BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.869 görüntülenme · 385 yanıt
Benim ablam üyeydi hep anlatırdı bana neler olduğunu bende hep merak ederdim evdede internet olmadığından girmek nasip olmamıştı sitenin adresini tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak 2 sene evvel söylemişti ben adresi beynime kazıdım ve imkanım oldukça giriyordum sonrasında da üye oldum Allah Öyle büyükki Kendisine yönelen kullarını asla bırakmıyor. Dua ve selam ile...
Allah Rizasi için dualarinizi bekliyoruzz ***
Selamin Aleykum guzel kardeslerimm...
Sizden kuzenim için dua istiyorum Allah rizasi için dua edin ..Şu anda hastanede ve durumu çok kötü :A Kardeşlerinn ne olursunuz dua edinn...Gercekten duaniza cook ama cook ihtiyaci var kuzeniminn... :A Allah simdiden dua eden etmeyen herkesten razi olsunnn..Rabbim herseyi gonlunuze gore versin inşallah ..Allahgin rahmeti ve bereketi uzerinizde olsunn....
***Slm ve dua ile***
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Soru-cevap....
Günümüz sorunlarına ışık tutan Soru-Cevap bölümü bana çok şey kazandırdı.
Aradığım tüm soruların cevaplarını buldum sayılır.
Teşekkürler...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
ÜYE OLDUKTAN SONRA DAHA ÇOK BİLGİ VE TECRÜBE SAHİBİ OLDUM İNŞALLAHDA HER ZAMANDA OLACAĞIM.AYRICA GEÇMİŞTE ÜZÜLÜPTE KENDİMİZİ BOŞ YERE ÜZMÜŞ OLDUĞUMUZU ANLADIM.
BU SİTEYİ KURAN EMEĞİ GEÇEN BU SİTEYE ÜYE OLAN EMEĞİ GEÇEN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI BİZLERİ HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
günlük araştırmalarımı yaparken islamiyet diye giriş yaptım ve bu site çıktı karşıma.Siteyi biraz araştırayım derken kısa zamanda üyesi oldum.hep siteler içinde üyelikden kaçınmışımdır ama burası farklı.Bu farkda üyelerinden belli oluyor.İnsanlar yüzlerini görmüyorlar ama sanki yıllardır tanışıyormuş gibi konuşuyorlar.Bu ne güzel bir olay bu da islam kardeşliğinden kaynaklanıyor Allah iki cihanda da bizi hayırlarla eylesin(AMİN) arkadaşlarıma siteyi tavsiye etmeye başladım:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.