...
Sizden kuzenim için dua istiyorum Allah rizasi için dua edin ..Şu anda hastanede ve durumu çok kötü :A Kardeşlerinn ne olursunuz dua edinn...Gercekten duaniza cook ama cook ihtiyaci var kuzeniminn... :A Allah simdiden dua eden etmeyen herkesten razi olsunnn..Rabbim herseyi gonlunuze gore versin inşallah ..Allahgin rahmeti ve bereketi uzerinizde olsunn....

***Slm ve dua ile***
hayrunnisa ecrin

hayrunnisa ecrin

Yeni Üye · 8 mesaj

islami siteler ilgimi pek çekmiyordu ama yinede araştırıyordum daha fazla kafamdaki soruları çözmek için. bu site çok hoş.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Soru-cevap....

Soru-cevap....

Günümüz sorunlarına ışık tutan Soru-Cevap bölümü bana çok şey kazandırdı.
Aradığım tüm soruların cevaplarını buldum sayılır.

Teşekkürler...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
orhan5017

orhan5017

Yeni Üye · 1 mesaj

selamünaleyküm dini steleri karıştırırken tesadüfen çıktı karşıma çok hoşuma gitti hemen üye oldum herkese tavsiye ederim çok güzel
golgem_11

golgem_11

Yeni Üye · 8 mesaj

Bende Daha Küçük Yaşta(10 11) Kurani Kerim I Hatim Etmiştim Ama Zamanla Unutmuştumhep Onun Ezikliğini Hissettim. Tekrar öğrenmek Için Can Atiyordum Ve Araştirdim Rabbim Bana Bu Kaolayliği Gösterdi şükürler Olsun şuan Tek Başima Yine Okuya Biliyorum Bu Siteyi Hazirlayanlardan Allah(cc)razi Olsun.sevgi Ve Dua Ile Esselamu Aleyküm....
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BENDE TESADÜF BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE GÖRDÜM SONRA SİTEYE ÜYE OLDUM ALLAH O ARKADAŞIMDAN DA RAZI OLSUN NE MURADI VARSA RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ÜYE OLDUKTAN SONRA DAHA ÇOK BİLGİ VE TECRÜBE SAHİBİ OLDUM İNŞALLAHDA HER ZAMANDA OLACAĞIM.AYRICA GEÇMİŞTE ÜZÜLÜPTE KENDİMİZİ BOŞ YERE ÜZMÜŞ OLDUĞUMUZU ANLADIM.
BU SİTEYİ KURAN EMEĞİ GEÇEN BU SİTEYE ÜYE OLAN EMEĞİ GEÇEN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI BİZLERİ HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

Selamün aleyküm ben de bu siteyi bir gün isim ve anlamlarını yazdım google bu siteyi buldum çok beğendim üye olmaya karar verdim
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

bende kuranda gecen çocuk isimlerine bakcaktım karşıma bu site cıktı iikide cıkmış...
islam gülü

islam gülü

Kıdemli Üye · 108 mesaj

islam gülü

islam gülü

tavsiye üzerine geldim çok beğendim:G
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşlerim. Bende Buraya Ilahi Araken Tesadüfen Girmiştim
zeynep b.

zeynep b.

Üye · 17 mesaj

Benim siteyi keşfetmem klasik bir yoldan oldu.Böyle bi siteden haberim yoktu
günlük araştırmalarımı yaparken islamiyet diye giriş yaptım ve bu site çıktı karşıma.Siteyi biraz araştırayım derken kısa zamanda üyesi oldum.hep siteler içinde üyelikden kaçınmışımdır ama burası farklı.Bu farkda üyelerinden belli oluyor.İnsanlar yüzlerini görmüyorlar ama sanki yıllardır tanışıyormuş gibi konuşuyorlar.Bu ne güzel bir olay bu da islam kardeşliğinden kaynaklanıyor Allah iki cihanda da bizi hayırlarla eylesin(AMİN) arkadaşlarıma siteyi tavsiye etmeye başladım:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

bende daha geniş bilgiler arıyordum fıkıh bilgilerine bakıyordum.google'dan bu site cıktı karşıma..iyikide cıktı:)
çiğtanesi

çiğtanesi

Aktif Üye · 66 mesaj

site tesadüfen karşıma çıktı çok ilgimi çekti şimdi üyesiyim
nurukübra

nurukübra

Kıdemli Üye · 233 mesaj

bu siteyle nasil tanistik..

bu siteyle nasil tanistik..

ben islam üzerine bilgilenmek icin islami bi site ariyordum
bu siteye girdim ve cok hosuma gitti..
umarim bu siteden cok sey öyreniriz..
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

benimde bıu siteyi bulmam google sayesinde oldu google ye islami siteler yazdım karşıma bu site cıktı cok hoşuma gitti begendim üyesiyim 1 snedir bnce cok süper bişi..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
yalnızım

yalnızım

Üye · 20 mesaj

bende islamı sıtelere bakıyodum nıhat hatıpoğlunun sıtesıne felan... buara çıktı karşıma inceledım cok sevdım ve üye oldum..allah razı olsun bu sıteyı yapanlardan
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.